מה דעתכם על?

../images/Emo26.gif

שם: אמיר בארץ: תל אביב (במקור נס ציונה) זוגיות: 4 שנים וחצי מה עושה בחיים: עובד(היי טק), מבלה, אוהב, דואג יותר מידי. שתי עובדות עלי: 1.אמרו לי שאני דומה לפיט סמפרס (ועד אז לא ידעתי בכלל איך הוא נראה) 2. כשהייתי בסדיר הופעתי בכתבה בערוץ 2 שצולמה בבופור הכי אוהב: 1. פרקי סיום עונה של אבודים 2. תל אביב רולרס 3. דיוויד לינץ' חלום שלי: טיול בחו"ל עם גלעד וההורים שלי אחר: The Owls Are Not What They Seem

dify

New member
מתפקדת

שם: פשוש אושר, קסם, מלאך, דושי, אושי ושאר הכינויים המתקתקים שיגרמו לי להסתובב לאחור אם מישהו יצעק לעברי :) מהיכן בארץ?: בית קטן עם גינה ובע"ח בפינת טבע שקטה (או במילים אחרות, תפסיקו שם לפנטז על מושב, יא סוטים, כל הדירה 35 מ"ר והגינה היא גוש אדמה יבשה של הבניין המשותף, החיות הן כמובן אוטובוס הפרעושים הגר איתנו- החתולה :) האם יש זוגיות: תלוי את מי שואלים. אם שואלים את אבא שלה- אז לא. למזלי הוא לא גר איתי אבל היא כן :) מה עושה בחיים: מנצלת זמן חיים יקר על מנת לדוג שאלונים משעשעים ולענות עליהם :) שתי עובדות עלי: שאלה יפה שבדיוק בגללה אני אוהבת שאלונים... 1. אני מתה על ג'ינגיות (בכל צורה, גודל, גוון, בזוגיות, בחתולים, בילדה שפעם אולי תהיה לי) 2. אני חיה עם זוגה לא ג'ינג'ית (מי? מי אמר שהחיים מושלמים???) הכי אוהבת: להיות בבית. נקודה. לא משנה מה קורה שם בחוץ. תמיד הכי נעים להיות בבית. ולא משנה מה קורה, תמיד הזמן בבית טס לי. לא ברור הדבר הזה, הבית, זה חור תולעת שמנותק משאר היקום. אנחנו בטח היינו האנשות היחידות שהגיעו לסיני וקיצרו את החופשה שם רק כדי לחזור הביתה (ולא סיפרנו לאף אחד שחזרנו כדי שנוכל להיות בבית בשקט לבד :) היה כייף :) חלום שלי: כרגע יש לי פנטזיה שאין לי באמת מושג אם אי פעם אני באמת אנסה לממש אותה. אני מפנטת על להגיע לשלב בחיים שבו אני אוכל להרשות לעצמי (כלכלית) לחיות בחו"ל לכמה חודשים כל פעם. אבל לא חו"ל מערבי אלא מקומות מאד קטנים ונידחים, בשלווה כזו של מקום אחר. לא יודעת כמה זה מציאותי כלכלית, וזוגית ועם ילדים. אולי זה יחכה שאני אצא לפנסיה :)

למעלה