מה דעתכם

MUSIOR222

New member
מה דעתכם../images/Emo35.gif

עיצבתי גלויית שנה טובה... מה דעתכם

I R I S C

New member
מדליק

השילוב של הכל.התמונה,הכתב... האותיות הנוטפות קצת צורמות לי,מזכירות משהו אחר,הניגוד ל´שנה טובה´.

FourAces

New member
עמוס נורא

מזכיר את השנות טובות מתקופת ילדותי. גם העברת המסר לא ברורה והאותיות הנוטפות די מזכירות דברים שלא יושבים כל כך עם אופי המסר

בטתנא

New member
יפה ולא עמוס

אפשר לשחק אם הפונט לעגל קצת לכיוון של תפוחים או למצוא פונט שידבר אם התפוחים כמו שעשיתה עם הצבע

yanivfel

New member
התפוחים עצובים ../images/Emo10.gif חסר להם דבש ../images/Emo13.gif

mamby

New member
נראה טוב!!! יש עוד קצת שיפור

אני דוקא לא חושבת שזה דורש דבש. לא כל דבר צריך "לתת בכפית", מותר רק לגעת. וזה לא רמז כזה לא ברור. מה שחסר לי פה זו איזו אמירה. התמונה טובה, העימוד והשימוש במבעים אסתטי, אבל זה לא מגיע מעבר לזה. חסר איזה שימוש בהומור, או משהו שיעביר מסר קצת יותר ממוקד. כרגע זאת שנה טובה אבל בלי טעם. בכל מקרה, ויזואלית נטו זה יפה. אבל לא מספיק.

nadiwainer

New member
אני צריך אתר עם הרבה פונטים!

מי מכיר? זה דיי דחוף! מאוד דחוף!

FourAces

New member
נאה

לדעתי האישית, יש רק שתי בעיות (וזו דעתי האישית בלבד). 1. אם הבע הירוק של הטקסט היה דומה יותר לזה של התפוחים התוצאה היתה הרבה יותר נקיה. 2. מבחינה עיצובית, אני הייתי הופך את תמונת התפוחים סביב ציר האורך כך שהם יפנו פנימה והצללית שלהם תהיה בעלת כיוון דומה תחות או יותר לזו של הטקסט. הייתי גם מעדיף של להשתמש בתפוחים ירוקים אלא אדומים. מה לעשות, אבל לתפוח ירוק יש קונוטציה של "לא בשל".

למעלה