מה דעתכם על...

night mistress

New member
מה דעתכם על...../images/Emo42.gif

האם אתם הולכים למטפלים אחרים? אני למשל עושה פעם בשבוע הילינג אצל מטפלת מדהימה.. בנוסף לזה שאני מביאה את אנרגיית הריפויי אליי כל יום לטיפול עצמי.. ומה דעתכם על האימרה שריפויי אחרים תורם לריפויי עצמי?

Ofra m

New member
אני לא יודעת אם זה הילינג

אבל אני הולכת למטפלת הוליסטית פעם בשבוע ואני מדברת איתה יותר על חשיבה חיובית על דימוי עצמי ועל כל מיני דברים שמפריעים לי. יחד עם זאת היא אומרת לי גם דברים הקשורים לרוחניות כגון לשלוח אור,ולהקיף את עצמי בבועת הגנה,אולם אני רוצה ללמוד על כך יותר כדי שאוכל גם ללמד אחרים. על האימרה שאת אומרת אני מאוד מסכימה כי בעצם הנתינה אנו מקבלים המון אבל המון אנרגיות,למשל שמישהו זקוק מאוד להתרוממות הרוח שיינסה לתת תרומה לקבצן ברחוב - זוהי נתינה שהקבלה עליה היא עצומה מייד אפשר להרגיש את האנרגיה שאתם מקבלים חזרה זה היופי שבייקום,האנרגיות אינן מתבזבזות מה שתיתן יחזור אליך בכפל כפליים. המון אור ואהבה עופרה.

Ofra m

New member
עוד שאלה

איזה סוג של טיפול את עוברת - את יכולה לתאר???

night mistress

New member
אני עוברת הילינג..

פעם בשבוע אני עוברת הילינג אצל מטפלת שאני בוטחת בה.. אנחנו משוחחות חצי שעה ואז עושות הילינג לפי נושאים שבאו לביטוי בשיחה או לפי הבקשה שלי.

אני גם

משתדלת ללכת לטיפולים באופן קבוע... לא תמיד יוצא לי, וגם - כשניסיתי ללכת להילרית, קצת התבאסתי, אז אם אני הולכת - זה לא למטפלים בתחומים שאני מטפלת בהם...

night mistress

New member
מה התחומים האהובים עלייך?

ואיך את מרגישה כשעושים לך טיפול? האם את מצליחה לבטל את האנרגיות שלך או שהן באות לידי ביטוי גם בטיפול?

האנרגיות תמיד באות לידי ביטוי

אני אוהבת שיאצו, יש לי פסיכולוגית שמאוד מבינה אותי ומדיי פעם אני מבקרת אותה (פעם זה היה קבוע, היום זה רק מדיי פעם..), ואני נורא אוהבת.. יש מישהי בכפר ידידיה שקוראת בקלפי באך, ומדברת איזה חצי שעה, אחר כך כותבת סיפור ומכינה תמצית. אני מטפלת בפרחי באך אבל זה דבר ידוע שבתחום הזה אתה לא יכול לטפל בעצמך - כלומר, קשה להחליט לעצמך איזה תמציות אתה צריך... אז היא אומרת לי איזה תמצית להכין לעצמי.. ואני מתה על זה, כי הדרך שבה היא כותבת את הסיפור כל כך מלמדת ועם זה כל כך מחמיאה, שזה ממש יוצא דופן, וכתוב בצורה כל כך פיוטית .(היא מתקשרת את המכתב, נראה לי), שאני פשוט מתה על זה. זה הטיפול החביב עליי, יש בו המון אהבה...

ebony

New member
לפעמים אני הולכת למטפלים אחרים...

להביא את אנרגיית הריפוי לעצמי ביום יום אני חושבת שמאוד מאוד חשוב... במיוחד אם נתחשב במתח שסובב אותנו כל יום. וריפוי אחרים תורם רבות לריפוי עצמי... כי האנרגיה זורמת דרך הגוף של המטפל וגם המטפל מקבל חלק מהאנרגייה אפשר ממש להרגיש את זה תוך כדי טיפולים
אבונית

למעלה