מה דעתכם על Trek 4500?

eyal bz

New member
אופניים נחמדים למתחילים (כנס)

בסיסיים מדי, אתה תרצה להחליף אותם אחרי חודשיים. תשמע לאנשים שניסו וניכוו, אופניים זה דבר ממכר אז כדי להתחיל עם משהו טוב שתחליף אחרי שנה/שנה וחצי, מאשר לקנות משהו זול ולהחליף מיד. ראה הוזהרת איל

פהמהאלש

New member
להחליף אחרי חודשיים?

אני לא אחד שישקיע הרבה כסף על אופניים, אך האם הם תמורה טובה למחיר? אגב, יש איזשהי דרך לדעת מה המשקל שלהן? (סתם לידע כללי)

ארז ע

New member
טראק 4500

אופניים מצוינים למתחילים, אפס תקלות ,תמורה מצוינת למחיר.

avitzurel

New member
הא הא הא כנס

זה גם מה שאני אמרתי כשממש התחלתי לרכב קניתי אופניים ב1500 ש"ח החלפתי אחרי שבועיים העסק הזה מאוד ממכר, ברגע שתתחיל לרכב בקבוצה תראה עד כמה אני צודק ואתה גם תראה עד כמה תרצה להחליף אופניים וגם כמה שיותר מהר נקודה למחשבה... אבי צוראל

yaron j

New member
תלוי בקבוצה איתה אתה רוכב..

אופניים ב1500 ש"ח יכולים להביא לבעליהם את אותה ההנאה כמו אופניים ב20Kש"ח. האופניים המדוברים מצויינים להתחלה, רק תבדוק שהמידה מתאימה (ושהקבוצה גם..)

eyal bz

New member
תשמע פהמהאלש..(כנס)

אני התחלתי עם טרק 4700 (אחלה אופניים). כמובן שהגעתי לחנות בידיעה שאני משקיע 1800 ש"ח. יצאתי מהחנות עם אופניים שעולות 2600 ש"ח, ועם אביזרים נוספים (כפפות, מתקן לרכב, משאבה וכו') בעוד מאות שקלים - וזאת למרות שקיבלתי הנחה. מאז, רק השקעתי עוד ועוד. גם אני הייתי בטוח שאני לא מוציא שקל יותר ממה שתכננתי. זה היה לפני שנה בדיוק. כיום אני רוכב על אופניים שעלו אותו סכום כמו הטרק - רק בדולרים!!! אני לא אומר שאתה צריך להשקיע סכומים גבוהים, אולי גם 5000 ש"ח זה יותר מדי, אבל דע זאת, אתה תתמכר ותרצה עוד, ולכן עדיף להשקיע בהתחלה סכום נחמד (בסביבות ה 3000 - 3500) ולקבל תמורה. גם אם לא, אני מצטרף להמלצה שקיבלת על הטרק 4900. דרך אגב, כיום הערך הרב ביותר תמורת כסף הוא כנראה ב Merida אז כדאי לך לבדוק גם דגמים שלהם. שיהיה בהצלחה איל

leo07

New member
לדעתי כדי לך לשקול ללכת על...

ה 4900, הן הרבה יותר טובות ביחסית עוד קצת כסף.........

of ra

New member
אופניים טובים מאוד../images/Emo45.gif

יתכן והיום יש כבר תמורה טובה יותר בשוק אך אני מרוצה ביותר, אלו אופני כניסה מעולים, ללא תקלות ובעיות. לגבי שידרוג בעתיד - לי חיידק השידרוג לא מדגדג ומספיק לי הזוג הזה אבל גם אם תרצה לשדרג להערכתי תמיד תוכל למכור אותם ולדעת להעריך טוב יותר את הזוג הבא שתרכוש. בהצלחה!

לך לראות את ה KONA

ל KONA יש דגמים במחירים זהים אבל מאובזרים (מערכות) ברמה גבוהה יותר. במחיר של TREK 4900 את מקבל אופניים באותה רמת איבזור אבל עם מערכת ברקסים טובה יותר (דיסקים)

למעלה