מה דעתכם על זה?

מה דעתכם על זה?

[URL='http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1180862']נזירות משיחית[/URL] אני ממליץ בחום לבקר במקום.

lion 7

New member
בוקר טוב. איפה זה?

אני לא קורא קישורים מהנייד ,אשמח לתמצית מהקישור ,תודה

תמצית

יש איזו קהילה בי-ם שהיא משיחית וגם בני ובנות הקהילה הם נזירים לפי הכתוב בספר ויקרא זה בערך כל הסיפור של הקישור

בעין כרם

מקום הולדתו של יוחנן המטביל. למקום קוראים בית אבינו, שם קיימת קהילייה של יהודים משיחיים שנקראת "קהיליית בכורי השה", הם שלושה אנשים שהקדישו את חייהם לאדון ונדרו נדר - לא להתחתן. זהו אחד המקומות המעניינים. יש שם גן יפה שמתאר את סיפור יוסף ואחיו עם הקבלות לישוע ואחיו. נוף מדהים, שקט שלא ניתן למצוא בהרבה מקומות, ונוכחות חזקה של רוח הקודש.

יעקב תגיד,

אתה לא היית שם כשהכרת את ישוע המשיח? זכור לי משהו כשקראתי את הבלוג שלך אני צודק?

יאפ

חייתי שם חמש שנים. קיבלתי המון מהאחים היקרים האלה.(ועדיין מקבל, הם רועי הקהילה שלי וחברים טובים).

lion 7

New member
אורח חייהם דומה לאורח חיי

המאמינים בכנסיה הראשונה המוזכרים במעשי השליחים , אהבתי

lion 7

New member
בעדה הלטינית לא מרשים לאנשי דת

להיות נשואים ,בניגוד לאורטודוקסים ולקתולים שכן מרשים , אבל לא נזירים , רציתי בעבר להתקבל לנזירים הסלסיאנית שהקים דון בוסקו מאיטליה, המבחן לקבלה היה קשה, ואם כבר הכניסה היא לא תענוג , יחסית להיום אני מודה לישוע שלא הייתי שם, המבחן האמיתי בלשאת את הצלב הוא לא רק להיות צייתן לראש המנזר ציתנות כמעט עיוורת (גם כאן זה בסדר בתנאי שהאדם הממונה עלי לא יהיה מזויף או דקטטור בגרוש ) היום בלהסתכל על העבר אני מודה לישוע שהציל אותי לא בלהיות נזיר , אלא שהראה לי דרך אחרת גם אם התחתנתי וילד וקשיי העולם הן בודאי היופי שבחיים

למעלה