מה דעתכם על זה?

שרה16

New member
מקצועי,למרות ש..

נראה קצת אנמי אפססס.... הדגל הפולני גדול מידי ואני הייתי שמה אותו מוקטן על רקע משהו אחר. חוץ מזה,יפה! בוקר טוב פולנים!

מצטרף לדעתה של שרה16 ו

בנוסף לכך, בגלל צורתו,נוצרת אחיזת עיניים, לפיה הגדל הפולני נראה גדול יותר. סלוגן לא מוצא חן גם בעיני, ולא אחזור כאן על הערות שהערתי במספר שרשורים בעבר. לסיכום זה היה מתאים לאגודת ידידות ישראל-פולין (למיטב ידיעתי קיים דבר כזה.) אני מניח שצבע שחור של הדגל הפולני הוא ARTIFACT של סריקה.

מי צי

New member
האריזה

בסדר, למרות שהיא מעונבת ורשמית מעט. התוכן (הכיתוב) - קר ומתנשא. (מה זה אנשים כמונו???) אין לי מושג למי אתה אמור לשווק את זה (למרות ששאלתי מספר פעמים ואתה בחרת שלא להתייחס), מה שגורם לאיזה שהוא פיספוס בהבנה. הייתי הולכת על פירסום עם מעט יותר הומור, פחות נוקשות, מפנה את הפירסום לכווווולם (!!!) לא רק לפלח אחד באוכלוסיה. ובוקר טוב לכווווו
לם.

בוקר טוב גם לך, התעוררנו עם רוח

לוחמנית. זה אמור להיות פלייר או דף פרסומת במרכז התרבות הפולני, השגרירות הפולנית, אירועים כמו פסטיבל הג'ז הפולני וכו'. בהודעות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=941&msgid=28313824 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=941&msgid=28314704 כתבתי לאן ולמי, את הסלוגן "לאנשים כמונו" לא אני כתבתי את גם השתתפת בשרשור:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=941&msgid=28375165 ולא ראיתי כל התנגדות שלך לסלוגן. פרסומאי עבד על זה והציע דבר מנימליסטי שיפנה לאוכלוסיה שתהיה מעוניינת בפורום הזה. בפורטל תפוז מספר רב של פורומים נדמה לי כ-1000 חלקם פונה לאוכלוסיה מסויימת וחלקם לא. ראית בעבר כי היה נסיון להכניס תכנים אחרים לפורום ו"אוכלוסית הפורום התדלדלה" עד שלבסוף נשארו רק בעלי עניין אחד והוא לא היה תרבות פולין אלא תרבות אחרת (כנראה מערכת תפוז לא היתה מוכנה לפתוח להם פורום מסיבה לא ברורה), ואפילו פניתי אליך במערכת המסרים בנושא זה. עקב כך חשבתי לבנות פלייר לפרסם במקומות אסטראטגיים וכך להחיות את הפורום מחדש. בתחילת השירשור שאלתי לדעת המשתתפים בכדי לדעת איך לתקן ולשפר ולא ...........................

מי צי

New member
התעוררנו עם רוח אביבית.

כנות והבעת דעה אישית, עדיין לא נתפשת בעיני כלוחמנות. ועכשיו, אני אסביר את עצמי שוב והפעם לאט
המילים "אנשים כמונו" יוצרים ריחוק משהו, אצל אלה שלא פולנים במוצאם, אבל בהחלט יתכן, עם פוטנציאל לתרומה מבחינת העשרה בתכנים. כשאני אומרת "כווולם", אני מתכוונת לכל אחד, גם אם הוא רומני, הונגרי, מרוקאי, צרפתי וכד'. אז נכון שבפורום יעודי, נצמדים בדרך כלל לתכנים המקוריים שהפורום נושא בשמם, אבל מטבע הדברים והדינמיקה של החיים, ישנה גלישה לפעמים גם לתכנים אחרים, דבר שבהחלט מגוון ומעשיר. הכל תלוי במינונים. לא בטוחה שאוכלוסיית הפורום הידלדלה, נטישה של כותב או שניים קיימת בכל הפורומים. מיעוט במשתתפים נובע ממקום של תכנים. ולגבי הסלוגן, עכשיו שהסברת, אני מבינה
ועדיין חושבת שמשהו יותר הומוריסטי, קליל יותר, (לא זוכרת מי, אבל מישהי עשתה איזה סלוגן עם ציור של ישראלי עם כובע טמבל, למשל) יעורר יותר סקרנות לבדוק מה זה הפורום הזה. מקווה שההודעה הזו לא תיקרא ב"נימה לוחמנית".

meza

New member
אני מסכים עם מי צי

וחוזר ומציע בשלישית את הסלוגן - "להיות פולני בארצנו" אולי הפעם זה יקלט.

מסכימה עם מי צי.

בזמנו מישהי...נדמה לי שמי צי הציעה סלוגן נחמד וקולע. "אנשים כמונו" זה נשמע לי פלצני מאד. לא הייתי רוצה שכולם יהיו כמוני. שכל אחד יהיה כמוהו, ואז יהיה הרבה יותר מעניין ומעשיר.

"המקום לאנשים כמונו" ישונה

מחר יוצגו 3 פליירים, הבחור ישנה את הכיתוב ל - 1. "להיות פולני בארצינו" 2. "ללכת בלי להרגיש עם -רק בפורום של פולנים" 3. "כל מה שרצית לדעת על פולנים ולא היה לך את מי לשאול" יוכנס מעט יותר אדום לדגל פולין ומעט יותר כחול לדגל ישראל כך הדגלים יראו באותו הגודל. הכרזה לא תחולק ביד לאנשים אלא תוצג בלוח מודעות לכן חשוב העיצוב המינימליסטי ומושך עיין. הצעות לשינויים נוספות?

להחליף רקע

דגל ישראל נבלע מדי בתכלת. שהאדום של הדגל הפולני יהיה אדום ממש. שהעיגול יהיה ממוסגר ולא סתם כתם.

האמת היא שהדגל הפולני יותר גדול

וזה לא רק למראית עין. נראה לי שהדגלים אמורים להיות שווים או אפילו דגל של פולין טיפה קטן יותר.

במשך היום נציג מספר אפשרויות

הרקע לקוח מהרקע הכללי של תפוז, נבהיר אותו מעט ונדגיש את הדגלים, גודל הדגלים, בגלל הרקע, נותן אשליה כי דגל פולין גדול יותר

למעלה