מה דעתכם על Mio P550 ?

zetatron

New member
אחלה אבל זה עניין של תמורה למחיר-מה אתה מחפש?

דבר נוסף שחשוב לדעת על MIO (כל הדגמים שלהם) הוא לוודא בחנות שבה אתה קונה שהיבואן הוא רונלייט (היבואן הגדול ביותר). יש עוד כמה חברות קטנות יותר שמייבאות אותו, אבל תהיה לך בעיה לקבל מהם שירות ואחריות.

gay1987

New member
תודה רבה...

אני מחפש מכשיר שיהיה גם זול וגם טוב מכשיר עם אפשרות להגדלת הזיכרון שיהיה נגן מוזיקה וסרטים ... מצלמה- למרות שאין ב- MIO P550 WI-FI בלוטוס יש המלצות למכשיר אחר ?

HaifaMan

New member
אבל הוא הרבה יותר יקר

אני גם התלבטתי בין ה2 ולדעתי ההבדל הגדול במחיר לא מצדיק... לפחות לא לצרכים בסיסיים. אני הלכתי על הP550 ואני די מרוצה עד עכשיו.

erezstr

New member
יש דרך להוזיל

אם תזמין מחו"ל כמו שאני עשיתי תקנה אותו בפחות מ- 2000 ש"ח. האחריות תופסת בארץ. מכשיר מומלץ ארז

קראתי המון תלונות על ה GPS שלו

הרבה משתמשים התלוננו על ה GPS המובנה, לוקח לו זמן בלתי הגיוני ממש לעשות פיקס, ניתוקים רבים וכולי. זה קצת מוזר כי המכשיר יצא אחרי ה 350 שבו ה GPS בסדר גמור, וניתן היה לצפות שאם הם לא ישפרו אותו עוד בין דגם לדגם אז שלפחות יעבירו אותו כמו שהוא.

guri667

New member
לי לא היו ניתוקים משתמש בעיקר בניווט בשטח

גם בכביש פעל ללא דופי. נכון שלעיתים לוקח לו יחסית כמה דקות לקבל אות. אתמול הGPS עבד 10 שעות רצוף ללא בעיות בטיול שטח ברמת הגולן ואחכ בנסיעה חזרה הביתה. נראה לי שהמכשיר נתקע לפעמים בישומי הווינדוס ויש צורך לבצע ריסט. סהכ בשביל 2000 שח למכשיר הוא נותן תמורה טובה מאוד

globin

New member
מתצרף גם כן לא היו לי ניתוקים ב-GPS!

יש בעיות של ניתוקים בהפעלת יישומי ווינדוס בעיקר, אבל לאחר מעבר מפאלם אחרי הרבה שנים אני מרוצה מה-P550.

HaifaMan

New member
גם אני קראתי...

אבל אחרי שבועיים של שימוש - לא היו לי אף בעית FIX איתו. הוא מקבל FIX נורא מהר, ולא מאבד אותו לכל משך הניווט.

guri667

New member
להכנס לזאפ ולראות חנויות זולות באיזור שלך

להגיע אליהן ולרכוש אצלם .

AYELET1

New member
היתה בעיה במקלט ה-GPS במכשיר הזה, וזה

תוקן אאל"ט מיו עצמה הוציאה RECALLL למכשירים עם מקלטים תקולים. נדמה ל י שכיום מה שמסתובב בשוק אמור ליהיות תקין

למעלה