מה דעתכם?

מה דעתכם?../images/Emo17.gif../images/Emo24.gif

אז ככה, ביום רביעי הקרוב בע"ה יש לי יומולדת :] [14]
אז החלטתי שאני רוצה מתנה מההורים לשפץ את החדר אז סבבה קונים לי ספרייה -שולחן כתיבה וכל זהה חדש, וארון בגדים וכל זה... ואני עודה טפט ומלא תמונות של בלרינות [מצאתי חנות מ-ד-ה-י-מ-ה-] והחלטתי [אני לא סגורה על זה עדיין וזאת השאלה
] שאני עושה בר בחדר, יחידה אחת מה אתם אומרים? זה יכול להיות שימושי לא? חימום, לעבוד על גמישות לחזור על תרגילים, וכל מיני כאלה :], אשמח לשמוע תגובות סורי על החפירה
אוהבת3>

../images/Emo210.gif אני חושבת

שזה רעיון נפלא. לא מוצאים את זה בכל חדר וזה לדעתי נורא מיוחד. מה גם שזה לא רק יפה אלא גם שימושי,אז אם יש לך מקום תנצלי את זה בכיף. עכשיו בלי קשר רגע.. פליזזזזזזזזזזזזזזז תגידי את שם החנות שיש את התמונות של הבלרינות!

miss dots

New member
סליחה על ההידחפות אבל../images/Emo3.gif

דבר ראשון ממש כיף לך!, לכי על זה!.. דבר שני יש מצב שאת נותנת את הפרטים של החנות? איך קוראים לה, טלפון או דברים כאלה?
תודה

talupa

New member
ואם יש את החנות הזו גם בירושלים

כי אני מחפשת גם...

T U G I

New member
ובאיזה תיכון את לומדת?>

פשוט אני מכירה שם מישו..ואני רוצה לדעת אם את מכירה

o Shani o

New member
יש רק תיכון אחד..../images/Emo6.gif

[למרות שהיא בחטיבה..
] תיכון 1, ו2 חטיבות

J o e 2407

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo12.gif

גם חברה שלי רוצה לעשות את זה! לדעתי זה מדהים ואם היה לי מקום בחדר גם אני הייתי עושה! ויש לך מאיפה להשיג בר?

T U G I

New member
רעיון ממש טוב..

אם היה לי מקום בטוח הייתי עושה..זה אחד היפים!

נממ../images/Emo54.gif

קודם כל בקשר לפוסטרים- חברה שלי סיפרה לי שהמורה שלה לבלט קונה לסטודיו שלה תמונות בדאנסשופ-אז כדאי לבדוק... אבא שלי נוסע בינואר ללונדון,אז אמרתי לו שהוא לא חוזר לארץ בלי פוסטר של בלט! בקשר לבר,אם יש לך מקום,אחלה! אבל את צריכה לקחת בחשבון שגם תצטרכי מקום לדוולופה,ולגארנד בטמן ולדברים שדורשים מקום תהני

למעלה