מה דעתכם על כך, שמקדונלד´ס לא

bimbo.

New member
מה דעתכם על כך, שמקדונלד´ס לא ../images/Emo9.gif

חקבלים הכשר מהרבנות למסעדה בתחנה המרכזית החדשה בירושלים, למרות שהיא כשרה למהדרין, וזאת מכיוון שיש לו מסעדות לא כשרות ברחבי הארץ. עשו לו נו נו נו

AYELET1

New member
מה חדש כאן? ../images/Emo10.gif הרי אלו סיפורים

מתמשכים למלונות שהמזון בהם כשר אך לא מקבלים הכשר למזון כי פועלים בשבת ועוד... מה דעתי? מקומם ביותר כמובן!!!

bimbo.

New member
אבל בניגוד למלונות שבהם פועלים

בשבת, המסעדה הזו תוכננה לפעול לפי דרישת הרבנים ללא יוצא מהכלל.

AYELET1

New member
אבל המשותף לכולם :

הקלות הבלתי נסבלת שבה הרבנות לוקחת לעצמהה זכות להשתמש בסמכות אשר ניתנה לה, ולערב דברים שאינםם ממין העניין!

bimbo.

New member
זה ברור וללא כל ספק, ועל כך הזעם, ../images/Emo46.gif

המגביר את השנאה לדתיים. אני איני שונאת אותם, אבל אני ממש ממש לא אוהבת אותם.

AYELET1

New member
אני חושבת שהבעיה איננה שנאה , אלא

אנטאגוניזם, שמביא להתנגדות כוללת אליהם...

AYELET1

New member
שמחה לציין ששי

ואמונתו המופלגת מהווים לנו גורם מחזק ומרגיע בפורום

bimbo.

New member
מכיוון שקיימים יחסי ידידות ../images/Emo8.gif

בינך לבין המשיח, אז תבהיר לו, שלפני שיסדר לנו את יחסי העבודה, יש כמה דברים קודמים, כמו למשל, שהמחשבים לא יפלו בזמן שאנחנו נהנים בפורום.

המערכת לאכיפת חוקי הדת היא-היא

המאפיה המאורגנת המסוכנת ביותר במדינה, כי כבר יש לה נציגים בכנסת ובממשל, יש לה המקורות הכספיים שלה, את חיליה, החלוקה לאיזורים ותחומי השפעה, אפילו שיטות ה-Protection היחידיות שלה ( לא תשלם - לא תקבל רשיון ! ). לא תמיד מילוי או אי-מילוי הדרישות מהווים סלע המחלוקת אלא גובה התשלום. בית מלון חייב להסכים לחוקי הכשרות כדי שלא יאסרו עליו לקיים טכסי בר-מצווה או חתונות ( המכניסים המון כסף ארל הקופות המדוטלדלות של בתי-המלון ) אלא הוא עצמו חייב לממן את שכר משגיחי הכשרות ולפי המספר שנכפפה עליו בכוח ( אי-מתן תעודת הכשרות ). היות וגם בתי המלון וגם אולמות השימחה הן עסק כלכלי החייב להרוייח, הם נכנעים לתכתיבים, אפילו היו רוצים מטעמי מצפון להישאר מחוץ לתמונה.

למעלה