מה דעתכם על מקרים של מורות שמנהלות קשרים אסורים עם תלמידים?

Berethor

New member
מה דעתכם על מקרים של מורות שמנהלות קשרים אסורים עם תלמידים?

"נראה שמורות אשר מנהלות מערכות יחסים רומנטיות עם תלמידים הפכו למכת מדינה של ממש בארצות הברית. ג'סיקה בונט אקר, מורה מבית ספר תיכון באלבמה מצטרפת לרשימה המפוקפקת לאחר שניהלה רומן עם תלמיד בן 18."

"בחשבון הפייסבוק של ג'סיקה, שנמחק מאז שהפרשה התפוצצה, ניתן היה למצוא תמונות מחתונתה, שנערכה לפני שבעה חודשים בלבד. המורה והתלמיד זומנו השבוע לתשאול במשטרה, והיא הסגירה עצמה למחרת. כעת היא מואשמת במגע מיני עם תלמיד מתחת לגיל 19. היא שוחררה ממעצרה בערבות של 5,000 דולרים."

[URL]http://news.walla.co.il/item/2819619[/URL]

"מורה בת 28 מאוקלהומה צפויה לעמוד לדין בגין עבירות של אונס, בעקבות רומן שניהלה עם תלמיד בן 15. הפרשה נחשפה לאחר שהמורה נתפסה מקיימת יחסי מין עם הקטין בחדר מלון."

"החקירה העלתה כי המורה, ג'ניפר סקסטון, המלמדת אנגלית בחטיבת הביניים, ניהלה קשר רומנטי עם הנער במשך חודשים לפני שנעצרה על ידי המשטרה. עוד עולה כי הרומן בין השניים נמשך גם לאחר התפטרותה מבית הספר בו לימדה בחודש אפריל האחרון."

"החשד הראשוני נגד סקסטון עלה בעקבות דיווחים של אזרחים מודאגים, לפיהם נראתה מבלה עם התלמיד מחוץ לכותלי בית הספר. המשטרה טוענת כי המורה בילתה עם התלמיד גם במהלך לאחר סיום שנת הלימודים, כשנהגה להגיע למקומות בהם בילה בחופשת הקיץ."

"הסטודנט, שאת זהותו לא ניתן לחשוף מפאת גילו, לא סיפק לחוקרים מידע רב אודות מה שאירע. "הילד לא סיפר שמשהו קרה ורק אמר שהיא מורה נחמדה", ציין התובע בתיק."

"סקסטון נמצאת כעת במעצר, ועומדת בפני כתב אישום שיוגש נגדה, בגין אונס מדרגה שנייה, שתי עבירות של ניסיון לפתות קטין ומעשה סדום בכפייה."

[URL]http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-8f4d3bd5deee741004.htm[/URL]

aaa123

Member
דעתי שברוב גדול של המקרים זה לא קורה

ולא ברור לי מדוע נטען שמורות שמקיימות יחסי מין עם תלמידים הפכו למכת מדינה.
אני חושב שיש יותר מקרים מהסוג ההפוך(מורים או מרצים או גברים בעמדות כוח שמקיימים יחסי מין עם נשים שכפופות למרותם)

Berethor

New member
ברוב המקרים זה לא קורה? כמובן שלא רוב המורות עושות דבר כזה

בדרך כלל עברות מין לא נעשות על ידי רוב האוכלוסיה, אחרת הייתה שומע על אלפי, אם לא מליוני מקרים כאלה ביום. הכוונה בביטוי "מכת מדינה" הייתה לכך שלאחרונה שומעים על הרבה יותר מקרים של מורות שמנהלות קשרים אסורים עם תלמדים. לגבי אם המקרה ההפוך נפוץ יותר, אני לא בטוח לגבי זה, אני מסכים שמקרים של מנהלים שמנהלים קשרים אסורים עם עובדות שלהם הם ככל הנראה יותר נפוצים, מאשר מקרים של מנהלות שמנהלות קשרים אסורים עם העובדים שלהן, אחת הסיבות לכך היא שכאשר מדובר בשני מבוגרים, גברים הם אלו שחזקים יותר בדרך כלל, ולפי סיפורה של אורלי רביבו משה קצב בפרוש השתמש גם בכוח הפיזי שלו ולא רק במעמד שלו כדי לעשות את מה שהוא עשה, אבל כאשר מדובר בתלמיד צעיר ומורה, התלמיד הוא זה שנמצא במקום פגיע הרבה יותר, בגלל שפיזית ומנטלית הוא עדיין לא גבר מבוגר, בעוד שהמורה היא אישה מבוגרת.

אני מאמין שלמורה אישה יותר פשוט לפתות תלמיד מאשר למורה גבר לפתות תלמידה, לכן יותר קל לה להסתיר את הפרשה, משום שהתלמיד עצמו בדרך כלל לא יתלונן, אם זה מתגלה, זה בדרך כלל מתגלה על ידי אנשים אחרים, בנוסף יש גם את העובדה שאנשים בדרך כלל הרבה יותר סלחנים למקרה של מורה אישה עם תלמיד מאשר למקרה של מורה גבר עם תלמידה, לכן המורות שעושות את זה לוקחות הרבה פחות סיכון מאשר מורים שעושים את זה, אם תסתכל על הטוקבקים לשתי כתבות, תראה שהרבה אנשים בהתגובות לכתבות האלו חושבים שהתלמידים היו ברי מזל, שהרי הנטייה היא לחשוב שבחורים תמיד רוצים יחסי מין, אפילו אם במקרים של יחסים עם קטינים ויחסי מרות, זה אסור אפילו אם זה בהסכמה.

ga26

Member
זה לא שונה בעייני ממורה גבר שמנצל מינית.את תלמידתו

שני המקרים ראויים לגינוי ומהווים ניצול סמכות. אני מניח שמקרים מהסוג ההפוך נפוצים יותר

GreenMamba

New member
מעניין אותי לדעת

איזה סוגיה פמיניסטית בדיוק ניסית להעביר פה, למעט הרצון ליצור פרובוקציה זולה מסוג "אדם נשך כלב".

catchet

New member

למעלה