מה דעתכם...

pilovich shahaf

New member
מה דעתכם...../images/Emo35.gif

שימשה כבסיס להנחת "עלילת הדם" כנגד מדינת ישראל בכלל וצה"ל בפרט- "הטבח בג´נין"...:- {שאלות ותשובות} שאלות:-
מי היה הראשון להכריז בתיקשורת שהיה טבח בג´נין...
מה היה העיתון הראשון שמיד כתב ודיווח על הטבח בג´נין...
מה קרה מיד לאחר הפירסום בארץ ובעולם...
מבחן היה ותוצאה יש....לא היה טבח בג´נין בכלל והצבא של מדינת ישראל, הוא הצבא הכי מוסרי בעולם גולו, יישר כח לצה"ל...
מבחן התוצאה. פ"ש. או שלא רוצים לזכור, לדעת...
להלן העובדות, ומי שמעוניין לסתור אותן, יבדוק היטב לפני שהוא סותר, פוסל או מטיל ספק...:- תשובות:-
הראשון להכריז בתקשורת ב-8/9 לחודש אפריל השנה, שהיה טבח בג´נין , היה לא אחר מאשר שר החוץ שלנו, מר שמעון פרס, שהוא גם במקרה שר ההסברה שלנו, {40 מיליון ש"ח בשנה תקציב ההסברה}...
העיתון הראשון שפירסם שהיה טבח בג´נין בכלל ואת הציטוט מתוך הצהרתו של שמעון פרס בפרט, היה לא אחר מעיתון "הארץ..."
מיד אחר פירסום הכתבה, השר שמעון פרס יצא בהכחשה חד משמעית, שהוא לא אמר את זה ושהעיתון הוציא דברים מהקשרם..." תרגיל ידוע בפוליטיקה, בריגול, בתקשורת..."
מה שקרה לאחר הכרזתו של שמעון פרס, הכתבה בעיתון הארץ, זה כאילו ניתנה אות משמיים {על ידי שמעון פרס}, כל מנהיגי הרשות הפלשטינאית בכלל ויאסר עראפת בפרט, העולם הערבי, האיחוד האירופאי, מחלקת המדינה בארה"ב, דרא"פ בכלל והאו"ם בפרט, עשו שימוש רצחני בהעללת עלילת דם נוראית על מדינת ישראל בכלל וצה"ל בפרט, החל גיוס כלל/קמפיין תיקשורתי מבית ומחוץ בכדי להוכיח את הטבח הנורא בג´נין...
עד עצם היום הזה, מזכיר האו"ם בכלל ומועצת הביטחון בפרט, עושים שמיניות באויר בכדי לשלוח לאזור ועדת חקירה ,מגמתית, זדונית, שמסקנותיה ידועות מראש...
המשך יבוא..
מבחן היה...ותוצאה יש..."עת צרה ליעקב ומימנה ניוושע.."
מבחן התוצאה. פ"ש.

uuuuuediet

New member
שקר גמור!!!

שמעון פרס אמר: אני מקווה שהפלשתינאים לא יציגו את העניין כטבח! (וזה היה לאחר שכבר החלו הפלשתינאים לדבר בעניין) שקרן! שקרן! שקרן! הוצאת דיבה חמורה!

pilovich shahaf

New member
או שאתה נאיבי או שאתה שייך...../images/Emo88.gif

לכת האפלה של שמעון פרס, הייתי רוצה להאמין שאתה נאיבי, כי אם לא אני מזמין אותך ליישם את הסיפא בהודעתך לעיל...:- "הוצאת דיבה חמורה!"...
אני לא יודע בין כמה את/ה, אני לא יודע מה הניסיון שלך, אבל דבר אחד בטוח, אני מאוד מעונין לפגוש אותך פנים מול פנים, ולנסות להסביר לך, שכששמעון פרס, יוסי שריד, יוסי ביילין ואחרים מדברים בצורה כזאת בתקשורת, זהו קוד מיוחד למי שמבין מה באמת שמעון פרס רוצה להגיד, לעשות, ליישם ובמבחן התוצאה צדקתי ואני לא לבד...
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
צהריים טובים לכולם...../images/Emo42.gif

פשע מאורגן מתחיל "בסחיטה ומסתיים בסחיטה..."
ציטוט מתוך דבריו של פרופ´ מנחם עמיר-קרימילוג מהאוניברסיטה העברית"-
היום ברשת ב´ בתכניתה של דליה היאירי בשעה ס8:40 בבוקר...
לדוגמא..:- בראשית שנות ה-90 יוסי ביילין הרג רוכב אופנוע בחצות הלילה כאשר יצא כניראה מאיזור המיכללה לביטחון לאומי בצומת הכפר הירוק ופנה ימינה בכביש הראשי, ומשום מה כל הסיםור הזה, טוייח במערכות הצדק, התקשורת, וכמו שאומרים הלנה/אלונה היפיפיה שילמה את הכסף למשפחתו של ההרוג, ויוסי ביילין המשיך בתפקידו הציבורי כח"כ, שר בכלל ושר המשפטים בפרט, ושלא נדבר כאחד מהיוזמים של הסכם אוסלו, האם זה לא בסיס לכאורה של סחיטה, מבלי כל קשר לדחפיו הטבעיים והלגיטימיים...
מבחן התוצאה. פ"ש.
שילטון האוליגרכיה / קליפטוגרכיה בדרך להתרסקות...

הרונדוס

New member
נביא השקר שפשף השקרן

לא נמאס לך לזיין את השכל חתיכת פדופיל מטומטם?

pilovich shahaf

New member
מבחן התוצאה...../images/Emo42.gif

ישיבת ועדת הכנסת שדנה בבקשת ח"כ איתן ליטול זכות לחופש תנועה מח"כ טיבי-פוצצה-אל לנו לשכוח שח"כ טיבי שימש ומשמש כיועצו של יאסר עראפת, זה רק יכול להיות במדינת ישראל- 30.4.2002...
די להבלגה כלפי החכי"ם הערבים- 10.4.2002...
שאילתא בע"פ בנושא: ניסיונות ערפאת להפעיל את ערביי ישראל כנגד מדינת ישראל- 6.5.2002...
אין חדש תחת...ה-
מבחן התוצאה. פ"ש.

מתי רבין נרצח? עדין לא למדתם לקח ..

אם לא היית כותבת די הרבה פה בפורום הייתי בטוח שאת אנטישמית שונאת ישראל. רק לפני 6 שנים נרצח ראש ממשלה בישראל הכול בגלל הסתה,ושוב הימין מחפש אשמים בשמאל ומוצא כקורבן את שמעון פרס. ממציעים כל מיני משפטים שיקרים כגון מה שאת כתבת. אין לי בעיה גם לכתוב אמירות כאלה שביבי כביכול לא אמר,אבל אין לי בעיה לשקר. הקטע שאני לא שקרן,ואני לא מסית,ואני לא צבוע מה שאתם כן. הרי כולם יודעים שראש הממשלה זה שרון,וכל מה שקורה בארץ נופל עליו. אבל מה קורה אצלכם הימנים,לא משנה אם ראש הממשלה הוא מהשמאל או מהימין אתם תמיד תאשימו את השמאל. למה כי אתם צבועים ולא הוגנים,במיוחד לאחר שכותבים כאלה משפטים שיקרים.

erezanהאחד

New member
כן כן ואתם בכלל לא ישנים, תתעוררו

אתם השמאלנים אנשיי השלום (שיודעים שלום רק עם אוייבים אבל לא עם "אחייכם" היהודים). נפלתם בפח, בהצגה הגדולה של הפל´ , כן שיחקתם אותה "מושיעים" או האנשים ה"תרבותיים", אך הערבים מראים לכם שאתם רק אלמנט שמשרת אותם. אתם רק החוליה החלשה, בדרך לעם יהודי מגובש על זכויותיו,מורשתו,וארצו. אתם האנשים שלא מצאו עצמם בחברה,ש"נילחמים" בימין רק כדי שתהיה לכם סיבה לקום בבוקר, אנשים שהקרקע שהם דורכים עליהה ,יכולה להיות אותה הקרקע של אושוויץ או מיידנק, שאדמת ארץ ישראל היא רק ,"מחנה" זמני בשם ישראל ,בלי מורשת ,בלי אמונה, בלי פיקחות למציאות , בלי שכל ראו אחת משיטות ה"קומבינה

erezanהאחד...

מה קשור אנשי השלום? לפחות אם אתה לא יודע לקרוא אז אל תגיב. בכלל קראת מה שכתבתי בהודעה? וא שאתה סתם אוהב לזיין לאנשים את השכל. תקרא תבין מה שכתבתי,ואז תגיב לי.

pilovich shahaf

New member
מאחורי רצח רבין עומד השמאל הקיצוני

שיש לו מהלכים בצמרת השב´כ...
רבין רצה לגמור עם השקר של הסכמי אוסלו ולסלק את עראפת מהאיזור..
מספר שבועות לפני הרצחו שמעה מחלקת תה במשרד הבטחון את רבין משוחח עם עוזרו ועוד חבר קרוב על רצונו להפסיק עם השקרים הטיוח והCOVER UP על עראפת. היא באופן מסתורי הושתקה ונעלמה מן הארץ...
את הרצח ביצע לכאורה-הורשע, אמנם אידיוט הנמנה על הימין אבל מי שהפעיל אותו ודחף אותו לרצח היו אלמנטים שונים בשב´כ...אבל העובדות מעלות ואומרות שכדורים אחרים הרגו אותו...
פשוט עבדו בעינים על יגאל עמיר והפכו אותו לכלי חיפוי על אלה שבאמת עמדו מאחורי הרצח והם מנהיגים מסויימים הנמנים על השמאל הרדיקאלי הקיצוני תוך הפעלת התקשורת במסע השמצה אדיר נגד הימין והמתנחלים...
הקשר הוא ברור בראש הפירמידה עמדו מספר מנהיגים של השמאל ברובד שמתחת עמדו מספר אלמנטים שבכ´ניקים שהיו משרתי אדוני השמאל וברובד התחתון היה אירגון אייל שבראשו עמד אבישי רביב שתפקידו היה לארגן את הכיסוי והאשמת הימין והמתנחלים...
מבחן התוצאה. פ"ש.

צ´רלי, כנס לפה.

זוכר מה אמרתי לך אז? אני מתחזק בדעתי מיום ליום, הימין שנכשל במדיניותו הברוטאלית מחפש אשמים ופרס תמיד היה השעיר לעזאזל הקלאסי. האיש בסכנה, החבל מתהדק על צווארו.

erezanהאחד

New member
להזכירך פרס הוא לא היחיד

החבורה לא קטנה, לדוגמה: שריד,ביילין,מוזי,ועוד כאלה עוכריי ישראל אנשים לא מציאותיים, אנשים שמביאים את ישראל לאבדון,וטיפשים כמוך נותנים להם ומה שבטוח אנחנו לא צריכים שמאלנים כדי לומר לנו שהימין צודק (הימין של רחבעם זאבי ז"ל) ימין שדואג לעם היהודי באוקינוס האנטישמיות

הרונדוס

New member
פילוביץ´ וארזן מביאים אותנו לאושויץ

בשקריכם ובשנאתכם אתם מקרבים את העם היהודי לשואה נוספת ואתם האשמים. מבחן התוצאה הוא ההרס שקיצוניים כמוכם מביאים

pilovich shahaf

New member
"לא שקר החן לא הבל היופי..."../images/Emo88.gif

המשטרה ממליצה לפרקליטות, לסגור את תיק החקירה של פרשת העמותות של אהוד ברק- "שילטון האוליגרכיה/קליפטוגרכיה...
פרשת רביב כתם על שלטון החוק/רצח רבין ז"ל -19.12.2001...
פרשת עמותות ברק- 7.12.2001, חבר הכנסת מיכאל איתן מציג מסמכים המתייחסים למאבקו בעניין פרשת עמותות ברק ...
המחטף הגדול של חוק השב"כ- 13.2.2002...
מבחן התוצאה. פ"ש. אין חדש תחת...ה-

erezanהאחד...

"הימין של רחבאם זאבי",מה זה הימין של רחבעם זאבי? אותו הימין שרוצה שמדינת ישראל תושמד !! אומנם הוא לא רוצה אבל דרך המחשבה שלהם מובילה להשמדת מדינת ישראל. הרי מה אומר ליברמן וכל הקיצונים המשוגעים האחרים,שצריכים להפציץ ללא הפסקה את הערים הפלסטיניות. למשל ליברמן אמר לפני כמה חודשיים בתוכנית,"משעל חם",שבערוץ 22. הוא אמר שצריך למוטט את הפלסטינים לא את הרשות הפלסטינית אלא את כל הפלסטינים. הוא נתן גם דוגמא: "צריכים להגיד לפלסטינים מתי אנחנו נפציץ,למשל נגיד להם שב-4 אחה"צ אנחנו נפציץ את מרכז הקניות שלהם ברמאללה". "ואז כך כולם ידעו שבשעה ככה וככה צה"ל יפציץ ולא יהיו נפגעים". מה אתה אומר על הרעיון? לפי דעתי רעיון של אדם ששכח לקחת כדורים.

erezanהאחד

New member
צהובי ,אתה כנוע וחסר אמונה השכל

נפלת. כמו רבים כמוך ,לכללי המשחק שהגויים(שהם מעיין "אוייביי" העם היהודי לפי הלכתו אמונתו וחזונו) ,ביהדות האמיתית מושתתים כללי משחק שונים , אנחנו פשוט לא ממלאים את תפקידנו בכוח,אנו שוכחים שהעם הזה עוד מתאחה מפיצעיי הגלות ארוכת השנים,שבגלות זו שכח העם שהתפזר לתפוצות עולם ,את דרכו,אמונתו החזקה והאיתנה,את אחדותו ועוד מספר דברים שהיריעה קצרה מלהכיל. זה כמו להכנס למשחק כדורגל בלי לדעת איך להתגונן מול הקבוצה היריבה,ופשוט לשחק משחק נגרר,משחק אפתי שמגיב רק לרפלקסים שלוחצים הקבוצה היריבה, פשוט כך לשחק בלי תכנון,בלי עמדה מוחלטת ,בלי קבוצה מגובשת, משחק עייף כזה , פשוט נגרר ובמהלך ההגררות הזאת "הקבוצה" שכחה את מטרתה במישחק, את שאיפתה לנצח, ואת הרצון להביא לסיפוק ונחת את האוהדים בקיצור תפעיל את הדימיון חבר 1+1 ותבין

למעלה