קבלו ביטול-שאלה יותר חשובה
זה הולך ככה. אני חדש בתחום הצילום. מה זה חדש? -שוקל איזו מצלמה לקנות. הגעתי למסקנה שכשאגדל (אני עדיין ילד- בן 24) זה יהיה חביב לראות תמונות שלי בגיל הזה. היום אני מצטער לדוגמא שאין לי כמעט תמונות שלי בגיל יותר צעיר. לפחות הבנתי את זה עכשיו ולא בגיל 40. אז אמרתי יאללה, נהפוך את זה כבר לתחביב, אם כבר אז כבר. העיניין הוא שיש לי שריטה קטנה. אם אני עושה משהו אני חייב שיהיה הטוב ביותר. רוצים דוגמא, בבקשה. התחלתי לבדוק אילו מצלמות ניתן לקנות ,שיהיו באיכות ממש טובה והחלטתי שאני צריך 4 מגה-פיקסל לפחות. למה? כי לי הכי חשוב איכות התמונה. מפה לשם הגעתי למסקנה שאני רוצה את הסוני 717. איכשהו התגלגלתי לפורום הזה וקראתי עליה תגובות חיוביות. פה בפורום גרמתם לי להתלהב גם מהקנונים.(אולי G5 או 300D) הספקתי כבר לקרוא את כל הפורום -ואני לא צוחק- והחלטתי לבסוף 717. עד שביום בהיר אחד גיליתי שבעוד חודש-חודשיים יוצאת ה-828. זוכרים את השריטה. אמרתי לעצמי- מה אתה דפוק לקנות מצלמה שבעוד חודש יוצאת יותר טובה (עבר לי בראש כל הבילבולי שכל של "אין לזה סוף וכו וכו). עכשיו אני עדיין מנסה להבין איך הגעתי למסקנה שאני צריך מצלמה שתעלה כ-6500 ש"ח בקירוב. ולהזכירכם הביטוי" חדש בתחום" שווה ערך לכך שתגידו שמלחמת העולם השניה היתה בסך הכל מריבה, או שיש עיכוב בזמני ההגעה של הטיטניק. מישהו יכול להסביר לי. האם אני באמת יוכל לנצל מצלמה כזאת? ומה לעזאזל עובר עלי?