מה דעתכם על

מה דעתכם על

זה? יש כאן נותני שירות של בזק שמכירים את הסיפור? אני לא יודעת מה עם המוקד הזה אבל אצלנו לא היה ולא נברא שנציג או אחמ"ש יצעק על לקוח, לא משנה כמה הוא "מבזבז" את הזמן...

amphd

New member
../images/Emo6.gifענק( כל עוד אתה לא ר')

במיוחד אהבתי את "מחלקת הכספים מטפלת בלקוחות חייבים ולא בהחזרים ללקוחות" ואת מנהלת המשמרת שהתלוננה שקשה לה.......

Mip Mip

New member
ת'כלס, אני בטוחה שיש פה כמה

דברים מצוצים מהאצבע... אם מישהו קרא את התגובה של בזק בינלאומי... הלקוחה מלכתחילה בכלל לא ביקשה להתנתק, היא התנתקה רק מהכבלים ולא מספק האינטרנט (שכבר את צריכה להיות די אהבלה בשביל זה, כאילו, את לא שמה לב שאת משלמת כל חודש לשני גורמים שונים??), וחוץ מזה שיש ממש בעייתיות כשמישהו פונה בשם לקוח, יש עם זה בעיה חוקית, אין מה לעשות. גם אצלנו נוקטים משנה זהירות ומוודאים הכל עם הלקוח עצמו. בקשר לאחמ"ש שצעק ומנהלת שירות הלקוחות שהתלוננה שקשה לה... לא יודעת מה לחשוב על זה... כמה מזה נכון וכמה לא... זה נשמע לי ממש מוגזם, ובסה"כ תרבות השרות בארץ כבר עברה את הקטע הזה...

מסכימה

אני מסכימה, לא הגיוני שמנהלת תצעק על לקוחה שהיא לבד במשמרת, נשמע לי מצוץ מהאצבע... ולקוחות לפעמים מגזימים... ובYNET נוטים לנפח סיפורים... אבל יכול מאוד להיות שהשירות לקוחות שם דפוק אם נותנים ללקוחה להתקשר 9 פעמים. אצלינו במוקד אנחנו נמדדים על שיחות חוזרות, זאת אומרת שאם דיברתי עם לקוחה והיא חזרה בטווח של 24 שעות על אותו נושא, יורד לי כסף מהתמריץ, זה לא פייר אמנם, אבל ככה השירות טוב יותר ונסגרים מעגלי טיפול

Oיון

New member
תשמעו, יש משהו מוגזם בסיפור הזה,

בזק בינלאומי, לא ירשו לעצמם להחזיק אחמ"ש שצועק על לקוח.. אבל בתחלופות שהולכות שם מבחינת עובדים.. אני לא יכולה לומר שאני לא מתפלאה.

למעלה