מה דעתכם???

rupio007

New member
מה דעתכם???../images/Emo105.gif

אני לא יודע איך לרשום את מה שאני מרגיש אז אני כותב זאת בצורה של שיר.. בדימיוני לעמוד אל מול הנוף המרהיב של שקיעה של הים האדום, לעצום את העיניים על צוק גבוה, לפרוש את הידיים ולעוף אל תוך הלא נודע תוך כדי סיבוב אחד, סיחרור חושים אמיתי שבא לי כך מתוך הלב, לצחוק את אותו צחוק אמיתי שבא כך מתוך תוכי, מנשמתי צחוק תמים של ילד קטן ושמח. בדמיוני, לרחף מעל העיר, לראות את כל האנשים קטנים כמו נמלים, כמו משחק לגו, ואף אחד לא שם לב. לחצות כביש סואן ברמזור אדום, ולא להפגע אפילו שהמכוניות עוברות דרכי להכנס לתוך אותן נשמות ולראות את הבפנים של אנשים זרים ושוב הצחוק מדגדג לי בפנים, ככה שהבטן צוחקת לה והפנים מאירים כמו שמש לוהטת. בדמיוני, רציתי לעוף אבל בחיים אני רק נופל, עמוק יותר לתוך השחור, שוקע ולא יכול לצוף או לשחות כלפי מעלה, ולא יכול לנשום. אני נופל, והידיים ככנפיים מנפנפות להן ולא עוזרות בכלום. הנה המדרכה באה לה, המכה החזקה במציאות חובטת לי בגוף מטלטלת אברי, אז אני מת ולא קיים, ועכשיו אני יכול לעוף, באמת איזה אושר מה עושים כשהשיר זה מה שאני מרגיש??

eig

New member
השאלה היא...

השאלה היא תמיד לא מה אפשר לעשות אלא מה אתה מוכן לעשות. השיר כתוב יפה מאוד אבל תפקידו להנציח רגע מהעבר שלך שתוכל להיזכר בו ביום מן הימים, אבל ממחר בבוקר אתה קם לעתיד ובידיים שלך להחלחיט מה אתה עושה איתו. הכל בר שינוי. הכל תלוי בהחלטה. ותכף RO תוכל להצטרף לשרשור ולהמליץ על מינון נכון של חומרים מסוימים שיתנו לך כח לצאת מלופ שלילי. ישר כוח,

Nirvana0

New member
היטבת לכתוב

איג, מסכימה איתך כל כך! יש תקופות/ימים/שעות כאלו, אבל הם רק עננים השטים בשמים והשמש שוב תזרח (מבטיחה!), תחדור את תאי העור, הישר אל ליבך, תמלא אותו בחום ואהבה ותאיר מחדש את חייך
מאחלת לך רופיו, שהיא תופיע מהר מהר ככל שאפשר.

odedee

New member
מדברים עם חברים, כמובן ../images/Emo24.gif

שקיעות זה באמת נחמד מאד - אבל אפשר לעמוד מול הנוף המרהיב הזה כל יום וליהנות מחדש. לפעמים התחושות בחו"ל הן באמת קצת לא נעימות, כשהמשפחה והחברים רחוקים, ואפילו לדבר קצת עברית זה רחוק... אז אנחנו פה גם בשביל לדבר על זה. וחוץ מזה, מה פתאום מכות מהמציאות, זה לא עושה טוב לפריזורה, שלא לדבר על המניקור!

ro99

New member
שלחתי לך SMS ../images/Emo24.gif

חמוד, אתה יודע שאני תמיד שם אם אתה צריך אותי.

gabcake

New member
../images/Emo24.gif hang in there

מכיר את הביטוי the opposite of depression is expression ? אני מאוד מאמינה במוטו הזה ונראה שיש לך את הנטיה הטבעית והכשרון לבטא דרך שירה. התאורים של מה שאתה רואה בדימיונך כל כך חיים..לדימיון הזה יש המון כח! תתחבר לדימיון, תשיר אותו ,תרקוד ,תכתוב , express express express.. והמציאות לאט לאט או לפעמים בבום תתחיל להראות אחרת..

למעלה