מה דעתכם על...?

wannaBhippie

New member
מה דעתכם על...?

נופש לבד....? אז ככה..אין לי חבר ואני גם ממש לא מחפשת
לשם שינוי אני מוצאת את הרווקות שלי בתור שינוי מרענן וממש נהנית מהעצמאות שלי וחיי הרווקות שמשאירים לי זמן להנות ולצאת ולעבוד וללמוד ולפתח את עצמי טיפה מבלי להתחשב במישהו אחר... אני חייבת להגיד שמאז שאני רווקה אני נהנית מהימים הרבה יותר ומרגישה ממש שלמה ומאושרת עם החיים שלי בצורה שבמבט לאחור בחיים לא הייתי עם בן זוג! הבעיה היחידה שפתאום הגיע היא: מה עושים עם חופש? נופש? וכאלה...אני אוהבת לטוס או לנסוע לחופש לחול או צימר או אילת..אבל אי אפשר לעשות את זה לבד!...! אז מה עושים? מה, לא הולכים יותר לנופש?!? אני מתה לקחת סופש ולנסוע לאילת! זה נראה הגיוני לנסוע לבד? נשמע כיף? אני יודעת שהרבה אנשים נוסעים לבד למקומות ויוצאים לבד ונהנים אבל אני בחיים לא עשיתי את זה... מה אתם חושבים האם זה נשמע לגמרי פטתי?

אני חושבת

שאין שום דבר רע בללכת לבד, לא להיות תלוי באף אחד, ולעשות מה שבא לך. עדיף מאשר להישאר בבית כי אין עם מי ללכת.

טל205

New member
רווק=בודד

כך עולה מהשאלה שלך.. וזה ממש לא כך! אני רווק אך מוקף בידידים וחברים בני גילי... תמיד אפשר לתכנן יחדיו ולהגיע לכל מקום שנחפוץ.בהצלחה.

טל205

New member
אני סבבה

הכל תקין, מה קורה? גם עלייך עוברים ימים בבדידות? מתכונן ללימודים של מחר.. מקווה להיות מרוכז...

ימי בדידות../images/Emo35.gif עדיין לא

אתה יודע לפעמים מחפשים את הלבד הזה, ושהוא מגיע מצטערים שמחפשים, אני בכל אופן עדיין לא בזה. בקשר ללהיות מרוכז: תשתדל להרדים את עצמך כמה שיותר מוקדם, אולי זה יעזור.

טל205

New member
את יודעת איך זה

כשאת מנסה להרדים את עצמך את לא מצליחה להירדם....

יודעת ועוד איזה יודעת

ואז אתה נהיה עצבני למה לא נרדמים גם שעייפים ממש. ממש כמו שקורה לי עכשיו.

זה לגיטימי

תנסי...אדם מסתדר הכי טוב עם עצמו יש לי חברים שבטיול לבד לבד הם מצאו את אהבת חייהם... ותמיד.. עם רוצה לבד או לא לבד אז תמיד אפשר לצרף ידיד או ידידה רחוקים או קרובים... שבאותו ראש שלך כאלה שמסתדרים עם כולם

לדעתי ....

זה יכול להיות נחמד אני מכירה אנשים שגם טסו לתיאלנד לבד ונהנו אבל השאלה היא אם זה מתאים לך ??? כי אני למשל - לא הייתי נוסעת בחיים לבד לאף מקום הייתי מעדיפה כבר להשאר בבית

ToryMaster

New member
בכלל לא פתטי!

אידיאלי אפילו, ככה זה צריך להיות בעיני, החיים לא צריכים לסבוב סביב זוגיות והאם יש לך חבר או לא, אלא סביב האושר שלך כשאת עומדת בזכות עצמך. אני מתה הגישה הזו, זה הכי כיף בעולם, ואם יש לך כסף ואת לא מפחדת לבד - אני לגמרי מאיצה בך לנסוע, אפילו עם חברה. אם לא הייתי מפחדת שלא אסתדר לבד הייתי עושה את זה בעצמי.

evilihi

New member
טיולים בחו"ל לבד זה הכי כיף!

אז נפשתי בפעם הראשונה בכריסמס 99 וחגגתי לי בניו יורק. לבד. האמת שפגשתי שם שני ישראלים - הסתובבנו יום שלם ביחד ונפרדנו לשלום בלי להחליף טלפונים או להפגש - ויום אחרי זה נפגשנו שוב באמפייר סטייט בילדינג ובילינו כבר כמעט כל יום עד לחזרה לארץ. הממ..4 חודשים לפני זה הייתי עם חברה בפריז והולנד...ומאז עוד כ-3 פעמים לבד בארה"ב (ביקור אצל חברים שגרים שם) מתוכם 3 ביקורי סולו בניו יורק עם עצירה באמסטרדם בדרך לארץ. נורא כיף - הולכים לאן שרוצים, מתי שרוצים, כמה שרוצים. חסרון - אין אם מי לחלוק חוויות (תראה איזה יופי!) בקרוב נוסעת לצרפת עם ההורים אבל מתכננת לקחת יום לבד ולנסוע ליורו דיסני - גם כי אין לי עם מי - אבל כיף לי לבד במקומות כאלה אז לא ממש מצער אותי כי אני רגילה

ToryMaster

New member
דיסנילנד פריז ../images/Emo99.gif

[תגידי שם יורודיסני ובמקרה הטוב לא יבינו על מה את מדברת, במקרה הרע יזרקו אותך מהאייפל]. מקום מהמם, כמה נהניתי שם! האמת שהכי כיף לי בטיולים גם עם אנשים זה להסתובב עם מחברת ולכתוב לעצמי כל מה שאני חושבת, ואז לתייק את זה עם תמונות.

evilihi

New member
יודעת ../images/Emo13.gif

כבר הייתי שם ב99 עם החברה שסיפרתי עליה
רציתי לנסות הפעם את הדיסני סטודיוס אבל המגיק קינגדום והמתקנים החדשים פלוס מיקי מאוס עושים את זה

ToryMaster

New member
אח דיסני דיסני

היינו שם בhoney i shrunk the audiance, חוויה גאונית, כל כך שולט. אני פחדנית, אז לא עליתי למתקנים האפילו טיפה מפחידים ובכל זאת ביליתי שם יומיים וכל כך נהניתי
.

אח דיסני דיסני (02)...

אני היתי יכולה לספר לכם סיפורים על דיסני... אם וולט דיסני היה יודע מה עשיתי שם- הוא לבטח היה מתהפך בתא ההקפאה שבו הוא נמצא.

למעלה