מה דעתכם על..... סטייסי אוריקו? ועל השירים שלה?
• •Dark Angel• New member 17/10/03 #2 אני אוהב אותה יש לה שירים יפים מאוד הסינגל הבא שלה זה i promise ושבוע-שבועיים הקליפ צריך לצאת והדיסק שלה ממש יפה
אני אוהב אותה יש לה שירים יפים מאוד הסינגל הבא שלה זה i promise ושבוע-שבועיים הקליפ צריך לצאת והדיסק שלה ממש יפה
א אמיתי טויטי New member 17/10/03 #4 היא עושה לי דה ז'ה וו... אי שם לשנת 1999...כשאיזו זמרת צעירה נכנסה לעולם המוזיקה, אני חושב שהיא קראה לעצמה בריטני משהו...ספירס אולי?
היא עושה לי דה ז'ה וו... אי שם לשנת 1999...כשאיזו זמרת צעירה נכנסה לעולם המוזיקה, אני חושב שהיא קראה לעצמה בריטני משהו...ספירס אולי?
A American Girl New member 17/10/03 #5 אממממ..... אני אישית ממש לא שונאת את בריטני אבל לדעתי המוזיקה של סטייסי אוריקו ממש לא מזכירה את של בריטני.... אני אוהבת את בריטני ואת השירים של סטייסי אוריקו אבל הן ממש שונות..
אממממ..... אני אישית ממש לא שונאת את בריטני אבל לדעתי המוזיקה של סטייסי אוריקו ממש לא מזכירה את של בריטני.... אני אוהבת את בריטני ואת השירים של סטייסי אוריקו אבל הן ממש שונות..
D dor307 New member 17/10/03 #6 חמודה אני מכיר רק את הראשון שלה (לא ידעתי שיש עוד אחד) אבל שיר חמוד וגם היא
1 14מתן New member 17/10/03 #8 אני ממש אוהב את השני שירים שיצאו לה בנתיים.. הקליפ של more to life ממש יפה אפשר להצביע לו במצעד של הפורום קישור לרשימה של השירים פה תצביעו!!!
אני ממש אוהב את השני שירים שיצאו לה בנתיים.. הקליפ של more to life ממש יפה אפשר להצביע לו במצעד של הפורום קישור לרשימה של השירים פה תצביעו!!!
C christinbal New member 17/10/03 #13 כששמעתי אותו.. לא הכי אהבתי אבל פתאום כשהוא מוציא אותם לסינגלים... אני כן חחח