מה דעתכם על?

pimpf

New member
מה דעתכם על?

CANON EOS 300 עם עדשה 28-200 בודי לבד ועדשה לבד או שעדיף היה את הקיט עם ה28-90 ו עדשה נוספת של 75-300 ?

eli_singer

New member
תלוי בצרכים שלך

מנסיון אני יכול להגיד לך בוודאות שעדשת הקיט היא מהרמה הנמוכה של העדשות. השאלה היא מה התקציב, ומה הצרכים? אם אתה רוצה לעשות הגדלות, ולצלם ארועי ספורט, אין ספק שתצטרך עדשה אחרת. בקשר ל- 28-200, לא יודע, ולכן לא יכול להגיד, מה שכן, ה- 28-135 IS מומלצת בחום, ובחצי המחיר, ישנה ה- 28-105 3.5-4.5, שגם לא מביישת. בטלפוטו, אני מרוצה מאוד מה- 100-300 USM 4.5-5.6 שלי, קנייה מצויינת. מקווה שעזרתי...

zrubabel

New member
לגבי ה 28-105

אני קניתי לא מזמן את ה 28-105 עם צמצם 3.5-4.5 ואני מאוד מרוצה ממנה. חשוב שתשים לב כי יש את הדגם הפחות טוב עם צמצם 4.5-5.6 אם אני לא טועה, ובלי USM. והוא נחשב לדגם הרבה פחות טוב. העדשה שיש לי מתפקסת מאוד מהר והתוצאות בינתיים מעולות. אני אישית לא רואה טעם לקנות את עדשת הקיט שכולם טוענים שהיא על הפנים (לא ראיתי בעצמי דוגמאות ) ולהוסיף עוד עדשה שגם לא כל כך מומלצת - ה 75-300 ואת זה אני אומר לפי הלך הרוחות בקישור שצירפתי. יכול להיות שמישהו מכאן יגיד לך אחרת מנסיון שלו. כמובן שיש שאלה לגבי סכום השקעה שאתה מוכן לשלם. בכל מקרה , הייתי ממליץ לך לקרוא את הקישור ל photonotes - מאמר מקיף ביותר שעושה קצת סדר בדברים בנוגע לעדשות שמתאימות ל EOS.

למעלה