מה דעתכם על זה?

SAtAnic Soul

New member
מה דעתכם על זה?

חבר´ה, לפני שאני משתמש בה, אני מעלה לכם קובץ טקטיקה (כמובן יש לשנות את הסיומת ל-tct). הטקטיקה הולכת ככה: DL DC DC DR MC MC MC (MCL ו-MCR עולים לעמדת קשר התקפי) AMC SC SC בטקטיקה זו , שני ה-MC הצדדיים יותר, במצב התקפי, מחליפים מקומות עם שני החלוצים, על-מנת שהחלוצים ירדו למטה וימשכו איתם את שני השומרים האישיים שלהם, וכך מרכז הגנת היריב ישאר פרוץ. בנוסף, במצב התקפי, שני ה-DC זזים הצידה קצת מעל ל-DR ו-DL, על מנת להקשות את השמירהה האזורית על המגן השמאלי והימני של היריב. נו, איך הולך לכם? אגב, אם אתם משחקים עם פליימייקר, מומלץ בחום שהפליימייקר יוצב בעמדת ה-MC. חשוב לזכור, לשנות את סיומת הקובץ ל-tct.

kaizer souza

New member
אחרי שתשתמש בה תגיד איך הולך ...

חבל לי לנסות ולהפסיד... הבעיה לדעתי שאם לא שומרים את החלוצים שלך אישית, ההחלפה של החלוצים בקשרים רק תפגע בך, כי כך תבקיע פחות.

SAtAnic Soul

New member
אתה טועה

ניסיתי אותה הרגע עם אינטר Pacheco החלוץ שלי כבש שלושער בשיטה הזו!

kaizer souza

New member
אוקיי...

תשחק עם הטקטיקה הזאת איזה 10 משחקים, ותכתוב כמה מתוכם נצחת ואם אלו היו נצחונות טובים (לא איזה 1-0 מקרי). אני באמת צריך לשנות טקטיקה... כמעט תמיד אני עולה עם ה- 4-4-2 דיאמונד (רק מוסיף חצים ל AM ול- DM, ומשנה קצת בפקודות האישיות). בזמן האחרון המשחק מביא לי את הג´ננה. אני עם ברצלונה, ועשיתי המון שינויים ויש לי שחקנים הכי טובים שיש. במשחקי בית אני מפציץ, אבל במשחקי חוץ יש לי 30 בעיטות לשער וגול אחד, ומבעיטה אחת של היריב אני סופג... צריך שינוי.

SAtAnic Soul

New member
בינתיים רק נצחונות גבר...

דרך אגב, איך אתה מגיע ל-30 בעיטות לשער? תעלה ת´טקטיקה שלך בבקשה לפה...

tomash11

New member
לי יש את אותה בעיה לפעמים

אני משחק ב4-1-2-1-2 או ב4-3-3 או לא משנה מה, מגיע ל30 בעיטות לשער אבל רק גול אחד...זה ממש מבעס הקטע הזה. בגדול אני חושב שבקטע הזה המנג´ר קצת מזייף, לא הגיוני שמתוך 10 משחקים שאני מגיע ליותר מ20 בעיטות לשער (ועוד כאלו שהרוב זה למסגרת), אני מבקיע לא יותר משני שערים וזה גם במקרה הטוב, כמובן שאני לא מצפה להבקיע חמישיה בכל משחק, אבל כנראה שעצם זה שברוב המשחקים מגיעים לכל כך הרבה מצבים, זה כבר לא הכי ריאלי...אלא אם כן אני טועה... בכל מקרה, ההבדל בדרך כלל בין אם הקבוצה שלי רצה בצמרת או מדשדשת/מועמדת לירידה, זה עד כמה טוב היא מצליחה לנצל מצבים. עקרונית, רוב הקבוצות שלי ברוב הטקטיקות שאני משתמש בהן מגיעות להמון מצבים ליד השער, יש לי איזה תיאוריה מעפנה שבשביל לנצח אני חייב להגיע להרבה מצבים, רק לעיתים רחוקות אני משחק משחקים שבהם אני מבקיע פעמיים מתוך 3 בעיטות או משהו כזה...

zidane4444

New member
אבל הבעיה שאתה לא יכול לראות.......

מה מתרחש במגרש , אז אולי הבעיטות היו מרחוק במנג´ר הבא למזלינו כבר נוכל לראות מה קורה על המגרש

tomash11

New member
גם מרחוק

30 בעיטות ברוב המשחקים לשער?.. מה גם שאני לא תמיד משחק על בעיטות ממרחק וגם זה לא תמיד לכולם אלא רק לשני קשרים שבועטים טוב מרחוק. עוד משהו מוזר שאולי אני לא מבין ואז תתקנו אותי, זה שהרבה פעמים יש מצב שהשוער הודף ואז הוא אומר לך ששחקן שלך קופץ לכדור או אפילו בועט, והשוער הודף שוב ועוד פעם ואז השוער הודף בשלישית. לפחות הדיפה כפולה קיים הרבה פעמים, ומשולשת, מדי פעם, ועדיין בתדירות גבוהה יחסית. מה שמוזר לי זה שבמציאות כמה שוערים כבר הודפים פעמיים ושלוש בהתקפה?...רבאק, ברוב הפעמים, ברחבה, כשיש כדור חוזר ושחקן של היריב מגיע אליו זה בעיטה לשער שאם היא הולכת לשער היא גם נכנסת ברוב הפעמים. המנג´ר לפעמים עושה לי גם משוערים דרגה ג´ סופרסטארים שהודפים כמו משוגעים, זה די מבעס לפעמים (ואני לא מדבר על המחיר שהחלוצים המסכנים שלי משלמים אחר כך...כשאני מקבל עליהם תג´ננה...)

system Rulz

New member
גם אותי זה משגע

אתה בועט 20 בעיטות, ומכניס גול אחד........... זה באמת דבר שצריך לתקן, ועוד לחשוב שבחוד שלי משחקים ראול ושבצ´נקו.

מילאן

New member
אני מציע להירגע

אין מה לעשות זה לא משחק מושלם והריאליות שלו בחיים לא תהיה מושלמת- זה עדיין משחק מחשב. אז אל תתעצבנו משטויות.

למעלה