מה דעתכם על....

mickeym

New member
אכן

למיטב זכרוני, הוא נפל מהחבלים ונחבט בראשו במדרגות/רצפה. מוות מאד מאד מאד מיותר- אבל סיכון מקצועי שכולם לוקחים על עצמם.

מאור רם

New member
אכן הוא מת

למיטב זיכרוני הוא ירד עם חבל מהתיקרה ונפל וניחבט בעמוד של הזירה

מאור רם

New member
דרך אגב........

לאנדרטייקר ויוקוזונה היה קרב ארון מתים גם ב"רויאל ראמבל" 94! אם אתם זוכרים את זה זה אירוע מאוד מפורסם! שמלא מיתאבקים היתערבו נגד טייקר!

Dragon Roar

New member
אתם זוכרים את...

מלך הזירה? זה שטבל את הרגליים בבוץ ואחרכך מי שהפסיד ליקק את הרגליים שלו? אבל היה קרב שהוא הפסיד להיטמן והיטמן הכריח אותו ללקק את הרגליים שלו.

aifel

New member
זה היה הקרב הכי גדול ב-wwf!

זה היה קרב מדהים (למרות שהיה מבוים)!!! והוא לא טבל את הרגליים בבוץ אלא בצואה של פרה....... יש לי את זה מוקלט למי שרוצה....... ובאיזה שנה היה הקרב בין אנדרטייקר ליוקזונה שבו צ'אק נוריס היה מחוץ לזירה והעיף את כל החברים של יוקוזונה? אתם זוכרים במקרה?

מאור רם

New member
אתם זוכרים את הסיום של.......

אתם זוכרים את סיו הקרב של בארט "היט מן" הארט נגד יוקוזונה מרסאלמניה 10?

קרוקדיל

New member
אם כבר אז כבר

אני רואה שאתה מתמצא בWWF אז אולי תגיד לי שמעתי שהיה מתאבק בWWF שהשתתף בקרבות חופשיים ונלחם נגד איזה זקן משוטו קאן והזקן הרג אותו באגרוף אחד לבטן (פיצץ לו את כל האיברים הפנימיים) אולי אתה יודע אם זה נכון? ואם כן מי זה היה?

Dragon Roar

New member
אם זה נכון זו..

רק הוכחה לכל החברה שטענו שמאסטרים "זקנים" לא יכולים לעשות כלום והם סתם חלשים. גם אם זה לא נכון עדיין אין לך סיכוי נגד מישהו שיש לו ידע של שנים. ואותו מאסטר פשוט השתמש בקי\צ'י. הקי\צ'י חדר לבפנים בצורה חדה. כמו חרב. ועשה נזק בלתי הפיך. מכה שכזאת יכולה לגרום לדימום פנימי. ככה שאין מה לעשות ואתה מת אחרכך (אם לא במקום) ומה שיותר יפה זה: שאותו מאסטר הרג (לא שזה יפה) את אותו מתאבק במכה אחת. (עיקרון השוטו קאן) שוב פעם! רק במקרה שזה קרה באמת.

Dragon Roar

New member
מקפיץ ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

קפוץ!
קפוץ! שמאלה! לך ישר! (משהו מצחיק מספר מחזור)

Gery_Roif

New member
לא, זה לא נכון

הרבה מתאבקים מקצועיים(מהמבויימים) התחרו באמיתיים אבל אף אחד לא מת, למרות שבשנות ה- 20 וה- 30 היו מתאבקים מקצועיים עם רקע אמיתי שקרעו את כל המתחרים באמנויות לחימה בקרבות אמיתיים. אשמח להרחיב אצלי בפורום "קרבות ללא חוקים" MMA/NHB ב- www.wwfisrael.co.il

מאור רם

New member
אתם זוכרים את הסיום של.......

אתם זוכרים את סיו הקרב של בארט "היט מן" הארט נגד יוקוזונה מרסאלמניה 10?

מאור רם

New member
יש הרבה..........

יש הרבה מיתאבקים (מבוימים) שנילחמו בקרבות אמיתיים! וולא ידוע לי על המיקרה שסיפרתה על המאסטר הזקן!

למעלה