מה דעתכם על זה?

isaacf

New member
החזר מס לשכירים

1. להערכתי החזר המס במשרדי רו"ח/יועצי מס הוא שולי לעומת העבודה של עצמאים וחברות הנהלת חשבונות ביקורת יעוץ ויצוג מול הרשויות ועדיף לא להשקיע יותר מדי מאמצים להשיג עוד החזר מס לשכירים אלה עדיף במשרד להתרכזולהשיג יותר עצמאים או חברות שמהם מובטח לך עבודה קבועה לאורך זמן . לעומת עבודה חד פעמית מול השכיר שמגיע שנה זאת כי הוא יודע שמגיע לא ההחזר לעומת שנה הבאה שלא מגיע לא החזר. כמו כן לדעתי השיטה היום של החזר מס לשכיר היא פסולה הכוונה לקחת אחוז ההחזר מהשכיר. התשלום צריך להתבצע לפי שעות עבודה בפועל וגם עם השכיר צריך להחזיר כסף למס הכנסה או לקבל 1000000 ש"ח ממס הכנסה הוא צריך לשלם עבור העבודה בלא אחוז מהחזר, בדיוק כמו שהעצמאי משלם במסגרת ניהול תיק עצמאי. בלא להגרר עם חברות החזרי מס שהמטרה העיקרית של החברות היא מכירת פוליסת ביטוחוהעבודה המשנית החזר מס.

mstern

New member
כאן אתה טועה

1.לקיחת % היא הדרך היחידה לעבוד מול לקוחות פרטיים, אף אחד לא משלם לפני שהוא רואה כסף. 2.ולכן לקיחת % היא נכונה, כל עוד זה לא % גבוהים מדי. 3.לא כל החברות הם סוכני ביטוח, נדמה לי שכבר כתבתי לך את זה. בנימה אישית, אני מתעסק בנושאים האלו כבר הרבה זמן ואני חייב לומר שביום שתהיה פה חובת דיווח כללית אז תראה איך כל הגדולים יתעסקו בזה. כבר היום לאור הרפורמה קסלמן הקימו חברה להחזרי מס בורסה, קסלמן!!! מספיק גדול בשבילך? לקוח שיש לו החזר של 100,000 ש"ח, יש עליו הרבה יותר עבודה מלקוח שיש לו החזר של 10,000 ש"ח. גם לעצמאים וחברות יש תמחור לפי הגודל, תאמין לי גם בזה אני מתעסק.

למעלה