מה דעתכם על שרשור היכרות???

Jen74

New member
מה דעתכם על שרשור היכרות???

כדי שתכירו אותי, אחד את השני, אם לא הספקתם עד עכשיו וכמובן, שאני אלמד להכיר קצת את חברי/ות הפורום. אז אני אתחיל
אני לא אספר לכם בת כמה אני כדי לא "להבהיל" אתכם אבל אגלה לכם שיש לי 4 בנות. תאומות בנות 12, ילדה בת 10 וילדה בת 5. כולן כמוני אוהבות מאוד את הפיג'מות ודי בזכותן למדתי להכיר ולאהוב את הסדרה. הכי אני אוהבת בסדרה את מי אם לא את אלונה טל המקסימה והמהממת. אחריה את אילן ואני מאוד אוהבת את קובי בעל אלף הפרצופים. עודד משחק נפלא, אתם יודעים, הוא לא באמת כזה טיפש.
גרי (ותסלחו לי שאני לא זוכרת את שם השחקן) היה אמור להיות מורה שלי למשחק אבל עזבתי את הסדנה לפני שהתחיל ללמד אותנו, איזה פספוס.
מה יש לכם לספר על עצמכם סתם שנכיר אותכם יותר טוב ומשהו שקשור לפיג'מות?

קוראים לו יניב

עליי:: אני מכונה כאן כ"מלך הפרקים" אני יכול לזהות כל פרק שתבקשו, ציטוטים ועוד.. שמי טל ואני בן 16.. אני מרגיש נורא קטן לידך! יש לי שתי זיהויים הם מופיעים בחתימה.. הורדתי ממנה את הפיג'מות אבל אני אחזיר.. טל:]

adar cahlon

New member
יניב פולישוק..../images/Emo9.gif

קצת עלי: קוראים לי אדר, אני בת 15 במרץ(תרתי משמע
) אני מהצפון.. איך אמרת שקוראים לך
חן

Jen74

New member
../images/Emo45.gif ו../images/Emo45.gif

לא יודעת למה קשה לי לזכור את השם של השחקן (גרי)
והשם שלי זה ז'ני או JENNY

סינטטית

New member
אני אור :]

אני ממש אוהבת את הפיג'מות... ראיתי את כל העונות ועכשיו ראיתי מהתחלה בויאודי... היום סיימתי את העונה השניה וגם היום קניתי את הדיסקק :]] וחוצמזה אני בת 16 מנתניה... וחוץ מהפיג'מות אני גם ממש אוהבת את סינרגיה, למי שמכיר :)

אממ

אני אבישי בן 17. רובכם מכירים אותי בתור המנהל לשעבר של הפורום. אתם תמיד תוכלו למצוא אותי בשני הפורומים שאני מנהל(פורום מכבי חיפה, ופורום מנג'ר). הפיג'מות צילמו את כל צילומי החוץ שלהם בשכונה שלי, ופעם אחת צילמו אותי ואת חבר שלי בשיעור ספורט באמצע מבחן 2000 מטר(שבעצם חיכנו שהם ילכו כדי שלא יצלמו שאנחנו מרמים את המורה).

Jen74

New member
כשאני הייתי בצילומים

זה היה בתוך ה"קניכל" באזור תעשייה בין חולון לראשון. הקניון שומם כמעט לחלוטין ובקומה השנייה פתחו שם סט צילומים. היה מצחיק לראות איך בחצי חדר יש את הדירה של הלהקה ובחצי השני ההמבורגרי

"הקניכל" נמצא מול הביצפר שלי

ואת רוב הצילומים הם פשוט עשו אצלנו באיזור בגן שליד הביצפר.

ממ.. ../images/Emo9.gif

קוראים לי מוריאל.. אני בת 14 וחצי.. כיתה ט'. אני גרה בכפר-יונה (ליד נתניה למי שלא יודע). אני ממש אוהבת את הפיג'מות! וגם השמיניה, הארי פוטר (הסרטים) פלוריסינטה, ועוד הרבה סדרות שאני לא זוכרת כרגע!! ממ.. זהו בעקרון

O r c h i d

New member
אני ענבל[בן]../images/Emo9.gif../images/Emo118.gif

מעריץ שרוף של השמינייה, ראיתי כל פרק לפחות 2-3 פעמים. אני די חדש בפורום, ולא הייתי פה בזמן שהתוכנית הוציאה פרקים חדשים[מכיוון שלא הייתי פעיל בתפוז
רק קראתי בכמה פורומים] אני מקווה להשתלב

למעלה