מה דעתכם על........................

Emotional Boy

New member
מה דעתכם על........................

מפגש פורום כמעט כל פורום עשה מפגש ואני חושב שגם הפורום הזה (למרות שהוא חדש) יכול בהחלט לארגן פגישת פורום מוצלחת.........הרי כל מי שמעריץ של רק בישראל מושלם
מה דעתכם?

LoLo16

New member
מתי נממש?

או לפחות נדבר על זה ברצינות? אלינור אמרה שהיא תבדוק השבוע אם אפשר להכניס אותנו-

PopPy

New member
בעיה, בעיה...

ניסיתי לפנות אל קשת ויש קצר קטן בתקשורת בינינו, פרט שולי בקשר לאי החזרת אימיילים. ניסיתי גם להזמין כרטיסים לקבוצה מאורגנת וזה לא הכי עבד. אם מישהו היה פעם בצילומים, יש לו פרוטקציות, או שיש לו קשר כלשהו עם המתאמת קהל והוא יכול לדבר איתה או להעביר לי את המספר הישיר שלה כדי לארגן משהו, בבקשה ליצור קשר איתי או עם עמוס!

elinorikbalik

New member
בסדר היום בשעה 11 וחצי

תתנו לי את מספר הטלפון של מי שרוצה לארגן את זה ואני יעביר אותו למתאמת קהל . אני צריכה את המספר עד היום בשעה 11 וחצי ואז המתאמת קהל תחזור אליכם . אבל מה הגילאים וכמה אנשים אנחנו?

PopPy

New member
../images/Emo41.gifאנשים, חשוב!../images/Emo41.gif

כדי לדעת כמה אנשים בדיוק רוצים להגיע למפגש ולצילומים כקבוצה מאורגנת, אני צריכה שתשרשרו לפה: -אם אתם רוצים ויכולים להגיע למפגש. הוא יתקיים ככל הנראה באחד מימי הצילומים של רב"י, אנחנו נגיע לצילומים ונשתתף בהם, ואולי לפני/אחרי נמצא איזה מקום נחמד להיפגש בו ולהכיר אחד את השני. בקשר לבעיות עם ההורים: אתם יכולים להרגיע ולהסביר שאתם מגיעים לצילומים של "רק בישראל", שם במילא יהיו אנשים רבים. רק במקום אתם נפגשים עם קבוצה מאורגנת מהאינטרנט שדרכה מקבלים את הכרטיסים. אתם יכולים להגיע עם שני מלווים לצילומים עצמם, מחוץ לצילומים מבחינתי תביאו את כל המשפחה+מאבטח צמוד
אני אישית מבטיחה לכם שלא אני ולא עמוס טרוריסטים (תשאלו את משרדי תפוז שנתנו לנו לנהל פה פורום
) (אתם יודעים מה, בקשר לעמוס אני לא בטוחה
), ואני מניחה שגם שאר החברים פה הם אנשים סימפטים שאוהבים את התוכנית. עוד אני צריכה שתרשרו לכאן: -גיל -מספר האנשים שרוצים להגיע איתכם (2 מלווים מקסימום צריך להספיק, לא רוצים שתצא קבוצה גדולה מדי. וילדים מתחת לגיל חטיבה לא באים בחשבון!) -הגיל של האנשים שרוצים להגיע איתכם (עדיף מבוגרים, כידוע לכם יש הגבלת גיל בכניסה לצילומים ולקבוצה מעורכת של בני נוער ומבוגרים יש יותר סיכוי).

אני רוצה, יכול לא יודע../images/Emo16.gif

אני מאוד רוצה, יכול כרגע לא ידוע, אבל אם יהיה סופי אני אוכל לשכנע את ההורים. גיל- 13.5 (ולכן אין סיכוי שאני אוכל להיכנס), מספר האנשים שיגיעו- כנראה אבא או אמא, או סבתא, מי שיסיע אותי, ואולי אני אבוא עם חבר או קרוב משפחה או מישהו (שזה אומר בין גיל 11 ל-14). ושוב, אני לא בטוח אוכל לבוא, אבל אם זה יאורגן טוב אני חושב שאני אוכל לבוא... בהצלחה!
ניר

Emotional Boy

New member
אני יכול ורוצה לבוא................

אני בן 16 וחצי DOR121 שהוא גם חבר בפורום הזה יבוא איתי..... אני בטוח יכול לבוא אבל תעדכנו אותי בפרטים כגון: מתי? איפה? תודה ליאור...... חסר לכם שלא תעדכנו אותי! מלא אנשים בקבר שלא עדכנו אותי הגיעו לשם!!!

Human Nature

New member
לא.

אולי אני גם אגיע לבד. אני בן 15. אם תתנו תאריך מדוייק אני אוכל להגיב יותר בבירור.

אני רוצה לבוא

אבל אני לא יודע אם אמא שלי תסכים לי, אתם יודעים, היא פוחדת מאנשים באינטרנט, כי היא לא יודעת מי הם... ואני בן 13

LoLo16

New member
יכולה ורוצה (מאוד!!)

בת 16, וכנראה שאני אבוא עם חברות (16 גם) או עם מישהו שיכול להסיע אותי
(כנראה שמעל 18..
)

Bla©k ¢At

New member
אני רוצע ../images/Emo15.gif

אבל אין סיכוי שיכניסו אותי, אני בת 11 (למרות שיש לי לפחות יתרון קטן- אני נראת יותר מבוגרת(בערך 12)

Emotional Boy

New member
אני גם בא עם חבר שלי......./images/Emo13.gif

אבל חבר´ה תזיזו עניינים..............(כמובן שאני יעזור)

למעלה