מה דעתכם צריך

Ferenheit

New member
מה דעתכם צריך

נמאס לי ש DDN הוא היחיד שמחייה את הפורום הזה במאמציו הבלתי נלאים והחלטתי להירתם למשימה (שוב). דעתכם חשובה ומה שרציתי לדעת היא מה אתם צריכים ? אני מתכוון למשאבים למשחק שלכם. יש לכם ספרים שמרחיבים לגבי דמויות מסוימות (Wrath & Rage, Sword & Fist), יש לכם ספרים של קמפיין בממלכות נשכחות וקמפיין אוריינטלי. יש ספרי אירועים של מונטי קוק (רקוויאם לאל) וכמובן את ספר האפילה המתועבת (שוב מונטי). יש לכם מדריך לבניית גיבורים, ויש את המדריך לדרגות גבוהות. מה חסר לכם ? מה חסר לכם ? מה הייתם רוצים שיהיה ? מה חסר לכם ?

DDN

New member
אתה גונב לי את הגימיק!

נוכל! ליסטים! אותך כקורבן לדרקון!!! והאמת? לדעתי כבר יש יותר מדי. לא חושב שאני יכול לחשוב על עוד ספר עזר.

EverMan

New member
ומה אם אחד טוב לפלאדין ?

אין שום דבר טוב שאפשר לפתח מפלאדין עם הדמויות שנותנים לו... מקסימום הוא יכול להפוך לכהן או מכשף.

Ferenheit

New member
לא הבנתי אותך

אתה מתכוון שאין דמויות יוקרה שמתאימים לאבירי קודש ? אם כן, אתה טועה בהחלט. הדמות היחידה שסובלת (וגם היא לא סובלת ממש) מחסך היא הטרובדור.

EverMan

New member
מה אביר קודש יכול לפתח בדיוק ?

כל המקצועות יוקרה בנויות ללוחמים - ולרוב לא נותן משהו מיוחד לפלאדין. או מקצועות לכהן שמאפשרות לחימה עם דברים כמו סמייט איוול שגם ככה יש לפאלדין.

Ferenheit

New member
מקצועות יוקרה לאביר הקודש

אנחנו מדברים עכשיו על הספר הכי בסיסי של וויזרדס בנושא הספציפי (Defenders of the Faith): Church Inquisitor Consecrated Harrier Contemplative Holy Liberator - דורש שינוי נטייה לתוהו-טוב אבל מאפשר שמירה של יכולות קיימות. Hospitaler - אביר קודש פחות לוחמני Hunter of the dead - מחסל אלמתים Knight of the chalice - דורש אויב מועדף: שדים (כמו אצל הסייר) Knight of the middle circle - עוד אביר Sacred Exrocist - מגרש השדים Sacred Fist - ללא שימוש בנשק (לא צריך להיות נזיר). Templar - אביר קודש לוחמני אם אתה מודאג לפרסטיג´ דומיינס אצל אביר הקודש תסתכל על ע"מ 77 להסבר. עוד מקצועות יוקרה תובל למצוא בספרים של ממלכות נשכחות (Divine Champion) וב- Sword & Fist (כל האבירים לדוגמה). בספרים אחרים ובאינטרנט יש שפע מיוחד של מקצועות יוקרה שהם סוגים שונים ומשונים של אבירים. אתה יכול לקחת את ה- WindRider מתוך Masters of the Wild ולהיות רוכב גריפונים או משהו כזה. לא חסרות אפשרויות. Smite Evil היא יכולת שמשתפרת ככל שאתה צובר דרגות. לפיכך, עדיף לקבל אותה ממקצוע יוקרה (למרות שכבר יש לך אותה) כדי שהיתרונות יצטברו. אל תשכח - לוחם 10 אביר קודש 10 עושה Lay Hands ן- Smite Evil כאביר קודש 10 ולא כדמות בדרגה 20. מקצועות יוקרה שמקבלים את Lay Hands בתור יכולת רק ממקצוע היוקרה מפסידות כי כמות הריפוי שלהן היא זניחה כל כך. אם יש לך כבר את Lay Hands (יכולת מעולה) אז יש סיכוי שהיא תהפוך למשמעותית רק אם תיקח מקצוע יוקרה שנותן אותה או תמשיך כאביר קודש. יתרונות אחרים, כמו Speciel Mount, דרך אגב, אינם מצטברים.

EverMan

New member
קראתי את מגני האמונה ...

רוב הדברים שם מלבד knight of the middle circle.... לא רציניים ויותר מתאימים ללוחם שרוצה להתקרב לפלאדין או לכהן יותר לוחמני. לא משיגים שם שום דבר מיוחד. השאלה היא - האם אתה רוצה משחק דמות טוב - או דמות טובה. אני מעדיף לשלב בין השניים. הרי מי אמר שהדמות תהיה הכי אפקטיבית בכשרונות שהיא לוקחת ? או במקצוע שלה ? אני חושב שזה הרבה יותר הגיוני שדווקא להפך ! הפלאדין נדלק על איזו דרואידית אז הוא מוסיף דרגה בדרואידיות או פייטנות בשביל למצוא חן בעינייה ... זה הגיוני. זה קורה.

Ferenheit

New member
אוקיי, זה לא קורה

הגזמת קצת עם תאוות הבשרים לא, ועוד בתור אביר קודש. קודם כל אתה לא אוהב את היכולות שהמקצועות מציעים או את המשמעויות שלהם? בכל מקרה מגיני האמונה הוא לא הספר היחיד. אתה יכול לחפש בספרים הבאים שלAEG: Mecenaries,Dungeons, Good, War (אלה שלושה ספרים, לא אחד). אתה יכול לחפש באחד מהספרים שעוסקים בנקרומנסרים בפרט ובקסמים אפלים בכלל (הרבה של MONGOOSE PUBLISHING) שם יש מקצועות למי שרוצה להילחם בשדים\אלמתים\ערפדים\מטילי לחשים מרושעים וכו´. יש לך את הספרים של FAERUN (ממלכות נשכחות) שם יש הרבה מקצועות יוקרה שאינם ספציפיים לעולם. ז"א לא הרפרים אלא: Divine Seeker Divine Champion Divine Disciple ועוד הרבה אחרים מתוך Magic of Faerun, Faiths & Pantheons וגם silver Marches. אפשר גם להכניס דמויות יותר מקומיות של ממלכות נשכחות לקמפיין אם השה"ם שלך מסכים (האבירים הסגולים). יש עושר מיוחד של דמויות יוקרה בממלכות נשכחות סליחה על הפרופגנדה. מעבר לזה ספר טוב יכול להיות Dieties & Demigods של WOTC. יש שם מעט מקצועות יוקרה אבל יש איזה אביר -אור נחמד (יכולות יפות מאוד, אם אני זוכר נכון).

למעלה