מה דעתכם על מחזמר?

מה דעתכם על מחזמר? ../images/Emo60.gif

בעיתון רייטינג יש עניין קטן על הראל, שהולך ככה: הראל סקעת קיבל השבוע הצעה לגלם את אחד התפקידים המרכזיים במחזמר "רבין" שבימים אלו קורם לו עור וגידים. אז עכשיו הוא שוקל את זה בחיוב. (קרדיט לפורום הרשמי). ולי יש שתי שאלות אליכם! דבר ראשון - מה דעתכם על מחזמר נוסף? האם לדעתכם הראל צריך להתעסק בדיסק שלו בלבדדדד, בלי שום ענייני משחק מהצד? או שאתם דווקא בעד המחזמר, שבטח תתן לו חתיכת חשיפה.. ובאותו נושא.. מעניין אותי מה דעתכם על הפסטיגל. בעיתונים תמיד היה כתוב שעדי כהן רוצה לעסוק בדברים רציניים.. ולכן עניין הפסטיגל לא התאים לה, בעוד ששני ההראלים דווקא כן השתתפו. מה דעתכם? האם הראל היה ציך גם הוא להתרכז בדיסק ולא להשתתף במחזמר פיתאום? האם דעתכם לפני הפסטיגל וכעת השתנתה? יום טוב חברים! אני הולכת לעבוד קצת..

אה אגב.. ../images/Emo60.gif

זה מזכיר לי את הכתבה הזאת, שהתפרסמה בדצבר.. כתבה די מעצבנת אבל זה הזכיר לי. ואגב הכתבה.. יש לכם השערות על איזה תפקיד, ראשי יחסית, מדובר?

.......

אין לי דיעה משלי ואני לא יודעת אבל נראה לי שמה שבסוף הוא יעשה זה יהיה הצעד הנכון.... תסמכו עליו שהוא לא יעשה דברים שיגרמו לו נזק! נ.ב. כנסו לקומונה.....

ronchok1

New member
דעתי

אני חושבת שכדאי לו להשתתף במחזות זמר אם זה מה שהוא רוצה... ובין לבין הוא גם יכול לעבוד על דיסק! רק שלא יגלם במחזמר את יגעל אמיר

i love skat

New member
מה זה..

מה קומונה!?!??!!? אני לא מבינה..:&#39
ולדעתי שוה שיעשה מחזמר..כי הוא שחקן נהדר..וזה יתן לו דחיפה רצינית ולא יחשבו שהוא סתם מישהו שהשתתפף בכוכב נולד...:) אוהבתותכם אביבוש

N°C°M

New member
אני חושבת...

שכרגע הראל לא צריך לשחק במחזמר! כי הוא צריך להשקיע בדיסקקקקקקקקקקק!! כי אם נגיד עוד שנה - שנתיים הראל יוציא את הדיסק [מה שאני מקווה שלא יקרה!] אז לא הרבה אנשים יקנו ת'דיסק... לכן הראל קודם כל ד-י-ס-ק-! ואחרי שהוא יוציא את הדיסק [ב"ה] שיעשה מה שבא לו :p

ronchok1

New member
מנצלשת שניה...אני חייבת להגיד לכם..

מחר (יום חמישי בלילה) אני טסה לשבוע... אני אתגעגע אליכם נוראאא!@!!! אוהבת אותכם רוני

i love skat

New member
גם אנחנו

גם אנחנו נתגעגע..חיחי.. תהניי מותק!!
אוהתותכם אביבוש

מגיבה-

ברור! היום זמרים דוגמנים דוגמנים שחקנים ושחקנים רקדנים ונסיכות... (סתם) אבל עכשיו הכול זה הכול! כולם מיתערבבים עם כולם. אז ... למה לא?!

אני חושבת שהוא יודע מה הוא עושה

ואם הוא מוצא לנכון ללכת להשתתף במחזמר אז אני אתמוך בהחלטה שלו

האמ... ../images/Emo60.gif

בכתבה (שמתי קישור למעלה) באמת הציעו את הראל לתפקיד המתנקש.. אני אישית לא מסוגלת לדמיין את הראל בתור יגאל עמיר.. או בכלל בתור "הדמויות הרעות".. הוא מקסים מדי. כשאני רואה אותו אני ישר מחייכת..
נראה.. נראה..

Danielushhhh

New member
../images/Emo45.gifהוא צריך לעשות את זה

אם הוא יחליט לעשות את זה אז סבבה וגם אם הוא לא יחליט לעשות אז סבבה. מה שטוב לו זה מה שיהיה! הוא בחר להשתתף בפסטיגל, זה לא ענינו של אף אחד! הוא צריך לעשות את מה שטוב לו ומה שהוא רוצה לעשות...

כתבה נוספת ../images/Emo26.gif ../images/Emo60.gif

לפי הכתבה הזאת הראל אכן ישחק במחזמר המדובר.. ממש קיוויתי שירשמו לנו איזה תפקיד הוא הולך לשחק.. אבל זה לא קרה.

למעלה