מה דעתכם על מפגש??? הרבה זמן לא נפגשנו, מה אתם אומרים?? שבלולה נא לקבוע תאריך ונפגש.
מ מקסימית2 New member 16/9/07 #1 מה דעתכם על מפגש??? הרבה זמן לא נפגשנו, מה אתם אומרים?? שבלולה נא לקבוע תאריך ונפגש.
A ahuva2 היחידה New member 16/9/07 #7 כי אנחנו בעולם וירטואלי.. וכל אחד רשאי לגלוש ולכתוב היכן שבא לו.... ואנחנו בפורום שהוא תמיכה.וכל אחד זכאי לפרטיות שלו.... מספק אותך?? וסליחה עם פגעתי......
כי אנחנו בעולם וירטואלי.. וכל אחד רשאי לגלוש ולכתוב היכן שבא לו.... ואנחנו בפורום שהוא תמיכה.וכל אחד זכאי לפרטיות שלו.... מספק אותך?? וסליחה עם פגעתי......
ק קרפדית New member 16/9/07 #8 אז זהו, כשעושים מפגש זה כבר לא ווירטואלי ומותר לי לשאול ולהתעניין האם החברה הם אותם חברה ומי שלא מתחשק לו לענות שלא יענה.
אז זהו, כשעושים מפגש זה כבר לא ווירטואלי ומותר לי לשאול ולהתעניין האם החברה הם אותם חברה ומי שלא מתחשק לו לענות שלא יענה.
T touti New member 16/9/07 #9 חלק כותבים וחלק לא. אם את רוצה לדעת ניק ספציפי אם כותב בשתי המקומות תשאלי במסרים. אני כותבת ב-2 המקומות.
חלק כותבים וחלק לא. אם את רוצה לדעת ניק ספציפי אם כותב בשתי המקומות תשאלי במסרים. אני כותבת ב-2 המקומות.
א אחד ומיוחד2 New member 17/9/07 #10 קרפדית יקרה הפורום כאן הרבה הרבה הרבה יותר רגוע מזה שבכיפה לטוב בעיקר. לכן בלי לחץ ואין פה בדויים ולא טרולים ולא שאר מרעין בישין.
קרפדית יקרה הפורום כאן הרבה הרבה הרבה יותר רגוע מזה שבכיפה לטוב בעיקר. לכן בלי לחץ ואין פה בדויים ולא טרולים ולא שאר מרעין בישין.