מה דעתכם?

mayashu

New member
מה דעתכם? ../images/Emo12.gif

להלן תקציר הפרקים הקודמים (לא לבעלות לב חלש...): ביום חמישי - יום של דימום חלש והצטרפות אופטימית למירוץ יוני. ביום שישי - כתמים חומים בלתי ברורים. בשבת - שום כלום, נאדה. בראשון - כנ"ל. והיום? רוצה להוסיף שעשיתי בדיקה ביתית בשבת והיה פס אחד, אבל התסריט בהחלט משונה לי... יש רעיונות? בתודה על תשומת הלב וצהריים נעימים לכולם.

mayashu

New member
הי ליאת

ניגשתי הבוקר לקופת חולים וגיליתי (להפתעתי אני חייבת לציין) שבדיקת דם להריון כרוכה בהפנייה מרופא (שכמובן לא היה כשבאתי) ובקביעת תור לאחיות (שכמובן לא היה תור פנוי עד יום חמישי...) לא תארתי לעצמי שזה כל כך מסובך, כנראה שאפשר להוציא את קופ"ח מההסתדרות אבל קשה יותר להוציא את ההסתדרות מהקופ"ח... נראה לי שאני אצליח לחכות בסבלנות עד יום חמישי, או שנבזבז עוד בדיקה ביתית...

בדיקת דם להריון

הרופא שלי אמר שזה לא כרוך בהפניה אלא פשוט צריך להגיע ולבקש. אולי זה שונה מקופה לקופה? אני במכבי.. מישהי יודעת בודאות?

פּוֹנְג

New member
זה שונה מקופה לקופה

וזה מעצבן מאד לדעת שבהסתדרות גם צריך לקבוע תור. מילא אנחנו שרוצות את זה וכל יום שעובר הוא רק לטובתינו. אבל מה עם כאלו שלא רוצות את ההריון וצריכות כמה שיותר מהר להתחיל בהתליכים של הפלה וכאלו... למה הן צריכות לחכות לתורים. אוף הבירוקרטיה. לפעמים אני שמחה שאני במכבי

וזו גם ממש חוצפה בהתחשב בעובדה

שכל הקופות אמורות להיות אותו הדבר. אולי בהסתדרות הם רוצים להוציא עוד כמה שקלים על הביקור אצל הרופא. ועוד תור לאחות?! מגוחך!

mayashu

New member
מגוחך להפליא...

עמדה לידי בתור מישהי שכנראה הייתה מהצד השני (של אלה שלא רוצות את ההריון), הצבע שעלה על פניה למשמע התשובה של הפקידה היה משהו בין ארגמן-עמוק לאדום-יין...

למעלה