מה דעתכם על ליגה

gloom

New member
מה דעתכם על ליגה

כל אחד נניח יבחר כאן פוקימון ואז ניפגשים בצאט שלושה אנשים אחד שופט ושנים שנלחמים וא יש טבלה נעשה ת זה בשביל הכיף

K00lVulpX

New member
לא יודע, נשמע לי קצת מטומטם...

איך, בעצם אמורים לשפוט? כל שחקן יכול להגיד לפוקימון שלו להתחמק, ואז הקרב יכול להמשך ולהמשך... לי זה נשמע מטומטם...

tetris6

New member
אני יכול לארגן ליגה

לקלפי פוקימון ברשת אפשר לעשות ליגה של הפורום כי אני יודע מה זה קרבות בצאט וזה גורם לי להרגיש כמו אידיוט

Light woman

New member
בשביל זה יש שופט... זה הולך ככה:

כל אחד אומר לשופט תפוקימון שלו בפרטי, ואז השופט אומר מי נגד מי ולהתחיל, ואחרי כל מהלך של הפוקימונים עוצרים והשופט כותב מה קרה. למשל: בוקי בוחר במגאניום ומוקי בוחר בווינאזור. אז השופט אומר: "ווינאור נגד מאגניום, הקרב מתחיל!" בוקי: מאגניום עלי תער! מוקי: ווינאזור גפנים! שופט: ווינאזור בלם את עלי התער עם הגפנים.. זה אמור להיות משהו כזה.... אבל למשל זה לא הולך ככה... בוקי: טוטודייל תותח מים! ***30 שניות עוברות*** מוקי: סינודקוויל תתחמק! הבנתם? זה בערך הכל... נראה לי, אני טועה?

Houndour

New member
ברור

אסור להתחיל עם אגדיים ועם פוקימונים מפותחים או כל חוק אחר שיהיה... צריך לכתוב אותם

tetris6

New member
זה מה זה מסריח

זה אשכרה נשמע דפוק!!!!!! צריכים רובוט קרבות בישביל זה לא שופט ואם אני לא טועה יש תוכנה מיוחדת שאפשר לשחק אחד נגד השני בגיים בוי אז תוכלו לשחק אחד נגד השני בקריסטל או ברובי זה יהיה יותר נורמלי

moon flower

New member
היי וויז גאי טטריס 6!

לא חשבת שלמיעות של הפורום (רק כ-70 אחוז לפי חישוביי) אין גיים-בוי אדבנסד/קולור??? וחוץ מזה גם אם יש במחשב צריך קאבל מיוחד עם 2 קצוות בכל קצה, קצה 1 לגיים בוי והשני למחשב כנ"ל לגביי הצד השני, ואי אפשר לחבר עם הקאבל את הגיים-בוי...

tetris6

New member
moon flower

לידעתך יש תוכנה מיוחדת שאני שיחקתי בה אם חבר שלי פוקימון קריסטל!!! ככה שיש תוכנה כזאת! אני לא זוכר איך קוראים לה אבל צריכים לקחת איי פיי ויש שם צ'אט תוכנה חמודה מאוד

moon flower

New member
ופה נשאלת השאלה: ומהי התוכנה?!

ומאיפה השגת אותה? והאם אפשר להכניס אותה כתוכנת קבע לגיים-בוי? האם צריך אבזור מיוחד כמו מיקרופון, או מצלמה דיגיטלית/סורק? ועוד הרבה שאלות... אבל הכי חשוב: מאיפה לעזאזל מצאת אותה?!

למעלה