מה דעתכם?

riktal

New member
מה דעתכם?

אחד מה״חבר׳ה״ שלי ביקש שאעשה סרטון של המסע עד עכשיו של סייק, כמו שעושים כל סיום עונה בעל טבעי.
לקח לי כשלושה שבועות ליצור את הקליפ הזה כי כל פעם עבדתי שעות ואז מחקתי את הסרטון כי לא אהבתי אותו. זאת הגרסה הסופית אחרי שש וחצי שעות עבודה
.
מה דעתכם?
אני יודעת שחלק מהאנשים פה לא ראו מעולם פרק של סייק אבל בכל זאת אשמח אם תגידו לי אם הקליפ הזה נותן לכם קצת מושג על הסדרה כי זאת היתה הכוונה...נדמה לי

http://www.youtube.com/watch?v=iLJQgrTqUAg&feature=youtube_gdata_player

כל דעה תתקבל בברכה אבל תהיו עדינים איתי...

Ayelet 363

New member
נראה נחמד

אני לא באמת מכירה את סייק (עברתי פעם על התקציר כי הסתקרנתי, אבל לא ראיתי אף פרק). אני גם מאוד אוהבת שילובי פאנדומים, אז כבר מששמעתי על הרעיון של הסרטון אהבתי אותו.

משי22

New member

הסרטון נראה ממש טוב, כאילו מאגד הרבה רגעים זכורים ואהובים מהסדרה, אבל אני חייבת להודות שבתור אחת שאין לה מושג על מה הסדרה מדברת, אני לא יודעת יותר אחרי צפייה בסרטון...
נראה לי שהיה עוזר אם היית שמה יותר קטעים בהם גם שומעים מה שהדמויות אומרות (ולא רק רואים אותם מזיזים את השפתיים
)

בכל מקרה כל הכבוד לך על העבודה וההשקעה! אני בטוחה שאנשים שמכירים את הסדרה ממש יהנו ממנו!

חמוד מאוד!!

אם כי יותר מדיי דרמטי..בכל זאת הסידרה קומית..
ומוזר לראות את ג'יימס צעיר..הפנים שלו ממש רזות (לא ראיתי מהעונה הראשונה..רק משלישית נדמה לי)
ומה זה הסוף הזה?? ספוילררר

למעלה