מה דעתכם על King Diamond ?

epitaph

New member
יש לך המלצות על שירים שלהם?

פשוט מדברים על זה שיש להם השפעות פרוגרסיביות ובינתיים הלהקות מטאל ששמעתי שמשלבות אלמנטים של פרוגרסיבים (ולא רק להקות פרוגרסיב מטאל) הן טובות לטעמי ולדעתי...

voodoo

New member
קינג דיימונד הסיפור האמיתי

או לפחות ממה שאני יודע ... יש לי את הדיסק וודו פשוט מדהים !!! אין מילים !!! בעצם ...זה העניין !!! לא רק שהם 4 גיטריסטים עם מתופפ ענק !!...טוב קצת עובדות על הדיסק הזה שהוא חתיכת נקודת מחשבה כל הדיסק מספר סיפור אחד ברצף כרונולגי של שבוע אחד שהשיר הראשון הוא מין פתיחה והשאר ממש מדבר על הסיפור ...בלי להרוס יותר מידי, יש בית שהוא רדוף ע"י רוחו של צ´אק שהוא כהן וודו ... יש סיפור על שרה ושד שנקרא סיילם שרוצה להשמיד את הקבר של הברון סאמדי ( כנראה קדוש ) הוא הורג את כולם ...עד שבסוף הוא בעצמו מת ... הסוף די מפתיע הלהקה הזאת פשוט מדהימה .... כל השירים שלהם נשמעים מעבר למציאות ( טוב עכשיו אני קצת מגזים ...) אבל הם כלכך שווים את ההשקעה של הדיסק ויש מוטיבים חזקים של פרוג הבעיה היא !! אם אתם רוצים להנות מהשירים ...אתם חייבים את כל האלבום !! אם בא לכם להרוס את החוויה לתקוע את הסיפור באמצע אז תקחו את השירים המומלצים כי יש סולואים מדהימים "LOA" House Life After Death A Secret Cross Of Baron Samedi One Down Two To Go

למעלה