מה דעתכם על

Master Boo

New member
מה דעתכם על

פרל - פורום ? מישהו שמע פעם את המערכת? איכותית? קיבלתי הצעה על מערכת פרל פורום + 3 מצילות ב2500 (יד שניה כמובן)... מה דעתכם?

PorTnoY

New member
גם אני!

סתומרת אני גם מוכר את אותה מערכת במצב מדהים עם עורות של רמו ועם 3 מצילות ב2500 שקל בדיוק! היא בצבע אדום אם אתה רותה: 055469628

Master Boo

New member
אתה לומד במקרה אצל אורן?

כי הוא קרוב משפחה שלי (בערך) וביקשתי ממנו הצעות מחיר...

Kodak997

New member
לא הייתי ממליץ

שמע, forum זו סדרת המתחילים של פרל, ולפי מה שהבנתי אלה מערכות ממש לא איכותיות. אם אתה רוצה מערכת זולה שגם תהנה ממנה לאורך זמן, קנה פרל אקספורט - שהיא רמה אחת מעל הפורום - ותאמין לי שאפשר למצוא כזאת ב2500 שקל ואפילו פחות

Master Boo

New member
לא נראה לי כל כך...

באתר שלהם, ההפרש בין שתי המערכות הוא 450$... ככה שלא נראה לי שאני ימצא אקספורט במחיר של 2500, לא לדבר בכלל על פחות... והבעיה הגדולה שלי היא הכסף. למשל- יש מפקס וונוס ב2000, אבל האיכות של מפקס לא משתווה לפרל, ככה שהחלטתי לוותר...

dizzy pumpkin

New member
פרל פורום

תשמע אני מנגן איפה שאני לומד עך פרל פורום יש לה סאונד סביר אבל פרל זה סוס עבודה זה מערכת שממש חורשים עליה וממש מתעללים בה שגוררים אותה לקונצרטים והיא ממש בסדר אני אישית הייתי עושה כמוך והולך על הפורום ולא על מפקס... אבל לא ציינת בת כמה המערכת

HelloweeN

New member
לי דווקא כן נראה.

עזוב אותך מאתרים !! לך ללוחות יש שניה בנט (וואלה, מיוזישנס, זאונד), ושמה אתה תמצא אקספורט באזור המחירים שאתה מחפש צ´יק צ´ק. ופורום זאת סתם חרא של מערכת.

למעלה