מה דעתכם על זה?

מה דעתכם על זה?

"לא לתת לתיכוניסטים ללכת למצעד הגאווה" צילום התמונה: עופר עמרם עוד הצעה מפתה מבית מדרשו של חבר מועצת עיריית תל אביב בנימין בביוף מש"ס: מנהלים יאסרו על תלמידיהם להשתתף במצעד הגאווה וידגישו בפניהם את האיסור לקיים משכב זכר. מנהלת עירוני ד': מצעד הגאווה הוא צורך אנושי לגיטימי מירב שלמה-מלמד פורסם: 14.02.10, 07:56 בנימין בביוף עושה זאת שוב: אחרי שהעלה הצעה להקים גוף מיוחד שיאתר נערות יהודיות שמתרועעות עם ערבים (וקיבל), הוא מעלה כעת הצעה לסדר שלפיה ייאסר על תלמידי התיכונים בתל אביב להשתתף במצעד הגאווה. חבר המועצה מסיעת ש"ס לא מסתפק בכך ודורש כי בבתי הספר ייערכו שיעורים מיוחדים בהם יוסבר לתלמידים עד כמה חמור משכב זכר. "הדבר חמור בעיני שלוש הדתות, ואף תורתנו הקדושה אוסרת זאת בפירוש — ואת הזכר לא תשכב משכבי אישה", הוא מדגיש. את הצעתו שולח בביוף לשר החינוך, גדעון סער, ולראש העירייה, רון חולדאי, ומבקש להדגיש שהכול ייעשה בדרכי נועם. "אין האמור בדבריי חלילה לקחת את החוק לידיים", אומר חבר המועצה, "כל אלימות מכל סוג, בין מילולית ובין פיזית, ראויה לכל גינוי. כבר אמרו חז"ל על התורה שדרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום. צריכים לפעול בהידברות ובהבנה כבני תרבות ולהבין זה את זה". "אני מניח שלא אחדש לחבר המועצה בביוף אם אומר שגם בקרב המגזר הדתי מצויים כאלה שהעדפותיהם המיניות מנוגדות לצו האלוהי", אומר מנהל עירוני א' לאמנויות, רם כהן. "מצעד הגאווה חשוב כי הוא חלק ממאבק על זכויות של מיעוטים שעדיין נופלים בחברה. יחד עם זאת, האם גברים מסוקסים מרוחים בשמן רוקדים על משאיות מקושטות ישיגו בהכרח את מטרתם? על כך אני חולק, אך זהו דיון אחר". תקיים בבית הספר שלך שיעורי הסברה נגד מצעד הגאווה? "לא, אבל אני מקווה שהמסר שאני מבטא כאן יגיע לידיעתם — לא נראה לי שבדרך זו הם ישיגו את מטרתם". מנהל בית הספר עירוני י"ד לא מתנגד לקיום מצעד הגאווה, אך חושב שהוא מיותר. "בחברה פלורליסטית אין לי התנגדות לקיום מצעד הגאווה בעיר, יש בזה קונוטציה שלילית כשמציינים יום מיוחד", אומר דוד לבון. "אני חושב שבחברה פלורליסטית אין צורך לציין יום כזה במיוחד, כמו שלא מציינים את היום של אנשים סטרייטים. לכולם יש זכות קיום וכולם שווי זכויות ואין צורך במצעד". מנהלת בית הספר עירוני ד' סבורה שמצעד הגאווה לא מקדם את האינטרס של הקהילה הגאה. "אני לא מתנגדת לקיום מצעד הגאווה אם זה עונה על צורך של הקהילה, לזכות בהכרה או למצוא במה לביטוי אישי. יחד עם זאת אני סבורה שזה לא הדבר שמקדם את האינטרס האמיתי שלהם, כי לא כך מקבלים הכרה", אומרת נעמי טיסונה. "יש לי רושם שאולי זה אפילו מקומם, לא אותי, אך אנשים הנעולים בפני היכולת להכיר ולהכיל את זה. אני לא אערוך בבית הספר שום הסברה נגד מצעד הגאווה. מי שמרגיש צורך לבטא את ההכרה — זה צורך אנושי לגיטימי".

oriel ahamud

New member
הגבתי לך להודעה שהעלת בפורום בנים בלבד.

עידן הרוגע: אפרת ומתנאל בראיון מיוחד אפרת דותן ומתנאל ביטון, צעירים בעלי צרכים מיוחדים, פגשו את המוזיקאי עידן רייכל לשיחה רגועה שהרפיה בצידה. מה הוא עושה חוץ ממוזיקה, איך הוא נרגע לפני הופעה, ולמה כובע? פרויקט משותף ל-ynet וארגון "שלוה" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3846165,00.html

oriel ahamud

New member
אני גם כותב בכינוי הנמר הסקסי

אז מרוב כל הזמן להחליף כינויים לכל פורום אז החלטתי להתמקד בכינוי הזה. אז שימותו כל הקנאאים.

Nחמן

New member
שלום לך, אוריאל

וברוך הבא בצל פורומנו (בניק החדש). למען האמת הייתי שמח לכתוב בפורומים אבל... אני כותב המון וכידוע עיניי לא כל כך בריאות (גם בימים כתיקונם ללא ניתוחים בעיניים...
). עכשיו גיליצ לי סוד חדש: עד כה סברתי, ששמך Uriel אולם מעתה לפחות אפשר לקרוא לך בשמך המלא. עכשיו גלה לי לפחות, האם אתה הוא זה, שנלווה לאסף זהבי ביום רביעי שעבר בדרך הביתה מהתחנה המרכזית בת"א? בפעם הבאה תעדכן אותי מראש ואשמח להשיב לך בשלום רחב ולבבי. בכל מקרה מסור ד"ש לאסף ו... בקרוב ביום ההולדת שלך (מתי?...
). רק למה אתה כל כך עצבני?...

konito

New member
הדתות כרגיל עסוקות בחירחור ריב ושנאה

אל דאגה, המצעד יצעוד יצעד. הטיפשות של חבר המועצה היא בעצם מחשבתו שמנהל כלשהו יכול להשפיע על ילד כלשהו מה לעשות בזמנו הפנוי לאחר בית הספר. ומנהלי בית הספר כושלים גם ככה בחינוך. במקום לחנך כל ילד וילדה במדינת ישראל שנטיה יכולה להיות לבן המין השני או לאותו בן המין ושאין מה להתרגש ובשני המקרים החיים טובים ונפלאים, הם ממשיכים לפמפם באמצעות חינוך שאבד עליו הקלח קלישאות נבובות על נסיך ונסיכה שחיו באושר ועושר עד מותם. מה שהכי מזעזע לקרוא בכל הכתבה הזאת הוא דווקא השורה הראשונה שכלל לא קשורה: "אחרי שהעלה הצעה להקים גוף מיוחד שיאתר נערות יהודיות שמתרועעות עם ערבים (וקיבל)". היהדות כמו אחותה האיסלם הן פיקציות מוחלטות. אין כאן DNA. יש כאן רק חינוך מזעזע לשנאה, מלחמה ואפרטהייד. ממליץ לכל מי שטרם קרא, לקרוא את המאמר הנפלא עם נכדו של מנחם בגין ובנו של בני בגין שמתבטא בנושא ברהיטות כה רבה במוסף 7 ימים האחרון.

פגיעה בחופש הביטוי...

אני אישית חושב שזה קצת פגיעה בחופש הביטוי שלנו כאנשים במדינת ישראל, הבי"ס יכול להחליט שהוא מדבר על הנושא ומנסה לייעץ ואולי להגיד שלא כדאי בכל גיל ללכת ורק אם בטוחים במיניות אז ללכת.. אפשר למצוא כל מיני פתרונות אמצע.. אני בטוח בזה!!! שבוע וחודש טוב לכולנו... "משנכנס אדר מרבים בשמחה...."

אני מסכים איתך סרוג בארון...

אולי יש מידת מה של פגיעה בחופש הביטוי, אבל יחד עם זאת אני לא רואה כאן שום ריב ושום מדון, והוא עם כל הכבוד לא ייצג את כל הדת, יש לנו דת מקסימה, מתחשבת ומבינה עניין, הנה הקטע שלהלן אומר דרשני: "את הצעתו שולח בביוף לשר החינוך, גדעון סער, ולראש העירייה, רון חולדאי, ומבקש להדגיש שהכול ייעשה בדרכי נועם. "אין האמור בדבריי חלילה לקחת את החוק לידיים", אומר חבר המועצה, "כל אלימות מכל סוג, בין מילולית ובין פיזית, ראויה לכל גינוי. כבר אמרו חז"ל על התורה שדרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום. צריכים לפעול בהידברות ובהבנה כבני תרבות ולהבין זה את זה". זו סברתו ודעתו ושייערב לו. אני מכבד כל אדם באשר הוא אדם, הוא לא כופה את דעתו על אף אחד הוא מביע אותה ומציע הצעה, זכותו, כמו שזכותנו לא לקבל אותה ולדחות אות בשתי ידיים, אבל למען האמת, הגיע הזמן שהתלמידים בתיכונים יקבלו חינוך מתאים גם בתחום הזה. לטובתם ולטובת כולם. למה תמיד צריך לצייר את ההומואים'דומיניים כאנשים שחיים רק על סקס וסקס וסקס... מעבר לזה יש הרבה חן ויופי אצל חברים במיגזר שלנו. לדוגמא: קובי הקצין (מסורתי שומר שבת, מניח תפילין ואוהב את הדת) שהשתחרר מהצבא וחי בזוגיות עם חייל חילוני בהרמוניה ובכייף והשבת אזף הזמינו חברים מהפורום (מעניין מי היה אצלם בשבת, את מי הם איחרו - קובי מתוק עדכן אותנו...) כדי לעבור שבת יחד, עם תפילות, קידוש, סעודות עונג שבת, שירי שבת ודברי תורה על השולחן (זאת אמר קובי בעצמו).

../images/Emo24.gifבכייף אחי הצעיר והיקר

אולי זה שייך להודעה זו או להודעה האחרת? שבה שאלתי אם אתה אכן עומד לצאת לאויר העולם. ואז כמובן תצטרך שוב להחליף את הניק?!

avitano

New member
אני בעד

לא בעד ההצעה ההומופובית הזו כמובן אלא בעד הצעה לקיים ארגון שמאתר הומופובים ואנשים חשוכים ומוציא אותם מהמדינה, זאת מדינה דמוקרטית לא דיקטטורית מי שמנסה להפוך אותה למדינה דיקטטורית שייצא בחוץ. עוין.

למעלה