מה דעתכם על מקס >>

מה דעתכם על מקס >>

בגדול הבחור משחק את המשחק ברמה שאפחד לא שיחק אותו עד היום .אבל הוא מאוד אגרסיביות ודוחה הרבה היתנהגויות שלו שאפילו אם עד היום לא הייתי בעד דן זה נהפך שאני בצד של דן העיקר ששפקס יעוף.מה דעתכם על שפקס

‏ ‏/tapuzforum/images/Emo210.gifשחקן מצויין!

אישיות על הפנים. אני אישית אוהבת לראות איך הוא מסובב את כולם על האצבע.. ותמיד עם המשפט החמוד הזה שהוא לא בא בשביל המיליון.. חחחח.. אני לא אתפלא אם הוא יזכה וגם יגיד שבשביל זה הוא בא. החבר`ה על האי קלטו שהוא עם אישיות של איש רע, ובכל זאת הולכים אחריו כמו עדר מטומטמים. כניראה שבמציאות הוא נותן תחושה של איש חזק.

mmeny

New member
שחקן טוב,מלוכלך ואלים,בלעדיו המשחק היה משעמם

לא חבר,לא מישהו שהייתי סומך עליו או עושה איתו עסקים אבל הוא מביא את הפלפל למשחק,בלעדיו-עם מירית לידר שרון וכו' היה משחק מה זה משעמם-וגם ככה העונה הזו משעממת והשורדים העונה חסרי כריזמה ועניין

ob122

New member
אף אחד לא חשב

שאנשים לא מדיחים אותו כי קל לנצח אותו בגמר.

liona

New member
למה לא העיפו אותו מההפקה?

כמו שהעיפו את העקר בית בעונה 2? הוא איים על גיא גולד ועבר על החוקים של המשחק. השחקנים לא מעיפים אותו כי הכי טוב להגיע איתו לגמר, גם דן מנו לא היה מעיף אותו אם הוא היה נשאר. הוא לא שחקן כזה טוב היו שחקנים יותר טובים ממנו הוא פשוט אומר על עצמו כל מיני דברים כאלה ועושה רושם

ob122

New member
עקר הבית

גנב אוכל מהאנשים הנמצאים בסירות (המקום אמור להיות שומם) שפקס לא עשה שום דבר כזה.

liona

New member
הוא איים על אנשים

זה יותר גרוע וזה גם עברה על החוקים

Johnno

New member
תגיד, מה היה באמת עם מאיר ?

לא בדקתי את זה עד היום, בלילה שאמרו שהוא השתגע והתחיל לצעוק- מה היה שם ?

דמות- מעולה. שחקן- טוב מאוד, אבל לא וואו

סך הכול הוא מישהו ששווה לראות בשבילו את הסדרה גם במובן האסטרטגי וגם במובן של הבידור, ככה שהוא עושה את העבודה D:

Johnno

New member
שחקן גרוע

הוא טוב בגיוס אנשים ובהובלת מהלכים, אבל אין סיכוי בעולם שמישהו יצביע לו אם יגיע לגמר אחרי ההתנהגות המגעילה שלו. אפילו את שרון הוא הוציא מהכלים. זה לא כמו זיו, שראית שהוא בנאדם חמוד והוא עצבני ועובר את הגבול בגלל התנאים באי. שפקס נראה לי איש די מגעיל ושחצן גם בחיים. ואין לי בעיה עם שחצנים(כל עוד הם עושים את זה בקלאסה) שיש להם על מה להשתחצן(כמו ז'וזה מוריניו למשל), אבל שפקס משתחצן על ריק בצורה דוחה... ההתנהגות שלו מתנשאת גם בלי קשר לכסף שהוא מזכיר כל הזמן בכל מצב, כנראה לפצות על דברים אחרים שהוא לא עשה(ואני לא רוצה לשפוט את הבנות שלו על סמך הבת שלו אתמול, אבל מהפרק אתמול לא קלטתי משהו טוב במיוחד..). הבנו שעשית מלא כסף, יאללה, קח את כל הכסף שעשית- דחוף אותו לתחת, נמאס לי כבר לשמוע איך עשית אותו וכמה טוב לך איתו.

למעלה