מה דעתכם?

מה דעתכם? ../images/Emo13.gif

הכנתי משהו זמני וראשוני... כמובן שנשמח לראות גם דברים יצירתיים שלכם. למי שלא יודע העלו כאן רעיון מצויין למדקות לג'יפים... קצת פרסום לא יזיק

מני 22

New member
שלוש וארבע עשרה?

איזה שעה?! אני מסוללרי כשהיה לי מחשב אני יגיב בנתיים תודה.

במבי15

New member
נחמד... אבל...

ממש נחמד באמת!! :> לפי דעתי צריך הלכניס איזה תמונה של איזה ג'יפ שניראה טוב... אני יכול להכין משהו בפוטו שופ...<מגמת צילום> רק תיבחרו איזה ג'יפ אתם רוצים... עופר

אל תשכח שזאת מדבקה

היא לא צריכה להיות מסורבלת ועמוסה. גם המדבקות של גיפטריפ נקיות ואסתטיות לעין. תנסה להכין משהו ונראה מה יצא לך

במבי15

New member
אבל בסטיקר של ג'יפ טריפ ...

כול מי שקורא את זה מבין שזה קשור לגי'פים... בסטיקר שנוAה עיצבה גם רשום שזה פורום ג'יפים אבל אפשר לשפר אותו... להכניס איזה ג'יפ אחזרי באחת הפינות... לא?! ד"א תעלו תמונות של ג'יפים וניבחר את התמונה הרצויה... עופר

אולי לשלב מדבקה לשני הפורומים שלך

סתם בעייני זה בסדר רק הייתי מעצב אותה למדבקת אורך ולא מרובע

במבי15

New member
תיראי אחי פורום ג'יפים ופורום סקס?

זה לא זה... צריך משהו שימשוך את העיין... +יש בכלל תקציב למדבקות אלו?

אני מנדב את הסמוראי שלי!

אני מוכן לנדב את הסמוראי שלי לעבודת דוגמנות מאומצת! רכב מושלם לסטיקר - גם קטנטן (רכב צעצוע), גם יפה וגם רכב שטח ספרטני ואמיתי. אפשר גם ג'ימני אם למישהו יש.

אני ממליץ שיהיה רכב שאולי לא מזוהה

על מנת להמנע מפרסומת לרכב כזה או אחר וכדי למנוע טענות על קופוח והעדפה של חברה כזו או אחרת אם נפרסם רכב או חברה צריך לדעתי אישור של הנהלת תפוז לדעתי עדיף להמנע מהעדפות

במבי15

New member
טוב אז ככה!

הסטיקר כבר בעיצוב... והסוזוקי של עידן ידגמן שם... עם עוד איזה ג'יפ יפיוף כזה... עד הערב יהיה סטיקר לפורום... עופר

למעלה