מה דעתכם על....

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
מה דעתכם על....../images/Emo35.gif

שרשור "מה עומד מאחורי הכינוי שלי
" שכל אחד ירשום למה הוא בחר בניק שהוא בחר...(נכתב במין זכר מטעמי נוחות בלבד, הפניה לשני המינים) ! אני אתחיל : כשהייתי צעיר יותר בוא נגיד בן 15-16 אולי קצת פחות, הייתי עושה בייביסיטר לבן של השכנים והוא המציא לי את הכינוי הזה NAWA...לאחרונה שמעתי שיש לו סרטן ברגל או משהו כזה ונזכרתי בו ולכן בחרתי בכינוי !!

שלי../images/Emo26.gif../images/Emo60.gif../images/Emo147.gif

חיפשתי כינוי מדליק ופנוי בתפוז (לא רצית משו כמו "שוקו וניל המקורית" או "מאיקי מספר 1"...) ואז מצאתי את זה...

SatLa X

New member
שלי../images/Emo26.gif

סתם בגלל שאנשים כל הזמן אומרים לי שאני מסטולה וחברים שלי קוראים לי סטלה (כאילו לא סטלה אלא סטלה כאילו סטלנית..)

omer peleg

New member
סבבה

את הכינוי שלי בחרו ההורים שלי ואני יודע זה אולי קצת לא שיגרתי שהורים בוחרים לך כינוי אבל מה לעשות ככה הם בחרו לקרוא לי העומר כי זה שם יפה ופלג כי זה שם משפחה יפה לאללה מקורי? בטח שכן

N E Z E K

New member
אחד המקוריים... ../images/Emo8.gif

טוףףף .... אזזזז שלייי.... אמממ... כל החברים שלי מכנים אותי נזק... אני כל דבר שוברת ומפילה ורסקת.. או משהו כזהה... (לדוגמא לפני יומיים באתי להוציא משהו מהמקרר ואז הפלתי 3 כוסות שהיה בתוכם ג'לי צימחי... באסהההההההההההההההה... בעעע....)

SatLa X

New member
../images/Emo122.gif

השם השני שלי זה נזק.... חיחחיחיחחיחחח

fushi e

New member
אחותי פעם קראה לי נזק.

הייתי שוברת כוסות,צלחות,שולחנות,כל דבר שהיה ביד שלי נפל.

שלי

זהו מנטרה בודהיסטית שאם היא כתובה איפשהו על הגוף או שהיא עליך כשרשרת אז זה מביא מזל טוב ומגן מאנרגיות שליליות אמן

ושלך זה משיר של היהודים...

אוקי.. רותם גוזי בת.. רותם כי ככה קוראים לי גוזי זה קיצור של גוזלן שזה שם המשפחה שלי.. וככה קוראים לי כולם בעיקרון כולם קוראים לי גוזי לא רותם.. אז גוזי.. אני סתם גוזי.. אחי זה גוזי בראדר יש את גוזי מאמא שזאת אמא שלי.. ויש את גוזי פאפא.. שזה אבא שלי חחחחח ובת.. כי אני נקבה ...(זאת אומרת מהלשון ילדה...בת...) בקיצור.. זה הניק שלי...

SatLa X

New member
סתם שאלה

אבל גוז=פלוץ לא?? חיחחחיחחיח כאילו בלי שום כוונה להעליב או משו..

שלי :)))

בטיול שנתי היה לי עלה בשיער והמדריך החצוף שלנו כל הזמן התעצבן עליי שאני מדברת איתו אז הוא כל הזמן צרך עליי " זאת עם העלה שתקי קצת " נרשמתי לתפוז יום אחרי שחזרתי מהטיול ולכן זה הכינוי שלי :)

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifהיתה לי תקופה שכל יום

המצאתי לעצמי כינוי אחר ונחמד.. ואז התקופה הזאת נגמרה.. ודווקא התקופה נגמרה החלטתי להרשם לפה.. ולא היה לי רעיון וזה מה שעלה לי..וזה כינוי מגעיל ואני שונאת אותו.. ואי אפשר לשנות):

SatLa X

New member
למהההההה?!../images/Emo187.gif

אני אוהבת את הכינוי שלך!!!!!!!!!!!!! שרוטה במוחחחח!!!!!!

the iron fairy1

New member
שלי..

מממ.. וואלה אין סיפור דרמטי מאחורי זה.. סתם ראיתי הכרתי ואהבתי.. אז רשמתי!

fushi e

New member
האמ אוקה../images/Emo95.gif

בעברית זה פושי . פושי זה סתם שם שני שחברה המציאה לי כי זה דומה לאפרת (נו אם מתאמצים זה דומה) וה-e זה בגלל שהיתה כבר פושי אחת אז הוספתי את הe של efrat

למעלה