מה דעתכם על זה?

בהנחה שהציטוטים מדוייקים

יש שם הרבה שנאה. אני לפעמים מתפלצת מכמות השנאה שיש בישראל: בין דתיים לחילוניים, בין אשכנזים לספרדים, בין יהודים וערבים, בין ערבים ונוצרים, בין נוצרים ויהודים... זה פשוט לא נגמר. הנחת העבודה הבסיסית שלי היא שהשנאה לא קונסטרוקטיבית לשום דבר, ומה שנעשה או נאמר מתוך כעס ושנאה, יניב רק אסון, בעוד שמה שנעשה מתוך רצון לפשר ולקרב, מקרב את האדם למקום ולאלוקים. כך גם לגבי הפורום: החברה הישראלית בזעיר אנפין.

מתנדב

New member
אני לא יודע עם לצחוק או לא....

אבל אני חושב שאני צריך לשמוע מגורם יותר מוסמך מה כוונתו של הרב הייתה, כי כבר מצאנו בעבר הודעות מפוברקות, צריך לבדוק זאת...

TJSBZ

New member
גורם מוסמך?

האיש אמר את דבריו באופן די ברור. אבל נדמה לי שבשבילך כל הודעה שמראה שהרב עובדיה מלבה שנאה היא בודאי מפוברקת, הרי לא יתכן... פשוט לא יתכן...

מתנדב

New member
TJSBZ, יופי ידעתי שזה יגיע

ואת מסלפת את דברי, אמרתי שזה לא יתכן דבר כזה? אמרתי רק שצריך לבדוק זאת שוב לעומק, כי היו הרבה מקרים שהעיתונות כתבה דברים והם נמצאו מפוברקים, אני מקווה שעם עידן יכנס לכאן והוא יוכל להביא שוב את הקישור שהוא הביא אז, ואז את תראי במה מדובר.. דבר שני את טוענת שכל הודעה שמביאים על הרב עובדיה אני ישר אומר מפוברק, את יכולה לתת לי קישור לכך?, או שסתם זרקת מילים באויר?...

TJSBZ

New member
זו היתה השערה

ואני אהיה מאושרת אם תגיד לי שהיא לא נכונה. איך לבדוק לעומק? שמעו אותו, יותר מזה? עידן יכול להביא הקלטה של הדרשה מיום שישי האחרון שתוכיח לי באופן החד משמעי היחיד שדבר כזה לא נאמר? הקלטה שאם אבדוק אותה במכשירים אראה שלא נערכה? או שהקישור שהוא הביא הוא לאתר שבו כמה מחסידי הרב עובדיה טוענים שהכל מסולף ועל זה אתה מסתמך?

מתנדב

New member
זה בהחלט לא נכונה....

ואני מבקש שתביאי לי קישור, כי אם אין לך קישור אז סתם חשדת בי... דבר שני אני אומר שוב היו הרבה סילופים שסילפו בעיתונות... האתר שעידן הביא זה לא של חסידי הרב עובדיה כלל, אלא של אנשים שמוציאים את האמת לאור...

TJSBZ

New member
ראשית אם חשדתי בכשרים

הרי שאני שמחה להתנצל. שנית, מי הם אותם אנשים שמוציאים אמת לאור? מי לידי תוקע שהם נטולי אינטרס?

מתנדב

New member
כי באותו אתר יש שם כמה תגובות

של העיתונאים שהם מודים בטעות, אך ההודאה נעשתה באותיות קטנות ולא כפי שהכתבה שהושמצה פורסמה באותיות גדולות, שגם בלילה יכלו לקרא את הכתבות האלו ללא צורך בחשמל, והיו עוד כתבות שלא הודו אלא הוכח בדרכים אחרות, אני חושב שכדאי להמתין לעידן שיגיע ושהוא יתן לנו שוב את הקישור, שווה קריאה...

התולעת 1

New member
כל הכתבים שקרנים

כל הכתבים שקרנים אם אין להם מה לכתוב הם ממציאים שקרים

saar7650

New member
האם ישנה הוכחה לכתבה זו?!

ראשית, אם דבר זה נאמר אני מתנגד מאוד לדברים. שנית- צריך לבדוק טוב טוב אם הדברים נאמרו או ששוב, כמעט כמו תמיד, הדברים הם אך ורק הזיותיהם של העיתונאים החביבים עלינו... כבר ראינו את הסילופים שלהם במס' מקומות...

vizini

New member
ישנה הוכחה עקיפה

הדברים לא הוכחשו ע"י דובר רשמי של עובדיה יוסף.

saar7650

New member
בד"כ כשיש הכחשות וכיו"ב

הן מתפרסמות בשולי העיתון במס' שורות קטנטנות... כמו הכתבות שציינתי לעיל שלא נתפרסמו ההכחשות.

vizini

New member
האם התפרסמה הכחשה במקרה

דנן אפילו בשולי העיתון במספר שורות קטנטנות?

saar7650

New member
איני יודע

אך כמו שכאן (עין בקישורים הפנימיים) פורסמה הכחשה בשולי העיתון, רק לאחר "טחינת מח" של הציבור, כנראה גם כאן השיטה תפעל בצורה דומה. גם הרב אמנון יצחק ועוד ארגונים, מבקשים הלוך וחזור לפרסם הכחשות לכתבות שקריות, ומנהלי העיתון מסרבים לפרסם.

למה כוונתו?

אתה אומר: "צריך לשמוע מגורם יותר מוסמך מה כוונתו של הרב הייתה" למה לא לשמוע מגורם מוסמך מה בדיוק אמר הרב? למי משנה למה הוא התכוון חשוב מה הוא אמר.

גוססי

New member
סליחה, אבל אני גורם מוסמך

לאחר כך וכך עשרות שנים של חיים בארץ והאזנה להתבטאויות של האיש ההוא ושליחיו לכנסת, אין לי - ולכל אדם מהיישוב - שום בעיה להבין אותו. האיש הוא פוליטיקאי שטוף שנאה כלפי כל מי ששונה ממנו, והשנאה הזו היא הסחורה העיקרית שהוא משווק מהרגע בו החל בפעילות פוליטית (אגב היותו רב ראשי, מה שמצביע על רמת האתיקה שלו).

ch561

New member
מה שתמיד ידענו על הרב עובדיה

אתה יכול להיות חכם בתורה, אבל טיפש בחיים.

למעלה