מה דעתכם על זה?

Drowned World

New member
מה דעתכם על זה?

מדונה במסע ההופעות שלה השנה 5.8.06 וכריסטינה במסע ההופעות שלה שהחל שלשום...

Drowned World

New member
2

מדונה במסע ההופעות שלה מ 2004 כריסטינה במסע ההופעות שהחל שלשום

תראה...

מצד אחד מדונה לא המציאה את הגלגל וגם לא את העמוד או הסוס. מצד שני זה באמת חשוד
בכל מקרה זה נראה כאילו כריסטינה גנבה את שלה מהלונה פארק או משו.

Drowned World

New member
אממ..

היא לא המציאה את העמוד או הסוס אבל היא הראשונה ששילבה את זה בהופעה ובכלל הקונספט של הקירקס היה למדונה במסע ההופעות "הגירלי שואו" ב 93'

כן אמרו לי שהיא ירדה על איזה עמוד

בהופעה בארץ. שמע לא יודע מאיפה כריסטינה הביאה את הרעיון אבל אם זה ממדונה זה כבר לא השראה זה אשכרה העתקה. האמת לא יודע אם זה בכלל רעיון של כריסטינה.. חח כאילו יש את מדונה, פרינס, מייקל ועוד כל מיני שהם המוח שחושב כמעט על כל מה שהולך על הבמה, כולל כוריאוגרפיות, לפחות במקרה של מייקל אני יודע בודאות אבל אני משער שגם אצל מדונה זה ככה. במקרה של כריסטינה לא יודע בדיוק כמה היא קובעת שם אז אולי היא לא יודעת אפילו שהיא העתיקה

dor307

New member
../images/Emo45.gif

זה עצוב שכל הזמרים והזמרות שהוכיחו שהם כבר יכולים למכור וטוענים עכשיו שהם יותר אומנותיים ולא נשמעים כמו משהו שמייקל,מדונה ופרינס עשו לפני 20 שנה. אין לי בעיה עם כל החזרה לעבר,אבל שעושים העתק כ"כ מדויק לדברים שכבר היו במיינסטרים לא מזמן ועוד להתנהג כיאלו הם המציאו את הגלגל,זה מעורר סלידה מאד עמוקה אצלי.

מה קשור

זה שיש לשניהם סוס זה לא אומר שזה העתקה, קול הקונספט של כריסטינה במופע הוא מן קרקס והכל בסגנון קרקס, אז וואו היה גם במופע של מדונה סוס. תתבגרו כבר לא כל דבר זה העתקה תאמינו לי שכריסטינה לא מהאמניות שצריכות לחכות זמרים אחרים כדי להצליח היא מספיק ייחודית בעצמה.

ofirshai

New member
מדונה היא מלכה!!!!

פעם בפורום MTV פתחנו על זה שירשור שלם על זה שהיא מעתיקה ממדונה. אין כמו מדונה ולא תהיה כמו מדונה (טוב אולי כן, אבל מצפה לה דרך ארוכה ורצופת מכשוליים)

למעלה