זה נשמע אחלה פרינציפ ! צריך רק....
לקרוא את כל הסמול פרינט...יענו כל הפרטים הקטנים. כדוגמא אחת, ארגון כזה עלול לגבות עמלות ענקיות על ההצטרפות למועדון שהופכות את העסקה למאוד לא אטרקטיבית... קח/קחי בחשבון שהיום מקבלים 8 ו9 אחוז (אפילו יותר,הכל תלוי על רמת הסיכון שמוכנים לקחת בהשקעה) על הכסף שלך בשווקים פיננסיים בלי להתאמץ,דהיינו, להשקיע באגרות חוב של חברות ענק... העמלה על אגרות חוב כאלו הוא אך ורק ההפרש בין מחיר הקנייה ומחיר מכירה(BID AND ASK) של אגרת החוב הזאת... וכל מנייה פוקעת במחיר הPAR שלה...שהוא 100. כלומר אפ שלמת 104 על המנייה,שילמת קדימה 4 אחוז על האגרת...אבל אם היא משלמת 9 או 10 אחוז בשנה...אתה עושה את הכסף בחודשים הראשונים של ההשקעה..וממשיך לעשות כסף אח'כ בריבית גבוהה מהשוק הרגיל. אישית, אני מעדיף השקעות כאלו כי אני שולט על עתיד הכסף שלי ויכול לקנות ולמכור מתי שאני מחליט... היום, המצב הוא שאפשר לקבל ריבית די הגונה ואפשר לסגור אותה לטווח קצר או לטווח ארוך לפי הצרכים האישיים של כל משקיע. היום הריבית היא די גבוהה, שווה לסגור אגרת חוב לטווח ארוך לדעתי כי הריבית לא תעלה עוד הרבה יותר (בארהב לפחות)מהעליות שלה בשנה האחרונה זהו