מה דעתכם על ....

שוטרת*

New member
מה דעתכם על .... ../images/Emo66.gif

סקס עם זר? להכיר מישהו דרך הטלפון או סתם בליינד דייט להיפגש איתו ולשכב איתו בפגישה הראשונה בלי שום מחסומים... למי זה קרה? שוטרת

פלג^ר

New member
היי מאמית לי זה קרה הכרנו בפורום

התכתבנו ונפגשנו ו...רק שהסוף היה קצת מגעיל מצידי אבל עדיין אוהבת

טלטולה

New member
בקשר לסטוץ

קרה לי פעם שנפגשתי עם מישהו בפעם הראשונה ושכבנו כי הרגשנו צורך, וזה היה הדדי. אם זה נמשך הקשר? לא ממש להרבה זמן

The mook

New member
בבלינד דייט זה יכול לקרות

אבל סקס על ההתחלה די קובע את מטרת וטיב הקשר, לא? סטוצים, בהגדרה שלהם לדעתי, לא יכולים להתפתח למשהו מעבר לסטוצים. אני טועה?

דעתי, במקרה זה לאו דאווקה מלומדת...

אלה בהחלט אישית. אני אישית פשוט מת על בחורות שאין להן מעקבים בנושא של "לא בפעם הראשונה" . אין!!! אין!!! דבר יותר מרגש עבורי מאשר גוף של בחורה שזה עתה הכרתי. כל התחושות של ההתרגשות , והרצון של להחזיק בזרועותיך, בפעם הראשונה, המממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ. לכן רבותי לדעתי, שוב לדעתי לא רוצה לראות כאן התנפלות
כל הילדים שישבו בצד ויקשיבו לזקן. אין כמו סקס בפעם הראשונה!!! בנוסף לכך סקס הראשון שיהיה הוא גם יקבע את המשך מערכת המיניות שביניכם!!! אם בפעם הראשונה היה פיצוץ העתיד הולך להיות מזהיר!!! אם בפעם הראשונה זה היה פושר, עזבו כי הכי טוב שזה יהיה זה להיות בסדר!!! לא מוותר על תענוגיו, סגול.

kerenush

New member
ממש לא מסכימה!... ../images/Emo20.gif

היה לי חבר שנה בערך. הסקס בפעם הראשונה דוקא לא היה משהו, וגם לא בפעם השנייה. לא כל בן אדם יכול על ההתחלה להיפתח בצורה טוטאלית מבחינה מינית, וגם עוד לא יודעים מה הבן זוג אוהב ולא אוהב ומה מגרה אותו... אחרי כמה פעמים לימודיות וגישושים זה יכול להיות אחרת לגמרי ואני יכולה להגיד בדיעבד שהוא היה דה בסט!!! המאהב הכי שווה שהיה לי אי פעם. אז לדעתי זה לא עובד ככה ולא צריך לשלול סקס שהיה "בסדר" בלבד בפעם הראשונה סתם כך...

זה תלוי קרן ../images/Emo29.gif

גם לי היה חבר שזה התחיל כמו שאצלך היה... ויש חבר שלא יכולתי לשכוח את הפעם הראשונה כי היא מלאה תשוקה!!!!!!!!! << פאצ´נגה שלא הבינה באיזה פורום היא נמצאת בגלל שהיא ראתה את שמה של קרנוש כאן
>>

PRINSES

New member
לאדון סגול

לא מסכימה איתך בכלל.... כשזה קורה בפעם הראשונה אומנם זו התרגשות מיוחדת ושונה אבל... ההתרגשות נעלמת מהר יותר ןהרי לך המשך קשר לא מבטיח, ואם כבר זה קרה ולא היה משהוא בכלל בכלל לא מחייב שעתידכם לא הולך להיות מזהיר.. הסקס הולך ומשתבח עם הזמן, ותאמין לי שאפשר להגיע לאיכויות שלא היית מאמין........תנסה קשר יותר ארוך ותווכח...

נסיכה תתקרבי רגע ../images/Emo13.gif

באמת מנסיון. ממש לא מסתם קשקשנות. נשים שהפעם הראשונה איתן היתה פושרת, התבררו גם לטווח ארוך כפושרות וכמה שלא הקעתי בנסיון ללמד, הכי טוב שזה הגיע אליו זה "טוב". לאומתן נשים שיש להן את זה, שאוהבות את המין באמת והמין תבועה בתוכן ללא צורך בנסיון לימודי תמיד ילמדו ויגדלו להיות ווואאאאווווו. זה כל מה שאמרתי!!! לגבי המשך הקשר... לא תמיד יש קשר בין איכות המין לבין הרצון שלך להיות עם אותו אדם. ולגבי קשרים אורכים 7 שנים זה מספיק?

למעלה