מה דעתכם על

זו לא רק את. אבל יש מקומות שבהם כן טורחים

לגוון.
במשפחתון של הבת הבכורה שלי (לפני שנים רבות...) היו בובות בכל הגוונים.
והבת שלי הכי אהבה את הבובה הכושית.

השנה היא בכיתה ו' בכיתה ו' הם תופרים בעצמם בובות (גם הבנים!)
נתנו להם לבחור את גוון העור והצבע והצורה של השיער (בעצם את הכל...)
היה את כל הגוונים והצורות.

היא התלבטה עם לבחור כושי ובסוף הלכה על גוון בניים.

ראית פעם ברבית לא בלונדינית ו/או שחומה?

k500

Active member
מנהל
שחורה, לא כושית..

ואגב יש ברביות שחורות כבר הרבה שנים.

כן, נתקלתי פעם בטעות באחת

למה בטעות? כי כ"כ נדיר למצוא אותן, שצריך באמת להתאמץ...

כל זה בלי קשר לעובדה שעשרות שנים לא היה והתחילו להוציא כמה בודדות רק בעקבות הביקורת.
עדיין מה שהולך בחנויות בדר"כ, זה הבלונד הלבן עם עיני התכלת..

orald

New member
אני ראיתי רק בתמונות...אבל מצד שני אני לא...

מחפשת בובות.
השלב שבו עוד שיחקתי בבובות מאחוריי, והברביות הישנות של אחותי הגדולה שמחות על כך.

נ.ב. זה לא אשמתי שהראשים מתנתקים בכזו קלות וזה נראה כל כך מצחיק ככה.

orald

New member
קשת,מסלול פרבולי...איך שתקראי לזה.עושה נפלאות

האנרגיה הקוסמית תטפח על פני

ואז לא אצטרך להיות כבולה לפיזיקליות התהומית והחשוכה-כה-כה-כה-כה-ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה!!!!!!!!!!!

k500

Active member
מנהל
לא מדויק

א-מיניות לא משולבת אוטומטית עם א-רומנטיות ולמעשה רוב הא-מיניים בעולם הם רומנטים. נכון, ישנם א-מיניים א-רומנטים, אבל הם לא הרוב הא-מיני.
וכמו שכתבה לך יפה המבורגר, אתה משתמש בניסוחים שהם חלק ממך כבר, אבל שים לב שצריך להפריד ולבחון כל דבר לגופו. אין כזה דבר "מקובל" כמו שפעם היה בחברה, אולי אתה מתכוון לדעה רווחת וסטריאוטיפ שנובעים מבורוּת של אנשים, אבל בשורה התחתונה, א-מיניות לא פוגעת באף אחד מהצדדים בשום צורה.
א-מיניות מערערת על ההגדרה המקובלת של מיניות שהיתה נפוצה עד לעשורים האחרונים, אבל זה משהו שמחלחל לאט לאט ובעוד כמה שנים גם א-מיניות תהיה ידועה ונפוצה כמו שאר הדברים.

יפה אמרת, ולכן

כל עוד אדם שלם עם עצמו, ועם החיים שלו, זה לא משנה מה הביא אותו לא להימשך לאף אחד ("א-מיניות"), להימשך רק לבני מינו ("הומוסקסואל") או להימשך לבני המין השני ("הטרוסקסואליות").

"א-רומנטיות" זה אופי של בן אדם. אין פה עניין של "השלכה".

השלכות שליליות כדברי המנצנצת הן, למשל,
אישה שעברה טראומה מינית בילדותה, ומאז היא מפחדת להיות בקרבת גברים. ההשלכה השלילית של הטראומה היא "שהיא בפחד מתמיד מנוכחות של גברים". וזה מונע ממנה לחיות חיים נורמלים ותקינים. היא לא חייבת לסמוך על גברים, והיא לא חייבת לרצות ביחסים אינטימיים איתם, אבל לחיות בפחד זה לא מצב בריא ופוגע מאוד נפשית. ולכן, מומלץ לטפל ב"פחד" הזה.

יש השלכות שליליות שפוגעות באחרים, ולכן החברה צודקת כשהיא מגדירה אותן כך.
אבל יש השלכות "שליליות" כדברי החברה, שאין לה בכלל זכות להגדיר אותן כך. מכיוון שזה כבר עניינו הפרטי של הפרט. אם האדם שלם עם החיים שלו וטוב לו - אז אין פה שלילה בכלל. זה שהחברה החליטה שזה שלילי כי היא לא סובלנית ואינה מקבלת את השונה, זו בעיה שלה בלבד.

orald

New member

לחשוד ברוב הגברים שהם חרמנים, חסרי שליטה, תוקפניים ורוצים לבצע בך את זממם...זה נחשב לטראומה או לראיית עולם מפוקחת?

היי, אם זה נכון זה נכון, ולא אני זו שצריכה לשנות את התנהגותה.

"כבדהו וחשדהו"

לא צריך מיד ללכת לבית של הבחור בשביל "קפה".
ולא חייבים ללכת לדייט שני במקום "רומנטי" אבל נטוש.

אפשר לחשוד וטוב לחשוד בגלל כל מה שקורה בחברה שלנו, אבל לא צריך לעשות מזה קונספירציה.

אנשים מספיק אינטליגנטים לשים לב לדברים ולקלוט אם מי שמולם הוא בן אדם כנה או מישהו חשוד. וקל לראות זאת לפי צורת ההתנהגות ותוכן הדברים שהוא אומר. וכמובן, להיות סבלנים. היכרות זה לא שלוש פגישות. זה יכול לקחת גם שנה שלימה.

orald

New member
זה מזכיר לי פוסט של מישהי...

לא זוכרת מהיכן ראיתי אותו, אולי אפילו קישור מפה, על מישהי שכותבת על כמה שהיא מפחדת לנסוע, אבל חייבת בשל אילוצי העבודה והחיים, בלילה בכרמלית בחיפה, וכמה היא פחדה כל הזמן שהגבר הבודד(חוץ משניהם הקרון היה ריק) שישב לפניה יעשה משהו.

זה לא כיף כשאני צריכה להסתכל לצדדים בלילה, או למשש את התרסיס שלי כל אימת שפועל זר עובר לידי(אזור לא משהו בבני ברק) בדרכי למסיבה עם חברות.
אפילו לקנות כרטיס לרכבת אי אפשר בלי שיעירו הערות סקסיסטיות ומשפילות(יש לו מזל גדול שזה היה במקום פומבי עם מאבטחים, מאד לא אהבתי את היחס המזלזל לחברה שלי).

למעלה