מה דעתכם על

סליחה, אני בעד ללכת להורים!!

לא אומרת לשרוץ אצלם כי אני ממש לא טיפוס כזה.. אבל ללכת מידיי פעם מה רע בזה?? הם גידלו אותי 21 שנה ואני לא ילך אלהם בגלל שאני כעת ברשות בעלי?!?

../images/Emo6.gifעכשיו את מבינה למה....?

ועכשיו ברצינות, היום אני רואה את ההורים שלי פעם- פעמיים בחודש. כשאני יהיה נשוי אני יראה אותם יותר, מה רע בזה? אבל לא יותר מ3 פעמים בחודש. זה פשוט לא בריא. כמובן שאני מדבר על ביקור לשמו, לא אם יש איזה סידור או אירוע משפחתי..

דבר ראשון, אתה דיברת על

פעם בשבועיים, לדעתי זה לא מקובל. פעם בשבוע זה בסדר גמור למרות שלא תמיד יוצא.. (אגב עכשיו באמת הבנתי אותך)

שמעי חמודה..

לשרוץ לא, אבל לבקר כן. בכל אופן אף אחד לא יגיד לך מה לעשות לדעתי את בעצמך צריכה להציב גבולות!! למרות שאני יודעת שאת ואימך היקרה חברות מאד טובות.. :)

שמעי חמודה..

לשרוץ לא, אבל לבקר כן. בכל אופן אף אחד לא יגיד לך מה לעשות לדעתי את בעצמך צריכה להציב גבולות!! למרות שאני יודעת שאת ואימך היקרה חברות מאד טובות.. :)

120

קח טיפ. אתה יורה לכל הכיוונים. תתמקד על מישהי, ואז תתקוף רק אותה, ואז, אולי, יהיה לך סיכוי. או לחילופין תעבור למסרים, ואז תוכל להמשיך לירות לכל הכיוונים, אבל הן לא יודעות זו על זו וזו על זו.... (מכיר ת'שיר?...) בקיצר, תעדכן מה נהיה, ואם יש משהו אל תשכח להזמין...

תקשיבו ותקשיבו טוב!!!!

אני רואה שחרדונית עושה לי יותר מידיי בלאגן... וזה ממש לא הולך...! חרדוניתתתתתת?????? תעני לטלפון תעני!!

kiss 18

New member
קטעים איתם... תרגישו חופשי בנות! ../images/Emo13.gifאז מה את

מבשלת היום? חחחח

למעלה