מה דעתכם על זה?

הילהל

New member
העלית בי זכרונות עגומים

כשאמא שלי נואשה מהכינים היא עשתה משה דומה. הביאה מהבית את המסרק, מספריים, מגבת ואותי אחרי חפיפה. עשו לי תספורת קצוצה-קצוצה של בן אני עדיין זוכרת את הדמעות והבושה היום אפשר פשוט לעשות קצוץ כזה בבית עם מכונה מבאס אימים לילדות, אבל לפעמים אין ברירה. אחרי שזה יגדל קצת וישאר נקי אפשר לסדר אצל ספר. אני יכולה להבין ספר שחושש לפרנסתו ולמוניטין שלו

לא הבנתי..

את אומרת שעד היום את זוכרת את הדמעות והבושה שהרגשת כשעשו לך תספורת קצוצה-קצוצה-כמו-של-בן, וכמעט באותו משפט אומרת שאפשר לעשות לבנות תספורת קצוצה עם מכונות בבית? אנחנו ב2008, כבר מזמן לא בתקופת "הקיץ של אביה" ותמיד יש ברירה אחרת, זה לא ימי הביניים. שמפו ומסרק צפוף וחומץ ונפט ועוד מיליון דרכים.. לא רק קודמים לאופציית הקרחת, אלא מבטלים אותה. א-ל ת-ג-ל-ח-ו א-ת ב-נ-ו-ת-י-כ-ן. ילדים היום רעים מתמיד.

כשהייתי ילדה הייתי עם שיער קצוץ - היום באמת

אין ילדות עם תספורת קצוצה (כזו של מכונת תספורת). רק מכיתה ז' גידלתי עד י"ב וקיצצתי שוב - אפילו בחתונה שלי אני עם קצוץץץץץץ

הילהל

New member
לפעמים אין ברירה

גם אני לא בדיוק בגיל של גילה אלמגור.. אבל כשהמצב חמור עד כדי בעייה רפואית, לא הייתה ברירה אלא לקצוץ לחלוטין ותאמיני לי שטרם הקיצוץ לא היה חומר אחד שאמא שלי לא ניסתה על מחלפותי המכונמות. ושעות של סירוק וניקוי. לא עזר, לא מעבר לכמה ימים. היום אני מבינה ולא כועסת אז מאוד כעסתי עבר לי גם הכינים עברו לי אם הייתי נתקלת במצב הזה היום עם ביתי, הייתי מזמינה ספר הביתה. אבל בעידן נינט, אולי בנות מחות לעשות גאלח?

דרך אגב - הבת שלי חברה שלי, אחרי הבת מצווה

עשתה נינט (למי שזוכרת את השרשור - פשוט לא דיווחתי עד כה....) וזה די מחמיא לה.

לדעתי אותה בחורה הייתה

צריכה לנקות את הראש של הבת שלה מהכינים ואז לקחת אותה להסתפר, נכון שהיא לקחה מגבת ומסרק וחפפה לה את הראש בבית,אבל היא הייתה צריכה לקחת אותה עם ראש נקי למספרה, גם דרך המספריים אפשר להדבק בכינים, העבודה של הספר היא לספר את הלקוחות שלו ולא להגיע למצב שהלקוחות הקבועים שלו ידבקו בכינים ולא יחזרו להסתפר אצלו שוב.

יומטוב5

New member
אני חושבת שהיתה צריכה קודם

לחפוף לה את הראש נגד כינים בבית לבד גם אם זה קשה יותר אני תמיד חופפת לבנים שלי נגד כינים לפני המספרה (גם אם אני לא בטוחה שיש להם משוגעת) בתור ילדה היה לי שיער מאד ארוך ופעם אחת נדבקתי ואמי ישבה וחפפה את השיער כמו שצריך אני גם לא בטוחה שזאת סיבה לקצץ שיער במיוחד אצל בנות

כשהיה לי שיער ארוך - פעם אחת אמא

שלי עשתה תערובת של שמן+נפט+חומץ - לא זוכרת כמה זמן על השיער אבל המוןןןןןןן - וזהו. מעולם לא היה עולה על דעתי ללכת למספרה כשיש לי או לילדי כינים.

היית מסתפרת אצל ספר כזה ?

גם לבנותי היו כינים ולא חשבתי לספר אותן בגלל זה .יש תכשירים זו רק עבודה אבל מה לעשות ?

אני מסכימה מאוד עם הספר וכתבתי שם

בשרשור - ילדים עם כינים צריכים לעבור טיפול לפני שמגיעים לספר וכשהראש נקי - אז להסתפר. לא הייתי רוצה לדעת שהספרית שלי מספרת נשים או גברים או ילדים עם כינים ואז מספרת אותי.

אני חושבת שאין משפחה בישראל שמכת הכינים

פסחה עליה. קניתי את התכשירים השונים, חפיפה+ סירוק ונפתרה הבעיה עד לפעם הבאה. להסתפר בגלל כינים?????? לא במחוזותינו!

מֵירַב

New member
הייתי מספרת בבית, בלי לקחת סיכון שאדביק

עוד אנשים במספרה. אבל זו רק אני...

פלגיה

New member
כאילו זאת הילדה היחידה שמגיעה עם כינים למספרה

לפחות האמא כאן הזהירה מראש. לדעתי הספר חייב לחטא את המכשירים לאחר כל תספורת לילדים (וגם לאימהות
)

הם חייבים לחטא בכל מקרה אחרי

כל תספורת את הכלים - ואם אני מגיעה לספר פעם ראשונה ורואה שאין לו מכשיר חיטוי והוא לא מקפיד על החלפת תער/סכין גילוח - לא אושיב שם את עצמי או את הבת שלי. (את הבעל והבן אני מספרת לבד)

למעלה