מה דעתכם על?

מה דעתכם על?

שירשור הכירות? אני לא בטוח שכולם פה מכירים את כולם...אז בואו נגיד שלום יפה אחד לשני ונכיר... אז יאללה שרשרו.
שם:
מהיכן בארץ?:
האם יש זוגיות:
מה עושה בחיים:
שתי עובדות עלי:
הכי אוהב:
חלום שלי:
אחר: (כאן אפשר להוסיף כול דבר שבא לכם שידעו עליכם) מקווה לשיתוף פעולה

אני 1 :)

בן 20 נצרת סטודנט רווק מחפש אהבה :) קשה לי להתחבר בהתחלה אוהב ונותן מכל לב

gavioto

New member
התשובות שלי

שם: gavioto גיל: 25 מיקום בארץ: מרכז זוגיות: לא, לצערי מה עושה בחיים: סטודנט שתי עובדות עליי: משתדל תמיד להיות אופטימי ואוהב תיאטרון (לא של ימי חמישי בערב
) הכי אוהב: לשמוע מוזיקה חלום: להזדקן בכבוד (ועדיף לא לבד) אחר: אתם מוזמנים לשאול.

guy1974

New member
אני אני אני

שם: גיא מהיכן בארץ: קרית-חיים האם יש זוגיות: כןןןןןןן :) שבוע הבא חוגגים שנתיים. מה עושה בחיים: עובד במחשבים שתי עובדות עלי: רגיש. מפנק/מתפנק. הכי אוהב: את החבר שלי
ובנוסף לא לעשות כלום ולרבוץ בים/במרפסת/בסלון או לחילופין לצאת לשתות לרקוד אוהב לצלם ואוהב מחשבים. חלום שלי: שתמיד יהיה לי מספיק כסף בשביל להנות ולעשות את מה שעושה לי טוב. אחר: בן 33 (לא כולל מע"מ)

danielor231

New member
אנחנו ...

שם: חסוי מהיכן בארץ?: תל -אביב האם יש זוגיות: יש !!! 26280 ימים של אושר שלא יגמר לעולם .... מה עושה בחיים: מנהל שיווק שתי עובדות עלי: יצירתי ועקשן הכי אוהב: את בן זוגי המושלם .... חלום שלי: לחיות את העתיד בדיוק כמו שאני חי את ההווה .... אולי במציאות קצת יותר פתוחה ומקבלת ... אחר: מאחל לכולם למצוא אושר , אהבה, ולחברה הישראלית להיות קצת יותר פתוחה , אוהדת, סובלנית, ומקבלת. כדי שכולנו נחיה בדיוק כמו שאנחנו רוצים לחיות .

gevertov1

New member
בחישוב יצא לי 72 שנה של זוגיות שלכם ../images/Emo13.gif

תבהיר לנו בבקשה?

אופסי../images/Emo9.gif

שם: אמיר מהיכן בארץ?: תל אביב האם יש זוגיות: לא
נפרדתי מהזוגי לפני כשנה ו4 חודשים, הוא כבר מצא בן זוג חדש ואני עדיין לבד, קצת מתגעגע אליו, אבל הרבה יותר מתגעגע לחווית היחד, מאוד חפץ בה ורוצה שתחזור לשכון בי. מה עושה בחיים: מדריך כושר , מאמן אישי, מדריך ספינינג וחרשן אופניים. שתי עובדות עלי: פעם שקלתי 138 קילו.... זה היה פעם. הכי אוהב: גלידת האגן דאז עוגת גבינה ותותים... אהה לא לזה התכוונתי... הכי אני אוהב שהפרטנר עוש... אה גם לא זה? נו טוב... הכי אוהב חופש ומוסיקת ג'אז, רכיבת אופניים, חי הכי טוב עם הדברים הכי פשוטים... חלום שלי: למצוא את אותו "האחד" להתחתן, להביא ילד והיות תא משפחתי גאה וגאה בזה. אחר: החיים יפים!!

yosef 30

New member
עכשיו תורי ../images/Emo13.gif.

שם: לא קשה לנחש נכון
. ממוקם בתל אביב
עיסוק בחיים: רפואה משלימה וסטודנט שתי עובדות עליי: אוהב קריסטלים ואוהב לתת. הכי אוהב: עוגות ועוגיות, אוהב לאפות - רק תבקשו וזה מוכן. חלום שלי: להקים מרכז למודעות עצמית, ומרכז שייתמחה בעבודה עם הגיל השלישי. אחר: המממ.... לאט לאט הכי טוב הכי בטוח . יוסף.

gevertov1

New member
אתם יודעים כבר הרבה עליי, הנה סיכום

שם:גברטוב מקרית שמואל/מוצקין במקור, גר בקנדה עם בן זוג מזה 29 שנה, בן חמישים וחמש (הוא בן שבעים ואחת) מהנדס , מתכנן תחנות כוח גרעיניות (11 כורים עד היום) אני אופטימי, אני נוח מזג הכי אוהב שיחה מלב אל לב עם גבר אני חולם על פרישה מעבודה וחופש עצום עד מאה ועשרים, עם בן זוגי ועם חברים אוהבים ומשפחה חמה. מנגן ומאזין, מטייל בטבע ושוחה במים

כולם דיברו אז מה אני אשתוק?!

שם: איתי. גיל: פורמלית זה זה נע בין 18.5 ל-24. תלוי באיזה שלב של היום אתם שואלים. כרונולוגית זה 30.5... בארץ: פלורנטין. עוד שנה וחצי עובר לחולון. תיהיה לי שם דירה. עושה בחיים: מתחיל שנה רביעית בעיצוב גרפי במכון אבני, הגשתי עד עכשיו פינה ב"זמן אויר" בערוץ 1. זוגיות: אהמ...לא. אבל יש לי כ-לבה שדורשת בערך את אותו הצומי כך שזה מתאזן. הכי אוהב: שוקולד עם סוכריות קופצות, קולה ורימינג איכותי. (עדיין מתאושש מליל אמש....היה מעולה!) שתי עובדות עלי: מה שרואים זה לא תמיד מה שנכון. מנהל לשעבר של פורום "סקס ו-BDSM". חלום שלי: להשתלב בתחום הטלויזיה והרדיו. אחר: אהמ....אה...טוב אין לי.

fresco1

New member
לא יכולי להתאפק, sorry

אני חושב איתי, אני חושב שכדאי שתתרגל הרבה יוגה- כדי שתצליח לעשות רימינג גם לעצמך. הרי אתה כ"כ חולה על עצמך, מלא בעצמך ואלוהים יודע מה עוד...בעצמך, שהכי כדאי שתפתח גמישות מירבית, עד למצב שבו תוכל ...כן, כן- לעשות את זה לגמרי בעצמך- לעצמך!!! המשך יום מצויין

fresco1

New member
אני יודע, מצטער

אבל נשבר לי לקרוא את דבריו של "הנסיך"...פעם אחר פעם לקרוא כמה הוא מלא בעצמו, אלוף האסרטיביות והשליטה. לא התכוונתי לפגוע אלא רק לבטא חוסר נוחות.

הידעת! מרירות גורמת להשמנת יתר!

אתה לא באמת מכיר אותי או יודע מי ומה אני. עשה עצמך חכם לכמה דקות ותשתוק.

xanadu

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

xanadu

New member
מכור לשאלונים

שם: ניר. בן: כן. שלושים. ויש עוד ספרה שתצטרף לזה בעוד פחות מדיי זמן. מהיכן: תל אביב, באמצע. חזרתי להיות צפוני, תודה לאל. נו מור צ'כונה פור מי. זוגיות: יש, ישתבח שמו עושה: אינטרנט + סטודנט למשפטים שתי עובדות עליי: 1. אני לא יכול לאכול מכפיות צרות. 2. לפעמים כשנדמה שאני אנטיפט, אני סתם ביישן. הכי אוהב: 1. להיות במזגן בקיץ 2. טיול עם ה-MP3 ברחובות (למרות שכמעט ולא יוצא לי לעשות את זה בזמן האחרון) חלום: קשה לי לענות על זה. יש לי חלומות, אבל אני נוטה לתת לחיים להפתיע אותי. יותר מעניין. אחר: לא יודע, שלום עולמי וזה?

נעים מאוד :) *מושיט יד*

שם: מיכאל מהיכן בארץ?: הרצליה האם יש זוגיות: לא מה עושה בחיים: סטודנט הכי אוהב: את החברים שלי ואת המשפחה שלי.. וספגטי בולונז
חלום שלי: יש כל מיני חלומות.. אבל נראה לי שכרגע המרכזי זה אהבה
(הוווו..)

ז י ק ו

New member
גמאני..

שם: מני גיל: 32 ויום מהיכן בארץ?: רמת גן עיר העיראקים האם יש זוגיות: כן, 8 שנים מה עושה בחיים: עובד קשה בידיעות אחרונות שתי עובדות עלי: חייב לישון כפיות, אוהב בצקים ברמות לא מתוארות הכי אוהב: לישון חלום שלי: להיות מליונר

Molchansky

New member
אני

שם: אייל, בן 29 האם יש זוגיות: לא מה עושה בחיים: אומנות (מצייר, כותב ומנסה להלחין) שתי עובדות עלי: 1.יש בי צד מלא אור, ריפוי ואהבה. 2.יש בי צד מלא אופל, אלימות ושנאה. (לפעמים שניהם ביחד, לפעמים מתחלפים) הכי אוהב: מוזיקה, לקרוא ספרים, לישון. חלום שלי: להצליח באומנות, לעשות תערוכה של הציורים שלי, שינגנו על במה את המוזיקה שלי, שיתפרסם הספר שאני עובד עליו, להיות אלוהים. אחר: אוהב להיות לבד רוב הזמן, צריך הרבה פרטיות, לא מסתדר עם רוב בני האדם, עבדתי בהיי-טק בעבר ועזבתי בשביל האומנות.

למעלה