מה דעתכם על

לא מתה עליו

אם כי התמונות שם יפהפיות...
אוהבת יותר את החומר המקורי של טורי. מעניין לשמוע את הפרשנויות שלה לשירים של אחרים, אבל החומר שלה יותר מקורי ומוצלח. זה הדיסק היחיד שלה שהנחתי בצד אחרי פעם או פעמיים של שמיעה... אולי זה זמן טוב לחזור אליו ולנסות להאזין לו שוב ביתר תשומת לב... ומה דעתך?

beeyourself

New member
הדיסק שהכי הפתיע

אני חושבת שאף אחד לא ציפה שיוצרת כמו טורי שכותבת ומלחינה את המוסיקה שלה בעצמה תשתמש בחומרים של אחרים והדיסק אכן יצא מפתיע.
את השיר Strange Little Girl אני מאוד אוהבת ומבוני וקלייד מאוד מפחדת... לא יודעת למה אבל היא הצליחה ממש להפחיד אותי עם השיר הזה...
את I'm Not In Love אני מזמזמת דיי הרבה בגרסה שלה דווקא (למרות שזה לא נכון
), וגם את I Don't Like Mondays. מי שלא מכיר את טורי, וכבר אמרתי את זה בעבר, שלא יתחיל עם הדיסק הזה אבל בהחלט שווה לנסות אותו בהמשך

JaneGrey

New member
אני דוקא

כן התחלתי עם הדיסק הזה, כשהוא יצא קניתי לי אותו מתנת גיוס... ואני מאוד מאוד אוהבת אותו. בוני& קלייד ממש מפחיד, עושה צמרמורת לשמוע אותו אבל בכלל יש לה ביצועים מאוד טובים לשירים של אחרים, שלא כולם בדיסק הזה. אני הכי אוהבת את הביצוע שלה ל love song של הקיור.

Springy

New member
מפתיע זו אכן הגדרה מצוינת

ומהרבה בחינות, טורי שומרת על הייחודיות שלה בכך שהיא לא "סתם" מקליטה cover, אלא מעניקה לו פרשנות משלה. ההבדל בין בוני וקלייד של אמינם ולבוני וקלייד שלה, כמו שנאמר כאן, הוא קיצוני. היא לקחה את השיר למקום אחר לגמרי. חשוב להשוות בין גרסאות המקור לכיסויים שלה כדי להבין איך היא עושה טוויסט עם השיר, ומראה לנו אותו מזווית שונה - כל זה מבלי לשנות אף מילה. הפייבוריטים שלי בדיסק הזה הם Rattlesnakes, Time, ויותר מכולם - Enjoy the Silence. הוא עושה לי צמרמורת שקשה לתאר...

פלוטו24

New member
דעתי על הדיסק היא

קודם כל בהתחלה ממש, אבל ממש לא התלהבתי ממנו. (חוץ מstrange little girl שמאד אהבתי כי יש לי אותו גם בפסקול של "הבורגנים"), אבל יום אחד החלטתי לשמוע את כולו ברציפות ולבדוק את הפרשנות שלה לשירים המוכרים ופתאום ממש נתפסתי לאיכות של הקאברים שלה ולכן דעתי על האלבום השתנתה. השירים הכי אהובים עלי שם הם: time, enjoy the silence, i'm not inlove, new age ועוד. לדעתי הביצוע הכי מצמרר הוא של happiness is a warm gun שהיא השתמשה בו לאזכר את הרצח של ג'ון לנון והאי עושה לזה cover פשוט מדהים ומצמרר. מה דעתכם? נ.ב: זה בהחלט אלבום שאין בו זלזול או זילות של קלאסיקות, להיפך, רואים שהיא השקיעה והתייחסה לכל שיר ושיר בכובד ראש.

noosh

New member
אני אוהבת אותו

אני אוהבת לשמוע את טורי עושה קאברים ונותנת את הפרשנויות שלה. הכי אני אוהבת את Time, Bonnie & Clyde, ו-Enjoy The Silence. אני חושבת שהגרסה שלו מקסימה בגלל שהאינטרפטציה כ"כ שונה מהמקור, ולטעמי יותר עוצמתית. הרבה יחלקו עליי בנקודה הזאת, אבל אני התחברתי והרגשתי הרבה יותר את הגרסה של טורי מאשר את המקורית. הו, והיה מגניב לשמוע את I Don't Like Mondays ב"בית הלבן". אפילו אח שלי התחיל להקשיב לשיר אח"כ.

Ice machinE

New member
אלבום מצוין, אני מאוד אוהב אותו

יש בו ביצועים מדהימים לשירים שבחיים לא הייתי מצפה שיעשו להם קאברים כאלה (raining blood וכמובן bonnie & clyde)

למעלה