מה דעתכם על...

talia 2

New member
מה דעתכם על...

לימוד אנגלית לדרדקים קטנים, החל מכיתה א'?

מה,כחלק מתכנית הלימודים?

או סתם כחוג בשביל הכייף
בכיתה א' מתחילים ללמוד קרוא וכתוב בעברית,נראה לי קצת עמוס מידי שפה נוספת...אבל אין לי דיעה נחרצת בענין...

ע זי

New member
גם אני בעד..

זה יכול לעזור ללימודי פיזיקה גרעינית בכיתה ד' שכן רוב החומר שם הוא באנגלית...
וברצינות - נראה לי קצת מוקדם

Angel972

New member
אומרים שזה בדיוק הגיל שבו ילדים

יכולים לקלוט שפות ושאין להם שום מחסום ... אז אולי זה רעיון לא רע בכלל. למה את שואלת
מכירה איזו מורה לאנגלית או שאת מנסה לפתוח סטארט-אפ

weinat

New member
פירסמתי ואפרסם עצמי שוב

בעד בעד בעד!!! חוגי אנגלית החל מגיל 3!!!!! וכמה שיותר מוקדם הילדים יקלטו יותר ויתפתחו יותר. במקרה אני גם מלמדת, פרטים נוספים במסר אישי.(יש גבול לפירסום) עינת.

זה ממש לא נכון.

הקליטה המיטבית של ילדים [שפות אחרות] מתבצעת עד גיל שש. ולמעשה עד גיל ארבע. עד גיל ארבע השפה אותה הילד רוכש מקנה לו את ההגדרה הנחמדת "דו לשוני" אחר כך זו רכישת עוד שפה, ממש כמוך וכמו כל מבוגר אחר. אם יש לך כישרון תקלוט מיד ואם לא....לא.

Neta558

New member
לא ממש כמו כל מבוגר

ללמוד שפה חדשה בגיל מבוגר זה בכל זאת קשה יותר מאשר בגיל 6 או 10. (ונראה שגם בגיל 60 יותר מאשר 20).

talia 2

New member
סטארט אפ? נו, אנג'ל...

רואים שילדיך קטנטנים
(מחכים לדיווח הבא על מטרנה וטיטולים). העניין רץ כבר כמה שנים, גם בבתי ספר (לא כולם) וגם בחוגים. אה... יצא לי חרוז.

Angel972

New member
ילדיי אכן קטנים

ילדיי אכן קטנים, ובאמת אנגלית אינם דוברים, אבל המחשבה היא הרבה מעבר, בכדי שאני והאישה נוכל לדבר בשפה זרה שאותה אינם מבינים, ואנגלית - מה לעשות, הייתם מאמינים
גם אני, וגם האישה דוברים

ממש בעד

בני לומד בכיתה א' שעה בשבוע אנגלית, ממש נהנה , זה נלמד ע"י שירים וכיף. אין שום דבר פסול בלשמוע את השפה. הכל תלוי איך זה נעשה.

אמץ

New member
יכול להסתדר עם שיעורי ההנקה

בגיל העשרה שהוצעו כאן בעבר...

talia 2

New member
אז, אמץ... אני מבינה שאתה לא בעד.

אתה יכול לפרט? דווקא דעתך חשובה לי.

Angel972

New member
בטח שהוא בעד ../images/Emo70.gif

כל עוד יתנו לו גם כניסה לשיעורי ההנקה ...

אמץ

New member
וברצינות

חשיפה לשפה שנייה יכולה להיות טובה במינון נמוך וללא כתיבה וקריאה (רק דיבור) ולהיות מאוד עירניים להפרעות שזה יכול ליצור (כמו גימגום או פגיעה באוצר המילים בשפת האם).

talia 2

New member
הכוונה היא לאנגלית חווייתית, כמובן.

דרך סיפורים, שירה ומשחק ובכיתה א' לא נראה לי שזה עלול לפגוע בשפת האם. אם הם נהנים מכך, זה יכול למנוע חשש משפה זרה בגיל מאוחר יותר.

למעלה