מה דעתכם על מופז?

מה דעתכם על מופז?

אני אישית מאוהב באדם זה מרגע שנכנס ללישכת הרמטכ"ל. סוף סוף קיבלנו איש שטח ולא איזה אליטיסט שנולד עם הדרגות על הכתפיים. אומר מה שהוא חושב, לא מפחד מהמאפיות השמאלניות. מי יתן ויצטרף למפלגתנו, הישר לאחד המקומות הראשונים ברשימה לכנסת. ולא רבותי, אין כאן גירסה מחודשת של איציק מרדכי. יש לי תחושה שלא נתאכזב מאדם זה.

רציני../images/Emo104.gif../images/Emo117.gif

כשישב על כסא הרמטכ"ל, רבים הרימו גבה. האיש הוכיח שהוא אחד הרמטכ"לים הטובים שהיו לצה"ל. אני מבטיח לכם שהוא סופר ימני ( שינק את האידיאולוגיה רק משד אימו הימני) הוא יצטרף, אלא אם הילכוד יעשה שטויות. שילוב: ביבי, מופז, אפי איתם ואיווט ליברמן - מנצח ובגדול !!!!! כל שנבקש לו יהי .

אני חושש מהותיקים

סילבן ודומיו כבר בטח מכינים לו מארבים. הם לא יסבלו את הצנחתו מעל לראשיהם.

בוא ביחד נעצור את העולם.../images/Emo36.gif../images/Emo121.gif

סילבן ודומיו מוכיחים שהם: הרבה רעש, הרבה צלצולים והרבה קטנות. כדאי שנתחיל לומר להם זאת. הם ודאי מכירים את המשפט" נשיאים ורוח וגשם? איין" בלי בושה לומר להם שתפקידם בהרס תנועת הליכוד הסתיים ועכשיו מתחיל שלב ה"סולל בונה" - שזה אנחנו הצעירים ודור ההמשך. איזו מורשת ינקנו מסילבן ודומיו ????

מורשת קרב- איך להילחם בנגיד בנק ישר

להילחם בנגיד בנק ישראל ללא צורך. חוק המועצה המוניטרית בגירסה המקורית הוא אסון לדירוג האשראי של מדינת ישראל, ועדיף שיגנז לחלוטין.

שי ק

New member
מופז

דעתי על מופז חצויה : מצד אחד מדובר מדובר בקצין מקצועי ובלתי מתנשא, שחולל מהפכה בצה"ל מאז היותו ראש אגף התכנון, דרך יישום תוכניותיו כסגן וראש המטה הכללי, הוא קידם את הצבא בכמה מישורים, ראשית בתחום הכשירות המבצעית , שנית בנושא מעורבות נשים בדרגים הלוחמים, ושלישית בנושא תנאי השרות שכוללים את כל הנושא הלוגיסטי וגם תנאי המילואים, חרף העובדה (ואולי בגלל, או בגלל שהתחיל לטפל בנושא ברצינות) שבתקופתו היו הביקורות הקשות ביותר . פן אחר שלו התגלה בנסיון להנחיל את ערך הנצחון, שכלל תחקירים קשים ונוקבים ואי כיסוי על פשלות ע"י האשמת הש.ג. , כמו כן הוא דאג להוסיף לקוד האתי של צה"ל, את אהבת הארץ, על אפם וחמתם של הפוסט ציוניים. נקודות נוספות לזכותו- ידיו לא מגואלות באוסלו, מתן וילנאי לא מדבר איתו אבל, יש כמה דברים חמורים שלא ניתן להתעלם מהם : הנסיגה מלבנון, על אף שהייתה בניגוד לדעתו התנהלה בצורה מחפירה, ואלו שמציינים שצריך לשפוט לפי מדד ההרוגים בזמן הנסיגה, כדי שידעו שרק ניסים ונפלאות מנעו טבח המוני בחיילנו בשעה שנמלטו תחת מטר אש מעמדותיהם. פרשת קבר יוסף, מותר לטעות, אבל אסור להצדיק את הטעות ובטח שלא לחזור עליה. פרשת קבר יוסף הייתה צריכה לשמש קו פרשת המים בהתיחסות לרב המחבלים רג´וב, במקום זה נמשך "שיתוף הפעולה" בין קציני צה"ל למחבלים ברשות. הפקרת הפצוע חזרה על עצמה שבועיים אחר כך עם הרב. על אף שמופז מציג עמדות לאומיות/פטריוטיות יותר מקודמיו, הרי שקשה להשתחרר מהרושם שזה נעשה בעיקר במקביל לשינוי האווירה הכללית בציבור, ומהתנהגותו נראה כי הוא בסך הכל מפא"יניק בנשמתו. המינויים שלו בצה"ל, הדרך העיקרית שלו להשפיע על הנעשה מבפנים בעתיד מדאיגה. בני הטיפוחים שלו הם קצינים מהסוג של אמנון שחק ועמי איילון, כמו למשל בני גנץ, אביב כוכבי, יצחק איתן, כל אחד מהם יכול להשתלב היטב במרץ. כוכבי למשל מזמין באופן קבוע את גדעון לוי שירצה לפני חיילים! גנץ שהוקפץ למועמד העיקרי לאלוף פיקוד צפון, גרם נזקים אדירים לצה"ל גם בלבנון וגם ביהודה ושומרון, מזל שהחליפו ג´רי.

מופז ממשיך להפציץ

היום בוועדת החוץ והביטחון הוא המשיך לפצמ"ר את השמאלנים. להלן כמה הערות לדבריך: הנסיגה מלבנון ופרשת מדחת יוסוף היו בראש ובראשונה אשמתו של הדרג המדיני. כך גם שיתוף הפעולה עם קציני הרשות- ההחלטה התקבלה ע"י הדרג המדיני ולמופז אסור היה לסרב. לגבי המינויים- מופז הרחיק את הסכנה הגדולה- עוזי דיין, אחד ממוביליו הגדולים של הסכם אוסלו. הוא זה ששלח את דיין, שהיה מועמד ודאי לרמטכלות, הביתה, ובמקומו הביא את יעלון שהוא יחסית "נץ". אבל יותר מכל, נראה לי שאדם זה הוא פחות "מושחת" ו"פוליטיקאי" מרב הרמטכ"לים שאנו מכירים. אילו היה "פוליטיקאי" היה נזהר בהתבטאויותיו, ומשריין לעצמו מקום בכל אחת מהמפלגות הגדולות, כך שיוכל להחליט לאן להצטרף לפי התמורה שיקבל. כך עשה בדיוק מרדכי וכך גם ברק. אך מופז יודע שהתבטאויותיו מרחיקות אותו הרחק מהשמאל, ולמרות זאת אומר מה שהוא חושב.

דובי123

New member
גם לי תחושה שיעלון הוא האדם הנכון

במקום הנכון הרבה זמן לא היה רמטכ"ל ראוי ,איתו יש סיכוי כי אכן סוףסוף נקבל רמטכ"ל ראוי

מופז היה ראוי ופרע את השטר

אחד הרמטכ"לים הטובים של ישראל מאז ומעולם. היו לו טעויות כמו לכולם, אך לא התאכזבתי ממנו לרגע. אני כולי תקווה שישתלב בהנהגת המדינה.

מי האליטיסט שנולד עם הדרגות ?../images/Emo132.gif

מי האליטיסט שנולד עם הדרגות ? האם זה אהוד ברק הלוחם המהולל בגלל שהוא הלך לעבודה ולא לליכוד. האם זה אמנון ליפקין שחק ? שמעתי שעוד בגן החובה הוא קיבל דרגות סרן ובכלל - כל הדיבור של הליכוד על האליטות שנובע בנביא השקר ביבי מגוחך להפליא. אם יש אליטות הרי שביבי הוא הנציג שלהם -הנציג של הכלכלה הליברלית, בן למשפחת השמנת של ירושליים, חילוני בכל רמ"ח איבריו (ואל תתיחסו להצגות שהוא עשה לש"ס, לרב כדורי ולזקן עם השמלה והמשקפי שמש), אשכנזי עשיר, נשוי לאשכנזיה, למד במיטב האוניברסיטאות בחו"ל, גר בארה"ב שנים - אם זה לא אליטה אני פיתה

הקפצה: מיהו האליטיסט???

הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט??? הקפצה: מיהו האליטיסט???

אז אתה רוצה תגובה?

ובכן, ברק ושחק הם אכן אליטיסטים. כוונתי לא היתה במובן של מעמד, השכלה, וכו´, אלא במובן שחצנות, רהב, גאוותנות וכו´. להתנהג כמו מורם מעם. במובן זה הם אליטיסטים שניהם, ושחק לא. לגבי ביבי- לא המאפינים שציינת הופכים אותו לאליטה, אלא רק מעשיו. לא אהבתי את הסיגרים שעישן, אך אני מאמין שהוא השתנה לטובה. וגם אם לא- הוא עדיין יותר טוב מכל אופציה אחרת לאחר עידן שרון. הוא ומופז- שילוב מנצח.

HFT

New member
מופז כפרה-הוא פרסי (כמוני) אבל....../images/Emo104.gif

מופז הוא הרמטכ"ל הכי טוב שהיה לנו מאז שאני מתעסקת בעינייני רמטכ"לים (זה בערך רמטכ"ל או שניים אבל אל תתעסקו בקטנות) הבן אדם תותח חבל על הזמן. מה שכן...אני חושבת שההתבטאויות הימניות שלו לא במקום בכלל. אני מאוד ימנית ומסכימה עם רוב המילים שהוא אומר אבל אני חושבת שבמידה מסוימת זה פוגם בצבא בצורה קלה. הצבא חייב להיות גוף ניוטרלי כדי שבזמן מלחמה כמו שצריך להיות העם כולו ילך אחריו בלב שקט...ועוד כמה סיבות.... העיניין שמופז באיזה שהוא מקום עלול להפוך את הצבא לגוף ימני שזה דבר אסור בתכלית האיסור. על כן אני מאוד אוהבת את מופז, אחרי שיום אחד שרון יפרוש מהפוליטיקה לחלוטין (או יהפוך לנשיא) הוא ראוי בהחלט להיות ראש ממשלה (תרשו לי להרחיק לכת כרגע...) אבל עליו להיזהר ולשקול פעמים כל התבטאות כזו.

מופז - האיש המתאים ל"מולדת"

אני מקווה שהרמטכ"ל, אחרי שיפשוט את מדיו יצטרף לתנועת "מולדת". האיש הנכון במקום הנכון!

למעלה