מה דעתכם-שר+מאריה

וייפי

New member
מה דעתכם-שר+מאריה

על הזמרת שר?לדעתי היא מאוד מוכשרת ויש לה קול מאוד ייחודי בדיוק ההפך ממאריה!למאריה יש קול מדהים גם כן אבל הקול של מאריה יכול ליהות דקיק ומיוחד בעוד שהקול של שר עבה כמו של גבר וזה מה שיוצר את הייחוד שלה! דרך אגב-אתם לא חושבים שכל הצווחות הדקות של מאריה הרסו לה במרוצת השנים את הקול!

Freak4SHandM

New member
צווחות?

NO COMMENT

eranmc

New member
שר...?

אני לא רוצה לומר דברים לא נכונים אבל אני חושב שהיא משתמשת באפקטים כי היא לא מצליחה להעפיל את הקול כמו פעם. בקשר למראיה - אני מסכים לפעמים הצווחות לא במקום אבל יש שירים כמו BLISS שאי אפשר בלעדיהם. אני חושב שזה הורס את הקול כל הצווחות והצעקות.

MC4eva

New member
מאיפה אתה יודע את זה???

זה שאחרים אומרים את זה, זה לא אומר שזה נכון. ומה כל כך מיוחד בזה--->כאילו זה מדהים אבל רק עוד אפקט בקול שלה ---> כמו ה"בלטינג", כמו הקול הנמוך---> אני בטוח שאתה לא מאמין שהשניים האחרונים ("בלטינג וקול נמוך) הורסים לה את הקול אז למה שהראשון יהרוס לה---> זה הקול שלה! לדעתי הקול שלה לא כמו פעם כי היא לי שומרת עליו ולא עושה חימום כל יום.(זה ההסבר הכי הגיוני ששמעתי) נ.ב למה אתה קורא לזה צווחות הריי אתה נהנה מזה.---> צווחות יש לזה משמעות רעה!

eranmc

New member
אוקי

א. תן לי מילה אחרת לצווחות. ב. יכול להיות שאימונים היו עוזרים.

MC4eva

New member
א. מאיפה לי מילה אחרת לצווחות....

מה אני נראה לך???? ---> אולי צעקת דולפין :D ב. מתוקף סמכותי כמדריך קול מס´ 1 בארץ אני יכול להגיד לך שאימונים היו עוזרים!!! :) ---> סתםםם מאיפה אני יודע אם היו עוזרים או לא. אולי כן אולי לא. אין לי את הידע הזה. הידעתם שמאריה נמצאת בספר השיאים של גינס כבן אדם שיצא ממנו הקול הכי גבוה!!!!!! נראה לי זה היה בהופעה של פרסיי הMTV והתו שהיא הוציא מהפה היה G7 שהוא שני תוים לפני הסוף של הפסנתר והקול הזה שובר זכוכיות!!!!!!!!!!!!!!!!! (בקשר ל G7 אני לא הגעתי למסקנה הזו---> חכמים ממני הגיעו אלייה)

eranmc

New member
אז

א. כשהיתי קטן חשבתי שמראיה דולפין... טוב נקרא לזה צעקת דולפין מהיום. ב. ג´ינס לא שמעו את אמא שלי צועקת...

roimc

New member
חחחחחחח

ערן מסכן אם יש לך בבית מישהו עם קול יותר חזק משל מריה. חשבת על אטמי אזניים להגנה? חחחחחח הרגת אותי עם זה!!

roimc

New member
זה לא מופיע

יש לי את שני ספרי גינס האחרונים והיא לא מופיעה שם. בכלל, לא מצאתי משהו שאומר על עוצמה קולית... שמעת שהיא מופיעה בספר השיאים או שקראת בעצמך בספר עצמו?

eranmc

New member
ו..

אני גם חיפשתי על אמת אמא שלי מה זה מפריעה יל בזמן מבחנים וזה. בכל אופן אני שנייה בא לשלוח לך תמונות של ילד מה זה מקסים.

MC4eva

New member
גם אני ששמעתי על זה לא

האמנתי--> וחיפשתי בכל מקום אם זה נכון. ואז מצאתי איזשהו אתר של מאריה קארי ואמרו ם שזה נכון והיה נראה לי כתבה. אני כבר לא זוכר. נ.ב למה בשם אלוהים יש לך בבית ספריי שיאים של גינס???? ממש קניתם בכסף?

roimc

New member
כן

מה לעשות אני מכור לזה... רציתי לקנות גם משנים קודמות אבל אם תחשוב על זה אין ממש טעם כי השיאים שם כבר נשברו... ואין סיכויי שאי פעם תסיים לקרוא את זה כי זה ענק.. ספר חבל"ז אין מה לומר. יש לי את של 1998 ושל 2001. אם תיקח פעם ותנסה להתסכל בזה (אפילו בשירותים) תראה איזה מעניין זה.

MC4eva

New member
חחחחחחח

רוצים לשמוע סיפו מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? הם רוצים שאני אשלם להם 32 דולר בשביל פונט מסכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!! חכו שנייה אני יוציא ת´מיליארדים מהכיס ויתן לכם גם טיפ!!! ----> זווובי 32 דולר- איזה דפוקים!!!!

davidperetz

New member
שר היא אחלה אבל....../images/Emo4.gif

שר היא אחלה זמרת... אבל דואט עם מריה רק יוסיף להתדרדרות שלה. מריה צריכה לשיר סולו נטו, בלי ראפרים, בלי דואטים בלי כלום!!! היא צריכה למצוא מפיק שיפתח לה את הגרון ושיגרום לה לעשות את מה שהיא הכי טובה בו - לשיר. והקטע של הצעקות שלה... אני חושב שהם ממש יפות, כי זה מה שמייחד אותה, את שר מייחד הסינכרון של הקול, את וויטני יוסטון מייחד הקול הבס, את פינק מייחד הקול הצרוד... ואת מריה מייחדות הצעקות. אני אישית התחלתי לאהוב אותה מהרגע ששמעתי שהיא מוגלת לצרוח כך. אז נכון שבדיסק האחרון היא רק צועקת ועושה קולות של גומרת.... מה שאומר שבכל דבר צריך גוון... ומריה איבדה את גבול הטעם הטוב בדיסק האחרון. מקווה מאוד שזה זמני....

Sharonnn

New member
איכס... ../images/Emo5.gif

מראיה ושר- לא נראה לי...אני לא סובלתתתתת את שר!!!! היא כזאת מעפנה!!!!! אני ממש ממש ממש לא רוצה שמראיה תעשה דואט איתה (או שאפילו תחשוב על זה)!!! והצווחות של מראיה לא הרסו לה ת´קול כי הקול שלה ל-א הרוס!!!

roimc

New member
צודקת

היא באמת מעצבנת שר!! וכולם צוחקים עליה שהיא בת 100 והיא נראית גרוע!! ראיתם את התמונה שהייתה בפנאי-פלוס? היא מקומטת1!!!

למעלה