מה דעתכם על זה?

יוֹאב

New member
מה דעתכם על זה?

קיבלתי מכתב מחבר מרכז ירושלמי בשם יונה בצלאלי ובו הוא כותב כך: "בייגה, הפקרת את ירושלים!...אבי אבות הכשלון בבחירות המוניציפליות בירושלים הוא בייגה שוחט שלא ינקה מכך שלא הסכים ואף התנגד להעמדה בראש הרשימה אדם מוכר. סוכם שתיבחר רשימה בנפרד וראש הרשימה יבחר בנפרד ולמהלך הזה בייגה שוחט התנגד בתוקף.... הגיע העת מפלגה זו תסיר את הגאווה ותסתכל על הליכוד שהציב בראש הרשימה שר כמו אהוד אולמרט, לראשות עיריית ירושלים, ואני מפלגת העבודה, יכולים להציג מועמדים לא פחות ראויים....בייגה הגיע הזמן שתקפל את עצמך ותחזור הביתה, לערד, כי נכשלת ונכשלת, הפקרת את ירושלים...בכבוד רב, יונה בצלאלי" אני זוכר את יונה בצלאלי כאחד מאנשיו של פואד, ואני לא אתפלא אם מכתב זה הוא יוזמה של פואד. בתחילת המכתב תוקף בצלאלי גם את עמיר פרץ.

יוֹאב

New member
מממ...קיבלתי מכתב נוסף

מח"כ וילנאי, ובו הוא גם כן נראה די מפוחד מעמיר פרץ
וילנאי כותב: " חבר מרכז יקר, בימים אלה מתנהל מו"מ בין מפלגת העבודה ועמיר פרץ. נדמה לי, כי יש בינינו אנשים שאינם מעריכים כראוי את מעמדה של מפלגת העבודה בציבור ואת כוחם של אנשיה, שאתם המובילים שבהם...אני מפלגה מרכזית וחשובה,ואין כל סיבה שנסכים לנהל מו"מ עם מפלגת עם אחד - בעלת 3 מנדטים, כאילו אנו מנהלים מו"מ על מיזוג שתי מפלגות בעלות משקל סגולי זהה. האמת צריכה להאמר - עמיר פרץ מבקש להצטרף למפלגת העבודה, לאחר שנים בהן הוא פגע בנו, ולאחר שמפלגתו לא הצליחה לכבוש את הציבור בישראל ולהחליף את מפלגת העבודה, כפי שהוא רצה וציפה. ההסתדרות תחת הנהגתו נמצאת במצוקה ועל סף פשיטת רגל, לכן זהו לא מיזוג, אלא חזרתו הביתה של עמיר פרץ - אל מפלגת העבודה...כאשר אלו פני הדברים, אני מצפה, כי ההצטרפות תיעשה ללא תנאים מוקדמים ובלי פגיעה בחברי מוסדות המפלגה. משמעות הדרישה לקבל 16% במוסדות, היא החלשה של כל אחת ואחד מהנבחרים במוסדות. אנו יודעים כי הדבר לא יביא אנשים בעלי משקל ציבורי, אלא "חיילים", שנאמנותם לעמיר פרץ בלבד!... דרישה זו היא עסקנות לשמה ולא סיוע לבניית מפלגת העבודה כאופוזיציה לוחמת לממשלת שרון....האם אתם חושבים כי ח"כ דוד טל מתנועת ש"ס, יהיה מחר חבר נאמן במפלגת העבודה? האם נסכים כי הוא יצרף מאות מחבריו לועידת המפלגה,מרכז המפלגה והלשכה?... אל לנו לוותר ולחשוב כי מפלגת העבודה אינה עוד נכס ציבורי פוליטי וחשוב. אל לנו להיות קורבן לאווירת הנכאים,לייאוש ולחוסר האמונה. דרכנו צודקת ועוד נשוב לשלטון....אני מאמין במפלגת העבודה! אני מאמין שרק הדרך שלנו תוביל את מדינת ישראל למציאת פתרון של שלום וביסוסה של חברה מתקדמת,יוצרת וסולידרית יותר!....ח"כ מתן וילנאי" יש משהו בדבריו, אבל מצד שני, 3 מנדטים מתוך 22 במצטבר הם כ-13%. לא?

zivsb

New member
יונה בצאלאלי תמיד נגד!

הוא רק בעד יונה בצאלאלי כל זמן שהדאר לא מדאיג אותו כספית הוא מפציץ את חברי המרכז מחר הוא יהייה בעד בייגלה שוחט

למעלה