מה דעתכם על זה?

itan1

New member
מה דעתכם על זה?

זה סתם צריך להצחיק מעט לא פרסומת למשהו.

amircx

New member
אני לא מבין מה הקשר פה

בגלל שהוא מראה שתי ידים עם שתים?

itan1

New member
זו מעין פרודיה על הפרסומות מיצוב

של ערוץ שתיים, עם השיר "שתיים זה תמיד ביחד".

amircx

New member
זה רק אני

שאני לא מבין את רוב המסרים שלך?:) אולי אתה גאון קטן?

itan1

New member
לא נראה לי.

אמרו לי כבר כמה פעמים שהפרסומות שלי לא מובנות, על פרסומות שאומרים לי את זה אני כמעט תמיד מוחק ולא משתמש בהם.

אתה פשוט הולך חצי דרך

זה לא שמה שיצרת לא מובן, הוא פשוט לא תפור עד הסוף. הבנו את המשפט הערוץ שתיימי והבנו את הקטע שהמחבל מסמן עם הידיים וי שזה כמו שתיים. עד כאן עולם הבינו. אבל מה זה אומר? מה הסאטירה? למה זה מתחבר? קח לדוגמה את הטייק אוף הדומה שרץ באינטרנט עם התאומות הסיאמיות והמשפט שתיים זה תמיד ביחד. אתה מבין את ההבדל?

mm130

New member
גם אני לא מבין את רובם.../images/Emo18.gif

פארודיה טובה צריכה להיות כפולת משמעות. הבנתי אחת- הוא מרים שתי ידיים עם שתיים. מה עם השניה?

itan1

New member
אני יסביר לכם

ההגדרה של פרודיה, לא ממש מדויקת. עשיתי את זה במסגרת התמונות שאני מצרף בצד באתר שלי. המטרה היא לעלות חיוך, זה הכול.

amircx

New member
אחוקי

אם אתה רוצה להעלות חיוך על השפה שלנו תפתח אתר בדיחות ולא אתר פורטפוליו....
לדעתי העיניין של הגיל קריטי בשלב הזה (לא שאני בן 50 שוב.. אבל אני יודע את זה מגרפיקה) שתגיע לגיל 18 או משהו כזה אתה תתאזן ואני בטוח שעוד נשמע עליך רבות בנתים היוזמה שלך מבורכת ותמשיך לעשות ולהתעניין... גם אני שהייתי בגיל 14 שיחקתי עם פוטושופ ויצא לי דברים שהיום אני מעדיף להשאיר אותם במקום נידח ב C: שלי...

itan1

New member
אמיר זה כבר הפעם השנייה

שאתה מרמז שהעבודות שלי לא טובות, וגם הפעם אני יאלץ לכתוב לך שחוץ מהשכנה ואבא ואמא קיבלתי עוד ביקורות טובות על האתר והפרסומות שבו, וגם ביקורות רעות. אבל אני עדיין לא מבין מאיפה באה הגישה המתמידה שלך בזלזול בכול מה שאני עושה. ואני עוד יותר לא מבין למה אתה חושב שמישהו בן 14 לא יכול לעשות פרסומות טובות. לא רוצה להכנס איתך לריב, אבל אשמח לשמוע ממך תשובות.

amircx

New member
אחי בלי קריזות

אני לא אומר שהעבודות שלי מושלמות ואני אמרתי לך שאני מברך על העיניין שלך. הלוואי שהייתי יודע מה זה קופי לפני כמה שנים
אני רק אומר שזה מבורך שאתה מתחיל בגיל הזה ,אם לא מבינים אותך אל תתיאש ותלך קדימה - ואני בטוח שעוד נשמע עליך צ'או

itan1

New member
לא נתת תשובות.

למה אתה חושב שמישהו בן 14 לא יכול לעשות פרסומות טובות? ותאמין לי שאני לא כותב את הדברים האלה מתוך עצבים, אתה טוען משהו, ובדיון תרבותי אני רוצה להבין למה את חושב כך? לא צריך לשלוח אותי לכלא על כזה דבר נכון?

itan1

New member
לא רבים. כתבתי כבר, אנחנו מנהלים

דיון תרבותי.

amiro007

New member
הוא לא מתנשא הוא פשוט מביע את דעתו

זה שיש לזה זוית של התנשאות זה דבר אחר.... לא נראה לי פשוט.. וחוץ מזה בואו ניתן להם לשבור תראש\יד\רגל\קקטוס

amircx

New member
אוקי אמיר מתנשא

יכול להיות שלא הבנתם פה מה אני מנסה להגיד - אז נעזוב את זה. ואיטן - אתה באמת עושה עבודה טובה .

itan1

New member
אני מכריז הודנה

בין אבו-אמיר אל קסאם לבין מחמוד-איטן אל בום בום

amircx

New member
כן חח

אולי נשים גם את האיש שעושה V או משהו כזה כמו שיש בעליון

למעלה