מה דעתכם על זה?

mormegil

New member
מה דעתכם על זה?

זה הסמל של הדרואיד חצי עלף שלי שדרך אגב משתמש בחנית קצרה(זאת שבסמל ליתר דיוק).

Elenlos

New member
זאת תוכנה

קוראים לה פלאש (Flash) וזה זאת תוכנה ליצירת כל מיני דברים חמודים ומשחקונים מגניבים אבל זאת גם תוכנה שיש בה המון פונקציות שימושיות שאין בצייר הרגיל אז לכן אני מניח שהוא השתמש בזה ולא בצייר או בכל תוכנה אחרת

BluePrint

New member
בסדר, אבל למה לפרסם בSWF?!

מצלמים את המסך ושולחים לפורום תמונה רגילה. (הרבה יותר פשוט לאנשים)

mormegil

New member
בפורמט הזה אפשר לעשות זום

בלי לאבד את איכות התמונה(בגלל שהתמונה לא מוגדרת על ידי פיקסלים אלא על ידי מתמטיקה של הוקטור)

ד ג י

New member
קצת...

שחור מידי נראה לי וגם לא אהבתי שבאמצע יש נשק אבל זה לגטימי בגלל שזה יכול להיות תואם לדרואיד שלך פשוט לא לשלי אז אני לא רגיל לזה אבל ממש ממש יפה (אל תעלב אבל על כמעט כל דבר שמישהו עושה אני יודע להעביר ביקורת חוץ מעל עצמי)

mormegil

New member
אני מאוד אוהב את האספקט של נשקים

מוצלבים זה מציין גם לוחמה וגם שלום(כי הם נוגדים אחד את השני ומונעים אחד מהשני מלהתקיף)והניגוד הזה גם מתאים לדרואיד שהוא רוח האיזון בטבע לדעתי. והשחור פשוט מתאים לעלים ולתביעת כף הרגל בלי השחור זה בעצם כמעט ריק ותביעת כף הרגל גם שקופה בתשע עשרה אחוז אז היא מקבלת תשע עשרה אחוז ממה שיש מאחוריה(למי שמכיר את הפלאש הורדתי פה את האלפה לשמונים ואחד אחוז והפכתי את כף הרגל לאוביקט גרפיק)ולכן צבע אחר יהפוך את תביעת כף הרגל לשונה והיא בדיוק כמו שאני אוהב אותה. ודרך אגב אני תמיד שמח לקבל ביקורת והצעות לשיפור אם יש לך עוד רעיונות אני אשמח לשמוע.

mormegil

New member
ודרך אגב לדרואיד שלי יש זאב

ולכן גם השחור מתאים בגלל שהזאב הוא גם טורף לילי וגם בגלל הירח(הירח גם מתאים לצבע של תביעת כף הרגל)

Soul Cake Duck

New member
יפה, ודי מתאים לרעיון, אבל...

אני לא חושב שדרואיד הוא סוג הדמות שעושה לה סמל מהסוג הזה. זה יותר משהו שמצפים לראות מתנוסס על דגל של אביר, שעבורו סמלים הם חצי העניין כולו. הדרואיד הממוצע לא מתעכב על סמלים, הוא פשוט עושה מה שהוא חושב לנכון והוא לא עושה זאת תחת דגלו של אף אחד (גם לא של עצמו). אבל הרעיון הנחמד, והסמל יפה מאוד. אגב, לפני שארו יתקן אותך, אעשה זאת אני: בעברית אין "נשקים", יש "כלי נשק".

mormegil

New member
לא ממש חשבתי על האם הדרואיד ימצא

לסמל שימוש או לא פשוט היה לי משעמם הייתי ליד המחשב אז חשבתי אולי אני אצייר סמל לדרואיד שלי? מקסימום אני אחשוב על סיבה למה יש לו את הסמל.

למעלה