מה דעתכם על

מה דעתכם על

להוסיף לכול יום שעתיים של לימודים נוספות, וכך להשתחרר ביום רביעי במקום בחמישי? או לחילופין - להוסיף לכול יום שעה, וכך להשתחרר מוקדם יותר ביום חמישי, כדי שנוכל לנצל את רוב היום?

הלווווואי

אנחנו ממילא קורעים ת'תחת כל יום בביצפר אז מה זה משנה להוסיף עוד שעתיים מה אכפת לי...הלוואי והיו עושים ככה אבל זה הבעיה מי שם עלינו השוחרים ועל מה שאנחנו חושבים..

סיאס

New member
גם ככה אנחנו לומדים מלא.......

למה להוסיף סתם שעות? זה רעיון דבילי ורק אתה יכול לחשוב עליו...... אם אתה רוצה לסיים בשמונה כל יום רק כדי לוותר על יום חמישי זה דבילי..

הרעיון הזה

באמת קל לדבר ככה כשאתה טתניק או יודניק שמסיים כל יום, במצב הכי קשה בשעה 3 וחצי או משהו כזה. בתור תלמיד י"ב אני מסיים יומיים בשעה 6 בערב, יומיים בשעה 5 בערב וביום חמישי עושים לי חסד ומשחררים אותנו בשעה 4 ועשרים. אני באמת לא הייתי רוצה להמשיך ללמוד יותר מאוחר ממה שאני לומד, זה לא אפקטיבי. מנסיון. כשהיה לנו קורס פסיכומטרי זה היה בימי שני. למדנו עד 6 בערב, ומאז ועד 9 בערב, בלי ארוחת ערב, למדנו פסיכומטרי. המוח פשוט לא קולט דברים בשעות האלו. וזה במקרה הטוב, כי לפעמים בא לך פשוט לבכות, לצחוק או להתפגר בכיתה, ובגלל זה הכישלון העצום בפסיכומטרי (רק 623...
). אז חלאס עם ההצעות המפגרות.

למעלה